espa banner
τάσεις κατασκευής ιστοσελίδων WordPress για το έτος 2022

Παρακαλώ αξιολογήστε


Όσον αφορά την ανάπτυξη ιστοσελίδων, το WordPress κυριαρχεί σε σχέση με άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, τροφοδοτώντας περίπου το 35% των κορυφαίων ιστότοπων. To WordPress είναι φιλικό προς το χρήστη, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι διαχειριστές και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να μπορούν να κάνουν βασικές ενημερώσεις, όπως η προσθήκη αναρτήσεων ιστολογίου ή προσθήκη εικόνων και βίντεο. Το WordPress προσφέρει επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη προσθηκών στους χρήστες του, καθιστώντας το 100% προσαρμόσιμο στις μοναδικές ανάγκες σας, παρέχοντας παράλληλα μια φιλική προς τα κινητά διάταξη και εύκολη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. 

Όταν πρόκειται για το σχεδισμό –  κατασκευή των ιστοσελίδων σας με WordPress, καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να υιοθετήσετε τις τελευταίες εξελίξεις. Οι τάσεις του WordPress καθοδηγούνται από τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων εκτός από τις νέες δυνατότητες που παρέχονται από την ίδια την εταιρεία. Τον περασμένο χρόνο, το WordPress κυκλοφόρησε την πλατφόρμα επεξεργασίας Gutenberg, η οποία σας προσφέρει ευελιξία μετακίνησης σε λειτουργίες και προσθήκη βίντεο και εικόνων ακριβώς εκεί που θέλετε.

1. Η Άνοδος των Drag-and-Drop Page Builders

Ενώ τίποτα δεν ξεπερνά την προσαρμογή και τη λειτουργικότητα ενός επαγγελματικά δομημένου ιστότοπου, οι Drag-and-Drop Page Builders προσφέρουν στους αρχάριους την ευκαιρία να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν κώδικα. Το Divi και το Elementor είναι δημοφιλή πρόσθετα Drag-and-Drop για το WordPress.

2. Χρήση του WordPress για ηλεκτρονικό εμπόριο

Πολλοί ιστότοποι προσφέρουν αντικείμενα ή υπηρεσίες προς πώληση στον ιστότοπό τους, είτε πρόκειται για έναν οργανισμό με επώνυμα εμπορεύματα είτε για έναν blogger που πωλεί ένα ηλεκτρονικό βιβλίο. Έχοντας τη δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου με το WooCommerce μπορείτε να μετατρέψετε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress σε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το WooCommerce παντρεύει τις δυνατότητες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης του WordPress και την ευκολία χρήσης με τις πύλες πληρωμής, τη συντήρηση αποθέματος και τις δυνατότητες μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά και να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση πελατών. Το WooCommerce τροφοδοτεί επί του παρόντος πάνω από 70 εκατομμύρια καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου

3. Επαυξημένη Πραγματικότητα

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μια συναρπαστική πρόοδος στην τεχνολογία που βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ψωνίζουν στο διαδίκτυο. Οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να ενσωματώσουν αυτήν την τεχνολογία στην κατασκευή των  eshop τους για να παρέχουν στους πελάτες μια πιο λειτουργική ματιά στα προϊόντα. Για παράδειγμα, ένα κατάστημα χρωμάτων θα μπορούσε να προσθέσει ένα πρόσθετο AR για την εφαρμογή σε κινητά ή να επιτρέψει στους χρήστες να ανεβάσουν φωτογραφίες ενός δωματίου και, χρησιμοποιώντας ar, να αλλάξουν τα χρώματα του δωματίου, να προσαρμόσουν τον φωτισμό και να λάβουν ιδέες διακόσμησης. Χρησιμοποιώντας ένα απλό πρόσθετο όπως το Ozisti για WooCommerce, οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν απρόσκοπτα με ιστότοπους που χρησιμοποιούν AR, οδηγώντας σε υψηλότερες πωλήσεις και βελτιωμένες εμπειρίες πελατών.

4. Φωνητική αναζήτηση για ιστότοπους WordPress

Οι βοηθοί αναζήτησης με φωνητική ενεργοποίηση αυξάνονται σε δημοτικότητα τόσο γρήγορα που μέχρι το 2023, εκτιμάται ότι οι μισές από όλες τις διαδικτυακές αναζητήσεις θα γίνονται μέσω φωνητικής αναζήτησης. Με την προσθήκη φωνητικής αναζήτησης, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είναι σε θέση να προσφέρουν τις δυνατότητες ευκολίας που έχουν συνηθίσει οι χρήστες.

Επιπλέον, επειδή η φωνητική αναζήτηση γίνεται τόσο διαδεδομένη, θα πρέπει να εξετάσετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις λειτουργίες SEO του WordPress για βελτιστοποίηση φωνητικής αναζήτησης. Η χρήση λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο μιλούν οι χρήστες σε σχέση με τον τρόπο πληκτρολόγησης, η απάντηση σε ερωτήσεις στο περιεχόμενό σας που είναι πιθανό να ρωτήσουν οι χρήστες που αναζητούν και η δημιουργία περιεχομένου που είναι ειδικά κατάλληλο για βελτιστοποίηση φωνητικής αναζήτησης θα βελτιώσει όλα τα αποτελέσματά σας.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι