espa banner
βελτίωση ιστοσελίδας εταιρείας κατασκευών

Παρακαλώ αξιολογήστε


Το να έχετε έναν αποτελεσματικό ιστότοπο για την κατασκευαστικής σας εταιρία είναι πιο αναγκαίο από ποτέ. Από τη στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν τοπικές επιχειρήσεις μέσω των μηχανών αναζήτησης, οι κατασκευαστικές εταιρίες πρέπει να θέσουν ως στόχο το να έχουν έναν ελκυστικό, επαγγελματικό, υψηλού επιπέδου ιστότοπο, ώστε να τραβήξουν την προσοχή. Επιπλέον, το ίντερνετ στο κινητό συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να βασίζονται στην συσκευή του κινητού τους για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει πως οι κατασκευαστικές εταιρίες πρέπει να διασφαλίσουν πως οι ιστότοποί τους δεν είναι ωραίοι μόνο στους επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές, αλλά είναι και φιλικοί προς τα κινητά. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει 5 αποτελεσματικούς τρόπους να βελτιώσετε τον ιστότοπο της κατασκευαστικής σας εταιρίας, με σκοπό να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, να συγκεντρώσετε και να συνδεθείτε σε μεγαλύτερο βαθμό με περισσότερους πιθανούς πελάτες.

Responsive Design

Το responsive design στην κατασκευή ιστοσελίδας αναφέρεται στην ικανότητα του ιστοτόπου να προσαρμόζεται αυτόματα για βέλτιστη προβολή σε όλες τις συσκευές, όπως κινητών τηλεφώνων, tablets και επιτραπέζιων υπολογιστών. Στο παρελθόν, οι ιστότοποι κατασκευάζονταν μόνο για προβολή σε επιτραπέζιους υπολογιστές, το οποίο δυσκόλευε την προβολή και πλοήγηση σε μία κινητή συσκευή. Στις μέρες μας, όλοι οι ιστότοποι πρέπει να έχουν ένα responsive design, από τη στιγμή που οι περισσότερες αναζητήσεις και η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται στο κινητό.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία ενός ιστοτόπου με responsive design, είναι οι απλές φόρμες ερωτήσεων που έχουν μεγάλα κουτιά, αλλαγή μεγέθους εικόνας για καλύτερη προβολή, εύκολη πλοήγηση, εικονίδιο για κλήση τηλεφώνου και σύντομα μηνύματα κειμένου. Η επικρατέστερη τάση στην κατασκευή ιστοτόπου είναι να κρατά κανείς κάτι απλό, παρέχοντας στους επισκέπτες έναν καλό συνδυασμό εικόνων, λεπτομερείς πληροφορίες και σημεία επαφής.

Ευκαιρίες για επικοινωνία

Καλά σχεδιασμένα έντυπα έρευνας κι αναζήτησης και νούμερα τηλεφώνων είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία της κατασκευαστικής σας επιχείρησης. Επιπλέον, ο αριθμός των πεδίων στη φόρμα συμπλήρωσης θα ήταν καλύτερο να διατηρηθεί στο ελάχιστο. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες θα είναι περισσότερο διατεθειμένοι να συμπληρώσουν την φόρμα, αντί να είναι φορτωμένοι έχοντας να εισάγουν πάρα πολλές πληροφορίες. Επιπρόσθετα, να έχετε πολλαπλά πεδία επικοινωνίας σε όλο τον ιστότοπό σας. Έτσι, θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε περισσότερους πελάτες και να βρείτε περισσότερους ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας.

Προβολή της αξιοπιστίας σας

Ο σκεπτικισμός είναι ένα σημαντικό ζήτημα για οικιακούς και εμπορικούς συνεργάτες. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει κάποιες δυσκολίες κατασκευής, ακόμα κι ας είναι τόσο μικρές όσο η ανακαίνιση ενός μπάνιου ή η καθυστέρηση ολοκλήρωσης μίας εργασίας από τη μεριά ενός κατασκευαστή. Ένας τρόπος να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες είναι η προβολή της αξιοπιστίας σας και των σχέσων που έχετε κάνει.

Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι να το κάνετε αυτό είναι μοιράζοντας μαρτυρίες πελατών ή κριτικές και προβάλοντας τα λογότυπα των εταιριών που συνεργάζεστε. Επίσης, έχοντας μια λεπτομερή σελίδα “σχετικά με εμάς” σας βοηθά να πείτε την ιστορία της επιχείρησής σας κι είναι μια καλή ευκαιρία να αναφερθείτε σε οποιαδήποτε βραβεία, συνεργασίες ή ορόσημα.

Ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας

Η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ώστε να δημιουργηθεί μία θετική εμπειρία χρήστη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από την επίσκεψη σε έναν ιστότοπο με σελίδες που φορτώνουν πολύ αργά. Σε πολλές περιπτώσεις, οι επισκέπτες του ιστοτόπου θα αναπηδήσουν ή θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπο εάν διαπιστώσουν ότι οι σελίδες φορτώνουν πολύ αργά. Επιπλέον, η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας παρακολουθείται από τις μηχανές αναζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι μια σελίδα αργής φόρτωσης επηρεάζει αρνητικά το SEO. Είναι δύσκολο οι άνθρωποι να βρουν τον ιστότοπό σας, εάν έχετε μία χαμηλή κατάταξη SEO.

Η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας επηρεάζεται από ένα σύνολο πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένου και της φιλοξενίας, το σχεδιασμό σελίδας και τον τρόπο χειρισμού των εικόνων. Για να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης σελίδας, είναι σημαντικό για τον διαχεριστή της σελίδας να ελέγχει όλες τις σελίδες και τις εικόνες σε τακτική βάση για να βεβαιωθεί ότι έχουν βελτιστοποιηθεί σωστά.

Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες

Με τις αμέτρητες εταιρίες κατασκευής και ιστοσελίδων, είναι δύσκολο η επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Ένας τρόπος όμως να το κάνετε αυτό, είναι επενδύοντας σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες στον ιστότοπο της κατασκευαστικής σας εταιρίας, για το πριν και το μετά ενός πρότζεκτ ή ακόμα και τη χρονολογία του πρότζεκτ. Επενδύοντας σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες θα βοηθήσετε την επιχείρησή σας να μοιάζει πιο επαγγελματική και θα παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε πιθανούς πελάτες. Έχοντας λίγες, καλής ποιότητας φωτογραφίες, είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για την επιχειρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, επιτρέποντας σας να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τον ιστότοπό σας.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι