espa banner
istoselida ktiniatrou

Παρακαλώ αξιολογήστε


 

Με εξειδικευμένους εταιρίες web design, μάρκετινγκ και εμπειρογνώμονες SEO , δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιμέλεια από εσάς. Πώς λοιπόν θα υλοποιηθεί μια πρωτότυπη κατασκευή ιστοσελίδας κτηνιατρείου; Εδώ είναι έξι βήματα για να χτίσετε έναν καλύτερο στην πράξη δικτυακό τόπο:

 

1. Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα.

Υπάρχουν ορισμένα βραχυπρόθεσμα οφέλη από τους παρόχους έτοιμων ιστότοπων. Οι ενοικιαζόμενες ιστοσελίδες έχουν χαμηλή προκαταβολή και οι διαχειριστές δεν χρειάζεται να αφιερώνουν τόσο χρόνο και πόρους που να συντονίζονται με επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές, προγραμματιστές και άλλα.

Η ενοικίαση έτοιμων ιστοτόπων μπορεί να βλάψει την ανάπτυξη της ιστοσελιδας σας. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν κατά κανόνα περιεχόμενο όμοιο με όλους τους άλλους ιστότοπους που έχει δημιουργήσει ο παροχέας για χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες. Οι μηχανές αναζήτησης το αναγνωρίζουν αυτό ως διπλό περιεχόμενο και μπορούν να σας τιμωρήσουν για αυτό, καθιστώντας την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) άπιαστο όνειρο.

Το κόστος, αν και συχνά παρουσιάζεται ως προσιτό, στην πραγματικότητα καταλήγει να μην είναι. Όταν πληρώνετε μηνιαίες ή τριμηνιαίες χρεώσεις για έναν ιστότοπο, θα πληρώσετε τελικά περισσότερο για έναν ιστότοπο που δεν έχετε καν στην κατοχή σας, ενώ θα μπορούσατε να έχετε αναθέσει σε μια εταιρία την δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας που θα είναι 100% δική σας.

 

2. Επιλέξτε ένα γνωστό cms.

Πολλοί πάροχοι ιστότοπων θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και θα το προωθήσουν ως προσαρμοσμένη αναβάθμιση σε εσάς. Αυτά τα ιδιόκτητα συστήματα σας καθιστούν πιο δύσκολο να αφήσετε τον παροχέα σας. Αν όμως δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε ένα δημοφιλές CMS ανοιχτού κώδικα, όπως το WordPress, μπορείτε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε άλλο πάροχο φιλοξενίας και οποιοσδήποτε σχεδιαστής ιστότοπου μπορεί να συνεργαστεί με τον ιστότοπο. Εάν ο παροχέας σας σταματάει την συνεργασία με την επιχείρηση σας, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν και να εγκαταλείψετε έναν ιστότοπο για τον οποίο έχετε ήδη πληρώσει.

 

3. Επιλέξτε responsive web design.

Ένας ιστοχώρος συμβατός προς τα κινητά είναι απαραίτητος. Με το responsive design έχετε έναν ενιαίο ιστότοπο και επομένως πρέπει μόνο να διατηρείτε και να βελτιστοποιείτε έναν ιστότοπο σε μία μόνο διεύθυνση URL και να ενημερώνετε το περιεχόμενο σε έναν ενιαίο ιστότοπο. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες θα σας βρουν σε κινητές.

Δεδομένου ότι οι μηχανές αναζήτησης επιβάλλουν πρακτικές για διπλό περιεχόμενο ταυτόσημο σε ξεχωριστούς ιστότοπους, το μοναδικό περιεχόμενο δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί τόσο για έναν ιστότοπο για κινητά όσο και για έναν responsive design ιστότοπο. Ως εκ τούτου, οι ιστοσελίδες με  responsive design είναι πιο φιλικές προς το SEO, που σημαίνει ότι αυτές οι τοποθεσίες είναι πιο αποτελεσματικές για τη δημιουργία περιεχομένου και την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

 

4. Χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο που δημιουργήσατε.

Πληρώσατε γι ‘αυτό, εξάλλου. Οι ιστότοποι για κινητά που βλέπετε στο τηλέφωνό σας δεν παρέχουν αρκετό περιεχόμενο για έναν πιθανό νέο πελάτη για να αποφασίσει εάν θα μείνει. Οι ιστοσελίδες για κινητά είναι συνήθως μόνο η ουσία και παρέχουν: όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, σύντομη παράγραφο και κουμπί προτροπής. Οι αναζητήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου αποτελούν υψηλό ποσοστό επισκεψιμότητας ιστότοπου.

 

5. Μην χάσετε την υπάρχουσα κατάταξή σας όταν αλλάζετε τοποθεσίες.

Πολλές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων επικεντρώνονται στην αισθητική και το σχεδιασμό με ελάχιστη προσοχή στο SEO. Βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης μάρκετινγκ σας, ενημερώνει την Google ότι οι παλιές σελίδες βρίσκονται σε νέες διευθύνσεις URL. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του συνδυασμού δημιουργίας ανακατευθύνσεων στο πίσω μέρος του ιστότοπου και ενημερώνοντας τις μηχανές αναζήτησης για την αλλαγή υποβάλλοντας ένα χάρτη ιστότοπου. Παρόλο που αυτό μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρο για εσάς, ρωτήστε τον δυνητικό σας παροχέα.

 

6. Εστίαση στο περιεχόμενο.

Μπορείτε να έχετε μια φανταστική δικτυακή τοποθεσία, αλλά χωρίς περιεχόμενο που πρέπει να αναπροσαρμόζεται από τις μηχανές αναζήτησης, ο ιστότοπός σας θα κάνει ό, τι χρειάζεστε: να εμπλέξετε τους τωρινούς πελάτες σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Η δημιουργία περιεχομένου είναι χρονοβόρα και δαπανηρή, οπότε πληρώνετε για να είναι αποτελεσματική και οργανωμένη. Σχεδιάστε ώστε να δημοσιεύσετε σταθερά άρθρα ποιότητας, δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων, δελτία τύπου και ενημερωτικά δελτία. Για να συντονίσετε την ομάδα σας, ένα ημερολόγιο σύνταξης είναι η καλύτερη λύση. Χρησιμοποιήστε εργαλεία συνεργασίας όπως τα Έγγραφα Google (docs.google.com) για την εκχώρηση, την παρακολούθηση και τη συλλογή ολοκληρωμένου περιεχομένου. Χρησιμοποιήστε αυτό το ημερολόγιο περιεχομένου με δείγματα ιδεών για να ξεκινήσετε. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συνειδητοποιούν τώρα ότι χρειάζονται έναν ιστοχώρο για να ανταγωνιστούν, αλλά η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς και είναι αρκετά δύσκολο να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό. Αφιερώστε λοιπόν το χρόνο να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε αυτά τα απλά βήματα για να παραμείνετε σε καλό δρόμο για έναν καλό ιστότοπο.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι