espa banner
κατασκευή ιστοσελίδας με την επωνυμία σας στα social media

Παρακαλώ αξιολογήστε


Πολλοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί για την ξαφνική άνοδο της στρατηγικής που εστιάζει στην προώθηση της προσωπικής επωνυμίας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να αποδώσουμε τους φόρους τιμής στην τηλεόραση που μετέτρεψε ανθρώπους σε συγγραφείς, παρουσιαστές, αλλά η αλήθεια είναι ότι η έννοια της προσωπικής επωνυμίας υπάρχει πολλά χρόνια τώρα.

 Με απλά λόγια, η προσωπική επωνυμία είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε και πουλάτε τον εαυτό σας και πλέον με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό είναι πιο εύκολο από ποτέ με την κατασκευή ιστοσελίδων σε αυτά.

 Τα social media παρέχουν μια πλατφόρμα  επικοινωνίας που μπορείτε να προβάλλετε τα προσωπικά σας μηνύματα και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Για πιο επαγγελματικές περιπτώσεις υπάρχει το Linkedin,  για κοινοποίηση στοιχείων με φίλους και οικογένεια υπάρχει το Facebook, το Instagram είναι για κοινοποίηση εικαστικού περιεχομένου και τέλος θα μπορούσε να πει κανείς πως το Twitter τα συνδυάζει όλα.

 Όταν θέλετε να κάνετε μία ενημέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχετε πάντα κατά νου την προσωπική σας επωνυμία και να τη χρησιμοποιείτε σαν βασική αρχή.  Να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, να είστε συνεπής και συνεχής όταν ανεβάζετε περιεχόμενο. Παρακάτω βρείτε τέσσερα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη εικόνα της μάρκας σας στα social media.

1.Τραβήξτε φωτογραφίες με προσοχή

Ως γνωστόν μία εικόνα χίλιες λέξεις  αυτό ισχύει ειδικά στα social media.  Οι φωτογραφίες σας λένε πολλά για την προσωπική σας επωνυμία,  για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί όταν τις  κοινοποιείτε.  Αποφύγετε φωτογραφίες με αλκοολούχα ποτά,  ιδιαίτερη προσοχή σε συγκεκριμένες κοινωνικές περιστάσεις ( προσωπικές στιγμές ), ιδιαίτερα θέλετε να έχετε ένα πιο ευπαρουσίαστο και επαγγελματικό προφίλ.  Φωτογραφίες με την οικογένειά σας Και κατοικίδια μπορεί να ενισχύσουν την εικόνα σας, αλλά θέλει τρόπο και μέτρο.

2.Διαβάστε δύο φορές και επεξεργαστείτε την κοινοποίηση σας πριν την δημοσιεύσετε

 Κάθε κοινοποίηση που ανεβάζετε επηρεάζει τον τρόπο αντίληψης της επωνυμίας σας προς το κοινό σας. Είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι ανεβάζετε, μην είστε απερίσκεπτοι,  ο κόσμος διαβάζει προσοχή αυτά που ανεβάζετε. Πάντα να επεξεργάζεστε και να διαλέγετε τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε πολύ προσεκτικά, να διαβάζετε το τελικό κείμενο δυο-τρεις φορές πριν την  ανάρτησή του.

3.Να αντιδράτε/συμμετέχετε με προσοχή

Υπάρχουν περιπτώσεις που θα θέλετε να απαντήσετε και να αντιδράσετε σε ένα σχόλιο, μία δημοσίευση. Πριν απαντήσετε όπως νιώθετε ότι σας εκφράζει, σταθείτε, σκεφτείτε με προσοχή και έπειτα απαντήστε. Αποφύγετε τους έντονους συναισθηματισμούς, αυτό μπορεί να βλάψει και τι μάρκα σας και να πάρει και μία πιο προσωπική τροπή.

4.Να είστε συνεπείς

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες των εταιρειών είναι η συνέπεια, και είναι ακόμα πιο σημαντική όταν είναι σε ατομικό επίπεδο. Να είστε συνεπείς προς το κοινό σας, θα φανεί η διαφορά μακροπρόθεσμα.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου μπορείτε να χτίσετε την προσωπική σας επωνυμία μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, σιγά-σιγά με συνέπεια και σταθερότητα.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι