espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Οι φωτογραφίες είναι ένα κρίσιμο μέρος οποιουδήποτε ιστότοπου. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι και δίνουν ένα ύφος στον ιστότοπο. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά μέρη για να βρείτε φωτογραφίες που μπορεί να είναι δύσκολο να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε εικόνες για τον ιστότοπό σας που θα βελτιώσουν πραγματικά το σχεδιασμό του. Όταν αναζητάτε φωτογραφίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις καλύτερες δυνατές εικόνες. Οι καλύτερες εικόνες θα επηρεάσουν σημαντικά τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, οπότε προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε.

Όταν σκέφτεστε τη φωτογραφία σας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τον σκοπό των εικόνων που θα χρησιμοποιήσετε. Οι επισκέπτες θα δουν φωτογραφίες σε έναν ιστότοπο για να αποκτήσουν μια άμεση αίσθηση για τον ιστότοπο και το περιεχόμενό του. 

Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι η ποιότητα των φωτογραφιών. Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία για έναν ιστότοπο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά φωτισμένη, έχει καλή εστίαση και δεν έχει περισπασμούς στη λήψη.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας είναι υψηλής ανάλυσης, ώστε να μην είναι θολές όταν τις τοποθετείτε στον ιστότοπό σας. Αυτό θα αφήσει μια λανθασμένη εντύπωση στους επισκέπτες σας και θα βλάψει το συνολικό σχεδιασμό σας.

Επιλογή θέματος

Το θέμα αποτελεί ζωτικό μέρος οποιουδήποτε σχεδιασμού ιστότοπου. Επιλέγοντας τον σωστό τύπο θέματος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στιβαρό σχέδιο που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι θεμάτων εκεί έξω για να διαλέξετε και τα περισσότερα θέματα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους που αξίζει να εξεταστούν. Ένα καλό θέμα θα ταιριάζει με τη διάταξη και το συνδυασμό χρωμάτων του ιστότοπού σας, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι αισθητικά ευχάριστο.

Εάν προσλάβετε έναν επαγγελματία για τη δημιουργία ιστοσελίδων ή έχετε μια ξεχωριστή εμφάνιση ή στυλ που θέλετε να επιτύχετε, είναι ίσως καλύτερο να επιλέξετε ένα υπάρχον θέμα. Ωστόσο, εάν σχεδιάζετε τον ιστότοπο μόνοι σας, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Τα θέματα είναι εύκολο να βρεθούν και η λήψη τους είναι σχετικά απλή. Πολλοί σχεδιαστές θα προσφέρουν προσαρμοσμένα θέματα έναντι αμοιβής και υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που παρέχουν πρόσβαση σε χιλιάδες διαφορετικά θέματα. Τέλος, ορισμένα δωρεάν θέματα είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, οπότε θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά για να δείτε αν υπάρχουν κάποια που θα ταιριάζουν στους στόχους σας.

Δημιουργώντας ένα συναρπαστικό σχέδιο

Ο σχεδιασμός είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές κάθε ιστότοπου. Εκτός από το ότι είναι αισθητικά ευχάριστο, ο σωστός σχεδιασμός μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα και να τους κάνει να επιστρέφουν πιο συχνά. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν δημιουργείτε ένα σχέδιο είναι ότι δεν θέλετε να κατακλύσει τους θεατές σας. Εάν επιλέξετε πάρα πολλές εικόνες ή πάρα πολύ κείμενο, θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή των επισκεπτών σας αντί να τους ενθαρρύνει να παραμείνουν στον ιστότοπο περισσότερο.

Κατά την επιλογή των εικόνων σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς θα χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπο. Κάθε εικόνα σε έναν ιστότοπο πρέπει να χρησιμοποιείται στο έπακρο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η εικόνα που επιλέγετε ταιριάζει με το γενικό θέμα. Βεβαιωθείτε ότι συμβαδίζετε με τα τρέχοντα σχέδια και τις τάσεις, ώστε το σχέδιό σας να είναι σχετικό. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η γραμματοσειρά είναι ευανάγνωστη σε όλες τις συσκευές. Μια γραμματοσειρά που λειτουργεί καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές ενδέχεται να μην λειτουργεί καλά σε κινητές συσκευές, επομένως βεβαιωθείτε ότι παρέχετε μια λύση υψηλής ποιότητας για όλους τους χρήστες. Κατά τη δημιουργία του σχεδίου σας, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις επιλογές χρωμάτων σας. Εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο σύνολο χρωμάτων σε πολλούς ιστότοπους, θα μπορούσατε να αρχίσετε να αισθάνεστε μπαγιάτικοι και να χάσετε την πρωτοτυπία σας. Όταν επιλέγετε φωτογραφίες για έναν νέο ιστότοπο, φροντίστε να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα πράγματα: το θέμα του ιστότοπου, τη διάταξη και τη συνολική του ποιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε ένα στιβαρό σχέδιο που οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν για τα επόμενα χρόνια.  Επιλέγοντας τις σωστές φωτογραφίες για την ιστοσελίδα σας, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο που μπορεί να διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι