espa banner
επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδας

Παρακαλώ αξιολογήστε


Όπως ίσως γνωρίζετε, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο – χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Αλλά αυτό που μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε είναι ότι η εύρεση του σωστού παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια πολύ σημαντική απόφαση από μόνη της.

Το γεγονός είναι ότι ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που επιλέγετε θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας. Μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα του ιστότοπου, το χρόνο διακοπής λειτουργίας, την ασφάλεια και πολλά άλλα θέματα σχετικά με την προώθηση και την κατασκευή ιστοσελίδων. Εν ολίγοις, είναι σημαντικό να βρείτε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων – και εδώ είναι 8 συμβουλές που μπορούν να το κάνουν ευκολότερο:

1. Κατανοήστε τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας

Κάθε ιστότοπος έχει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να προβλέψετε τι απαιτεί η δική σας ιστοσελίδα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μπορείτε να καταλάβετε τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων που αναζητάτε.

2. Μην πέσετε για το τέχνασμα «δωρεάν τομέα»

Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να προσφέρουν έναν «δωρεάν τομέα», αλλά μην το βασίζεστε μόνο στην ονομαστική τους αξία. Φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα και να μάθετε αν τους ανήκει ο τομέας, γιατί αν είναι το πρώτο μπορεί να καταλήξετε να πρέπει να το αγοράσετε ξανά εάν αλλάξετε ποτέ παρόχους.

Επιπλέον, ενώ το domain μπορεί να είναι δωρεάν για το πρώτο έτος, η τιμή του μπορεί να αυξηθεί σημαντικά για το δεύτερο έτος.

3. Ερευνήστε δίκαια τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Παρόλο που πρέπει πάντα να ερευνάτε τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων σας, είναι σημαντικό να είστε δίκαιοι γι ‘αυτό. Ορισμένοι μεγάλοι πάροχοι μπορεί να φαίνεται ότι έχουν πολλές καταγγελίες λόγω του μεγάλου αριθμού δυσαρεστημένων πελατών που έχουν.

Εάν είναι δυνατόν, αναζητήστε αμερόληπτες κριτικές των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ομοίως για τις καταγγελίες – προσπαθήστε να προσδιορίσετε αν είναι ουσιαστικές ή όχι.

4. Μην κοιτάτε μόνο την τιμή.

Όταν πρόκειται για παρόχους φιλοξενίας ιστότοπων, δεν πρέπει ποτέ να ψάχνετε μόνο για τη φθηνότερη επιλογή – ούτε πρέπει να κάνετε το λάθος να υποθέσετε ότι η πιο ακριβή επιλογή είναι καλύτερη. Η τιμή είναι σπάνια ένα καλό μέτρο σύγκρισης και θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στα χαρακτηριστικά και τους όρους τους.

 

5. Ελέγξτε το κόστος πρόσθετου εύρους ζώνης ή χώρου στο δίσκο

Ποια είναι τα όρια του εύρους ζώνης και του χώρου στο δίσκο σας και τι συμβαίνει αν ποτέ χρειαστείτε περισσότερα; Πόσο θα σας χρεώσει ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων;

Και οι δύο αυτές ερωτήσεις είναι το κλειδί αν θέλετε να αποφύγετε μια βαριά φόρτιση. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει «απεριόριστος» χώρος αποθήκευσης, ακόμη και αν ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων το διαφημίζει – και σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τους όρους παροχής υπηρεσιών.

6. Δοκιμή της υποστήριξης πελατών

Η καλή υποστήριξη πελατών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά – αλλά μην πιστεύετε μόνο αυτό που ισχυρίζεται ο οικοδεσπότης Ιστού. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να δοκιμάσετε την εξυπηρέτηση πελατών τους και να δείτε πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται και αν είναι πραγματικά χρήσιμοι ή όχι.

7. Εξετάστε το σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Έχοντας ένα σταθερό σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι πάντα ένα πλεονέκτημα, σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο και χάσετε τα δεδομένα του ιστότοπού σας. Προσπαθήστε να μάθετε ακριβώς ποιο είναι το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων και πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα χαμένα δεδομένα εάν χρειαστεί ποτέ.

8. Αγοράστε εκπτώσεις.

Αν έχετε προϋπολογισμό, θα πρέπει να αναζητήσετε εκπτώσεις.. Το ποσό που εξοικονομείτε μπορεί να είναι σημαντικό, καθώς πρόκειται να εγγραφείτε για συμβόλαιο ενός έτους (ή περισσότερο).

Φροντίστε να έχετε υπόψη αυτές τις οκτώ συμβουλές όταν ψάχνετε για έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Όχι μόνο θα σας διευκολύνουν να περιορίσετε τις επιλογές σας, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε να λάβετε λάθος απόφαση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μελλοντικές παγίδες. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, φροντίστε να μην βιαστείτε όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να το κάνετε για να ξεκινήσετε νωρίτερα τον ιστότοπό σας, μακροπρόθεσμα θα επωφεληθείτε περισσότερο.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι