espa banner
εφαρμογές για κινητά σημαντικές για την επιχείρησή σας

Παρακαλώ αξιολογήστε


Σήμερα, πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για να εκπληρώσουν τις καθημερινές τους ανάγκες, είτε πρόκειται για κράτηση ταξί, είτε για αγορές κάποιου προϊόντος, ή ενός εισιτηρίου ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι, οι εφαρμογές για κινητά είναι η καλύτερη επιλογή για να ανακαλύψετε πιθανούς πελάτες. Μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά δημιουργεί εφαρμογές τόσο σε iOS όσο και σε Android και έτσι σας βοηθά να στοχεύετε σε  πελάτες σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποια από τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε. 

Εργαλείο μάρκετινγκ

Οι εφαρμογές για κινητά λειτουργούν ως εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ και βοηθούν την επιχείρησή σας να προηγείται έναντι των ανταγωνιστών σας. 

Είτε παρέχει πληροφορίες σχετικά με νέες κυκλοφορίες, προσφορές, εκπτώσεις, κρατήσεις, ειδήσεις ή κάτι σχετικό, μια εφαρμογή για κινητά μπορεί να τα κάνει όλα αυτά αρκετά αποτελεσματικά. Όλο και περισσότερο, η ειδοποίηση push είναι η πιο περιζήτητη λειτουργία που αύξησε τη δημοτικότητα της εφαρμογής για κινητά ως εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Η ειδοποίηση ώθησης δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να στέλνουν μηνύματα στους χρήστες σε μορφή ειδοποίησης σχετικά με τυχόν κουπόνια, εκπτώσεις, προσφορές κ.λπ. Αυτό τους βοηθά να βελτιώσουν τις πωλήσεις των προϊόντων τους και τη δημιουργία εσόδων.

Αύξηση της παρουσίας της επωνυμίας

Σύμφωνα με έρευνες, ένα άτομο ξοδεύει γενικά 2 με 3 ώρες την ημέρα στο κινητό του/της. Κατά τη διάρκεια αυτών, εξερευνούν διάφορες διαθέσιμες εφαρμογές και τις χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Έτσι, ενώ χρησιμοποιούν εφαρμογές, παρατηρούν συχνά το λογότυπο της επωνυμίας, τις εικόνες κ.λπ. που περιλαμβάνουν οι εφαρμογές.

Εάν βλέπουν την ίδια εικόνα ή λογότυπο κάθε φορά που έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, αναγνωρίζουν εύκολα την επωνυμία. Έτσι, εάν οι χρήστες εγκαταστήσουν την εφαρμογή σας και οπτικοποιήσουν το λογότυπο της επωνυμίας σας με συνέπεια, μπορούν εύκολα να θυμηθούν το όνομα της επωνυμίας σας. Επομένως, βελτιώνει την παρουσία της επωνυμίας σας.

Πιστότητα Πελατών

Το πιο ενδιαφέρον γεγονός για μια εφαρμογή για κινητά είναι ότι επιτρέπει στους επιχειρηματίες να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους πελάτες τους. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καλλιέργεια της αφοσίωσης των πελατών.

Εκτός από αυτό, λειτουργίες όπως οι αγορές εντός εφαρμογής, οι ειδοποιήσεις και οι διαφημίσεις έχουν μεγάλο αντίκτυπο στους πελάτες σε σύγκριση με τις διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ μέσω email και ορισμένες άλλες παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ eshop, όπως ένα πανό στην άκρη του δρόμου. Απαιτείται καλή αλληλεπίδραση με τους πελάτες για τη βελτίωση της αφοσίωσης στην επωνυμία.

Βελτιώστε την προσβασιμότητα

Παλαιότερες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν πρόκειται να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο σε διαφορετικές πλατφόρμες ταυτόχρονα. Χάρη σε μια εφαρμογή για κινητά που το καθιστά δυνατό, οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να παρέχουν μεγάλη έκθεση σε πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι επιχειρηματίες μπορούν επίσης να στείλουν διάφορες προωθητικές προσφορές μέσω μιας ειδοποίησης push από οποιαδήποτε τοποθεσία. Προτρέπει τους πελάτες να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέες προσφορές και αγοράζουν τα προϊόντα εάν βρουν ότι μια συμφωνία είναι κατάλληλη για αυτούς.

Βελτιώστε την Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ταχεία εξυπηρέτηση πελατών καθορίζει την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας, δεν θα μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις χωρίς να έχετε μια παγκόσμιας κλάσης εξυπηρέτηση πελατών.

Μια εφαρμογή για κινητά μπορεί επίσης να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών σας, εκτός από την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων σας και την προβολή της επιχείρησής σας. Μια εφαρμογή διασφαλίζει την ίδια παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών κάθε φορά που οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Οι πελάτες μπορούν να περάσουν από την ίδια διεπαφή, ανεξάρτητα από τη σελίδα που έχουν πρόσβαση.

Έτσι, εάν δεν σχεδιάζετε ακόμη να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας, είστε πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές σας. Είναι απαραίτητο να το σχεδιάσετε τώρα για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε μια καινοτόμο ιδέα για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και να έρθετε σε επαφή με έναν φημισμένο πάροχο υπηρεσιών ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι