espa banner
στρατηγική για το Content Marketing του site σας

Παρακαλώ αξιολογήστε


1. Δημιουργήστε ελκυστικό και πολύτιμο περιεχόμενο

Η πιο κοινή ρήση στο content marketing είναι “δημιουργήστε αξία” για κάποιο λόγο. Στο σύγχρονο, ψηφιακό οικοσύστημά μας, οι καταναλωτές πνίγονται σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.Το brand σας απλά δεν έχει την πολυτέλεια να δημιουργεί ανιαρό, μονόπλευρο περιεχόμενο που θα αγνοηθεί αμέσως. Οι περισσότεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στους χρήστες να μην ακολουθούν, να φιλτράρουν ή να αποκλείουν εύκολα περιεχόμενο. Μια κακογραμμένη ή αδιάφορη ανάρτηση μπορεί να κρύψει το όνομα του brand σας από έναν χρήστη για πάντα.

2. Να είστε συνεπείς – και “ρεαλιστές”

Η συνεχής δημιουργία περιεχομένου στην ανάπτυξη ιστοσελίδων δεν είναι μόνο καλή για το SEO, αλλά βοηθά επίσης το ιστολόγιο ή το κανάλι κοινωνικής δικτύωσης να αποκτήσει δυναμική και να παραμείνει στο προσκήνιο. Αν και είναι δελεαστικό να θέλουμε άμεσα αποτελέσματα, το μάρκετινγκ περιεχομένου σπάνια λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσετε ένα κοινό και να βρείτε την πορεία σας όσον αφορά το περιεχόμενο που προκαλεί τη μεγαλύτερη προσοχή.

3. Να είστε διαδραστικοί

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κομμάτι εξαιρετικού περιεχομένου για να γίνει viral και το brand σας μπορεί να αποκτήσει τεράστια προβολή. Ενθαρρύνοντας τους χρήστες να κάνουν like, να σχολιάζουν και να μοιράζονται το content σας, μπορείτε να διευρύνετε σημαντικά το εύρος του audience σας. Μην υποτιμάτε ποτέ το ανθρώπινο στοιχείο στο content marketing και τη σημασία της απήχησης στο μήνυμα marketing.Tα brands μπορούν να το επιτύχουν αυτό παρακολουθώντας τις αναρτήσεις τους και απαντώντας άμεσα στα σχόλια. Αυτό μπορεί να δώσει στην εταιρεία σας μια καλύτερη ιδέα για το πώς να εξυπηρετεί τους followers σας.

4. Εμπιστευτείτε τα πολυμέσα

Λόγω του διαδικτύου, οι άνθρωποι διαβάζουν τώρα περισσότερο από ποτέ. Ωστόσο, μεγάλα τμήματα του πληθυσμού εξακολουθούν να προτιμούν να λαμβάνουν νέες πληροφορίες από βίντεο, podcasts ή γραφήματα.Λάβετε υπόψη σας ότι τα μαθησιακά στυλ του καθενός είναι διαφορετικά και χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας δημιουργώντας περιεχόμενο πολυμέσων.Η δημιουργία ενός βίντεο ή ενός infographic στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να γίνει εύκολα με τη χρήση ενός smartphone, αν και όσοι θέλουν μια πιο εξελιγμένη παραγωγή μπορούν να χρησιμοποιήσουν πιο προηγμένες τεχνικές.

5. Δημιουργία στρατηγικής

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι η σημασία μιας συνολικής στρατηγικής όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας στο content marketing. Έχοντας κατά νου ότι τα αποτελέσματα δεν έρχονται από τη μια μέρα στην άλλη, η μάρκα σας πρέπει να είναι σε θέση να μετρήσει την επιτυχία της και να επιδιώξει να πετύχει ορισμένους στόχους εντός ενός ρεαλιστικού χρονικού πλαισίου μετά την κατασκευή του eshop σας. Η δημιουργία μιας λεπτομερούς στρατηγικής μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να τηρήσει ένα σχέδιο marketing, επιτρέποντας παράλληλα τις απαραίτητες προσαρμογές για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που καθορίζονται από τις προθεσμίες.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι