espa banner
μοντέρνες τάσεις στην αναβάθμιση ιστοσελίδων

Παρακαλώ αξιολογήστε


1. Σκοτεινή Λειτουργία

Η σκοτεινή λειτουργία το 2020 ήταν μια μόδα λόγω των οθονών OLED και θα γίνει ακόμα πιο διάσημη σε ένα χρόνο από τώρα.

Φαίνεται απλό, ωραίο και κομψό και ήδη εταιρείες-κολοσσοί χρησιμοποιούν την δυνατότητα αυτή στις εφαρμογές τους.

2.Ανθρώπινο Άγγιγμα

Τα χειροποίητα σχέδια φέρνουν συναίσθημα και ανθρωπιά στους ιστότοπους, κάτι το οποίο θέλουν πολύ οι χρήστες που έχουν κουραστεί από την τεχνολογία.

Στην πραγματικότητα, αυτή η επαναστατική τάση στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι σχεδόν το αντίθετο του pixel-perfect, οπότε επιδεικνύετε τις ανομοιόμορφες άκρες και τα εκτεθειμένα σχήματά σας για να δείξετε πόσο ανθρώπινη και ρεαλιστική είναι η επωνυμία σας.

3.Καθηλωτικά 3D στοιχεία

Τα ογκομετρικά γραφικά πάντα ενθουσιάζουν τους ανθρώπους. Είναι μια τάση που μειώνεται λόγω της τεχνολογίας αλλά και του υψηλού κόστους. Μέχρι η εικονική πραγματικότητα να γίνει πιο διάχυτη και οικονομικά αποδοτική, υπερ-ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες, οι οποίες συχνά εκτείνονται σε ολόκληρη την οθόνη, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια καθηλωτική εμπειρία στον ιστότοπό σας.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα στοιχεία 3D καθώς οι τεχνολογίες VR / AR αποκτούν δυναμική και προσθέτουν ομορφιά στα τρισδιάστατα στοιχεία.

4.Λεπτές σκιές και στρώματα

Οι λεπτές σκιές και τα σχέδια που εμφανίζουν κίνηση, κάνουν μια ψευδο-τρισδιάστατη απεικόνιση και καθιστούν τα σχέδια πιο πολυεπίπεδα και συναρπαστικά.

Αυτό το μοτίβο λειτουργεί με την εικόνα, με κείμενο αλλά και με φωτογραφίες και επιπλέον δίνει στο σχέδιο μια αίσθηση λεπτότητας.

5.Ανάμειξη φωτογραφίας με γραφικά

Η χρήση πραγματικών φωτογραφιών σε συνδυασμό με εικόνες ή γραφικά, αποτυπώνουν ακόμα καλύτερα το brand σας. Το στυλ αυτών των απεικονίσεων μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ερμηνεύουν τη φωτογραφία, τα κινούμενα σχέδια χρησιμοποιούνται καλύτερα για κάτι πιο παιχνιδιάρικο και τα γεωμετρικά στύλ για κάτι πιο περίπλοκο. Οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας φαίνονται ήδη εξαιρετικές από μόνες τους, αλλά η προσθήκη τέλειων γραφικών θα αναδείξει πραγματικά το δημιουργικό σας ταλέντο.

6.Σταθερά πλαίσια σε ενιαίο χρωματικό χώρο

Οι σχεδιαστές στρέφονται τώρα προς πιο στερεές δομές και παίζουν με διαφορετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας πολύ λευκό χώρο (και χώρο οποιουδήποτε χρώματος) για να δώσουν στα σχέδιά τους περισσότερη δομή και να χρησιμοποιήσουν καθαρή πλαισίωση, προκειμένου ο σχεδιασμός να έχει μια αίσθηση σταθερότητας και στιβαρότητας.

7.Φώς και Νέον

Φουτουριστικά χρώματα όπως το μπλε, το μωβ και το έντονο ροζ δίνουν στο σχέδιο μια αίσθηση λάμψης. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων για να κάνουν το σχεδιασμό ιστοσελίδων κυριολεκτικά να πηδήξει από την οθόνη. Αυτή η τάση είναι ιδιαίτερα εμφανής στο σχεδιασμό δίχρωμων ιστοσελίδων. 

Συνδυάζεται τέλεια και με άλλες τάσεις όπως ο ακραίος μινιμαλισμός και η σκοτεινή λειτουργία με αποτέλεσμα τα φωτεινά χρώματα να μπορούν πραγματικά να λάμψουν.

8.Εμφάνιση παγωμένου γυαλιού

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία δημιουργίας ιστοσελίδων, έχουν διευκολύνει την εφαρμογή ενός παγωμένου γυάλινου αποτελέσματος σε ιστότοπους. Η θολή εμφάνιση στοιχείων πίσω από την παγωμένη επικάλυψη γυαλιού βοηθά στην προσθήκη χρώματος στην περιοχή αυτή, καθώς και στην εμφάνιση κειμένου ή αντικειμένων στην εικόνα.

Εν τέλει, οι μεγάλες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων του 2021 μοιάζουν λιγότερο με σχέδιο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και περισσότερο με το πραγματικό σχέδιο που μπορεί να συναντήσουμε στην καθημερινή ζωή. Δείχνει πόσο όλο και πιο απλοί ιστότοποι γίνονται μέρος της ζωής μας και οι σχεδιαστές του 2021 τους ζωντανεύουν.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι