espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Αν ψάχνετε ένα θέμα WordPress για τα project σας για το 2022, δεν βλάπτει ποτέ να δείτε τι θεωρούν οι ειδικοί ως το καλύτερo. Αυτό δεν είναι να πούμε ότι οι ειδικοί δεν έχουν τα αγαπημένα τους. Συχνά το κάνουν, και εμείς δεν διαφέρουμε.

Η εργασία με ένα θέμα WordPress έχει το πλεονέκτημα να σας δώσει ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης. Καθιστά πολύ πιο εύκολη τη δημιουργία μιας ελκυστικής ιστοσελίδας που θα γοητεύσει τους επισκέπτες που σταματούν και θα τους πείσει να παραμένουν για λίγο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός θέματος μπορεί να είναι η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Τα περισσότερα από τα δημοφιλή θέματα WordPress  στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι σε λογικές τιμές, σας εξοικονομούν χρόνο και μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν χρήματα.

Το κύριο πρόβλημα που είστε ικανοί να αντιμετωπίσετε είναι να βρείτε το σωστό, καθώς πολλά από αυτά είναι εκεί έξω. Θα μπορούσατε να περάσετε ώρες και ώρες κάνοντας συγκρίσεις μεταξύ μιας σειράς υποψηφίων θεμάτων που φαίνεται να είναι αξιόπιστα και εύκολα προσαρμόσιμα. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων 10 κορυφαίων θεμάτων WordPress, τα οποία είναι εγγυημένα ότι θα σας δώσουν την αξία των χρημάτων σας και πολλά άλλα.

1. BeTheme – Το μεγαλύτερο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων με 650+ προκατασκευασμένους ιστότοπους

Το BeTheme δικαιολογημένα ισχυρίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο θέμα WordPress και WooCommerce όλων για διάφορους λόγους.

 • Τα 40+ βασικά χαρακτηριστικά του BeTheme δίνουν στους χρήστες του ένα πλήρες κιτ εργαλείων για να εργαστούν με αυτό που περιλαμβάνει 650+ προκατασκευασμένους ιστότοπους και τόνους σχεδιαστικών στοιχείων, βοηθημάτων και επιλογών.
 • Μια πελατειακή βάση 240.000+ συμβάλλει επίσης στο να γίνει αυτό το μεγαλύτερο θέμα WordPress από όλα αυτά.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το μέγεθος, φυσικά. Η απόδοση είναι πολύ σημαντική και το BeTheme το έχει σε μπαστούνια χάρη στα:

 • Το Muffin Live Builder επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται το ζωντανό περιεχόμενο οπτικά και να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να αποκαθιστούν στοιχεία σχεδίασης, μπλοκ και ενότητες.
 • Το WooCommerce Builder βοηθά τους χρήστες να σχεδιάσουν ελκυστικές διατάξεις καταστημάτων και μεμονωμένων προϊόντων και είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά και επιλογές με επίκεντρο τον πελάτη.
 • Διασφάλιση ότι κάθε ιστότοπος ανταποκρίνεται 100%.
 • Οι τακτικές ενημερώσεις, καθώς και οι αγοραστές του BeTheme λαμβάνουν επίσης δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής.

2. Total WordPress Theme

Το Total ονομάζεται εύστοχα ένα από τα καλύτερα λόγω των εργαλείων που δίνει στους χρήστες του. Εργαλεία που περιλαμβάνουν ένα premium πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, βιβλιοθήκες επίδειξης και προτύπου, μια ποικιλία επιλογών σχεδίασης και διάταξης και καλές δυνατότητες περιήγησης.

 • Το premium πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων είναι μια εκτεταμένη έκδοση του δημοφιλούς κατασκευαστή σελίδων μεταφοράς και απόθεσης του frontend WPBakery. Το Slider Revolution, ένας άλλος βοηθός σχεδιασμού υψηλής ποιότητας, έρχεται επίσης με το πακέτο.
 • Οι επιλογές σχεδίασης περιλαμβάνουν περισσότερες από 500 επιλογές ζωντανών προσαρμογέων και 100+ προσαρμόσιμα μπλοκ δόμησης, δυνατότητες κίνησης αποκλεισμού σελίδας, προσαρμοσμένα φόντα και προσαρμοσμένα φόντα τίτλου.
 • Οι επιλογές διάταξης κυμαίνονται από συσκευασμένες και πλήρους πλάτους και δυναμικές διατάξεις έως σχέδια σελίδων και δημοσιεύσεων και διατάξεις τοποθεσίας μιας σελίδας.
 • Τα στυλ κεφαλίδας, τα τοπικά μενού κύλισης και τα στυλ μενού για κινητά συμβάλλουν στις δυνατότητες πλοήγησης στον ιστότοπο.

3. WoodMart

Το WoodMart είναι ένα premium θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για να επιτρέψει στους χρήστες του να δημιουργήσουν υπερθετικά διαδικτυακά καταστήματα WooCommerce. Το WoodMart δεν απαιτεί τη χρήση πολλαπλών προσθηκών ως τα πιο σημαντικά εργαλεία.

Περιλαμβάνουν:

 • Για αρχάριους, μια προμήθεια 70+ διατάξεων επίδειξης, 370 προκαθορισμένων τμημάτων, καθώς και μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη προτύπων για το Elementor και το WP Bakery.
 • Ένας ισχυρός πίνακας ρυθμίσεων θέματος με διεπαφή γραφικών για να κάνετε αλλαγές γρήγορα και εύκολα.
 • Οι ιστότοποι που έχουν κατασκευαστεί από την WoodMart είναι φιλικοί προς τις μηχανές αναζήτησης, έτοιμοι για πολλαπλές επιλογές, 100% ανταποκρινόμενοι και RTL και συμβατοί με τον GDPR.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι