espa banner
αποστολές προϊόντων από παραγγελίες ιστοσελίδων

Παρακαλώ αξιολογήστε


Η λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει χειρισμό διαφόρων εργασιών. Ευτυχώς, μπορείτε να αναθέσετε σε τρίτους ορισμένα τμήματα των επιχειρηματικών σας εργασιών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία αποστολής και διανομής και να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας είναι ευχαριστημένοι. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να απλοποιήσετε τις υπηρεσίες σας μέσα από την κατασκευή ιστοσελίδων:

Καθορίστε τους στόχους της στρατηγικής για τις αποστολές των αγαθών σας

☛ Αυξημένες μετατροπές. Οι επιλογές αποστολής και οι τιμές σας μπορούν να επηρεάσουν το ποσοστό μετατροπών σας.

☛ Αυξημένη μέση τιμή παραγγελίας. Μπορείτε να προσφέρετε δωρεάν αποστολή με αντάλλαγμα την αγορά περισσότερων αγαθών.

☛ Επέκταση των προϊόντων σας στην αγορά. Όταν συνεργάζεστε με τις σωστές εταιρείες logistics, μπορείτε να επεκτείνετε την εμβέλεια της αγοράς σας χωρίς ταλαιπωρία. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πιο πιθανό να έχουν αποθήκες σε διάφορες τοποθεσίες.

☛ Μειωμένο λειτουργικό κόστος. Η σωστή τεχνολογία σας επιτρέπει να είστε αποδοτικοί, γεγονός που μειώνει το κόστος των επιπλοκών και ανθρώπινων λαθών.

☛ Βελτιωμένη απόδοση. Μια απλή στρατηγική που αφορά τις αποστολές σάς επιτρέπει να εστιάζετε σε ό, τι είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την ικανοποίηση των πελατών. Σε τελική ανάλυση, είναι ο λόγος που υπάρχει η διαδικτυακή σας επιχείρηση. Επιπλέον, ο προσδιορισμός του στόχου σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα ισχυρό σχέδιο για τη βελτίωση της στρατηγικής όσον αφορά τις αποστολές.

Απλοποιήστε τις επιλογές αποστολής σας

Μπορεί να είναι δελεαστικό να προσφέρετε μια χούφτα επιλογές αποστολής κατά τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος. Όμως, έχοντας πληθώρα επιλογών μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση και ανθρώπινο λάθος. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καθυστερήσεις αποστολής. Έτσι, το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της στρατηγικής αποστολής σας είναι να απλοποιήσετε τις επιλογές αποστολής σας. Όταν απλοποιείτε τις επιλογές αποστολής, περιορίζετε επίσης τη λίστα των συνεργατών logistics.

Μάθετε τι χρειάζεστε

Δεν μπορείτε να απλοποιήσετε τις υπηρεσίες αποστολής σας εάν δεν γνωρίζετε τι χρειάζεστε. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να αξιολογήσετε τις ανάγκες αποστολής σας εάν θέλετε να βελτιώσετε τις διαδικασίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε τον συνεργάτη logistics σας να χειριστεί μια ευρεία κατηγορία προϊόντων. Ευτυχώς, οι περισσότεροι συνεργάτες έχουν προβλέψει για διάφορα μεγέθη αποστολής. Κάτι τέτοιο μειώνει επίσης τον κίνδυνο σφαλμάτων αποστολής. Αυτό συμβαίνει επειδή μια απλοποιημένη διαδικασία οδηγεί σε αποτελεσματική εκπλήρωση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ενοποιήστε το δίκτυο διανομής σας

Η ενοποίηση του δικτύου διανομής σας είναι ιδανική εάν διαθέτετε μια μεγάλη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε κάθε περίπτωση, αυτός είναι ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τη στρατηγική αποστολής σας.Για να γίνει αυτό, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κάνετε:

☛ Μάθετε από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος της παραγγελίας σας.

☛ Παρακολουθήστε τη διαδρομή των συνεργατών αποστολής σας.

Αυτά σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε ποιο από τα δίκτυα χρειάζεται απλοποίηση και πώς. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το δίκτυο διανομής σας με βάση τη ζήτηση των καταναλωτών.

Συζητήστε με τον συνεργάτη logistics

Μόλις ολοκληρώσετε τον προσδιορισμό των στόχων και των αναγκών αποστολής σας, το επόμενο βήμα είναι να συντονιστείτε με τους συνεργάτες logistics. Αυτό γίνεται για να μάθετε εάν ο συνεργάτης της επιλογής σας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Σε τελική ανάλυση, οι επιλογές παράδοσης μπορούν να επηρεάσουν το κόστος. Και αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει ή να σπάσει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μια απλή στρατηγική αποστολής σάς επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησής σας. Έχοντας τον έλεγχο των επιλογών αποστολής σας, μπορείτε να προσφέρετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή αποστολής.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την αποστολή των προϊόντων σας διεθνώς με ευκολία. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε δωρεάν έξοδα αποστολής χωρίς να βλάψετε τα οικονομικά σας. Ένα άλλο πράγμα είναι η παράδοση όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων, αρκεί να βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Αυτό σας επιτρέπει να απλοποιήσετε τη διαδικασία αποστολής σας. Και μια απλή μέθοδος σημαίνει μια αποτελεσματική διαδικασία. Δηλαδή, μπορείτε να παραδώσετε τα προϊόντα σας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το οποίο μπορεί να κάνει τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι