espa banner
προώθηση ιστοπσελίδας με hashtags

Παρακαλώ αξιολογήστε


Ανακαλύψτε τις τάσεις

Μπορείτε πρώτα να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για να ανακαλύψετε τι συμβαίνει γύρω σας. Οι επωνυμίες πρέπει να ενημερώνονται για τα παγκόσμια νέα, τις τάσεις και τα ενδιαφέροντα των πελατών. Έτσι, το Twitter είναι το ιδανικό μέρος για να δείτε αυτά τα πράγματα καθώς εξελίσσονται και να σημειώσετε πώς ταιριάζει η επωνυμία σας σε αυτό το εξελισσόμενο τοπίο. Για παράδειγμα, εάν είστε μια εμπορική επωνυμία λιανικής και ψάχνετε για έμπνευση ή πληροφορίες σχετικά με το τι αγαπούν οι πελάτες σας, το Twitter είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε τι ενδιαφέρει τους ανθρώπους ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε ανάλογα τα tweets σας.

Διαχείριση της επωνυμίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων προφίλ για να διαχειριστείτε τη φήμη της επιχείρησης σας. Το Twitter είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μοιράζονται όλα τα συναισθήματά τους. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τα συναισθήματα αυτά και πιο συγκεκριμένα αυτά που δημιουργούνται γύρω από την επωνυμία σας και να διαχειριστείτε τυχόν αρνητικά σχόλια πριν βγει εκτός ελέγχου και δημιουργηθεί μια κρίση στα κοινωνικά μέσα. Οι άνθρωποι αγαπούν να μιλούν και στο Twitter τους δίνεται ένα πάτημα παραπάνω, οπότε μπορείτε να μάθετε πώς μιλούν για τις μάρκες σας. Μπορείτε να επιμελείστε τα tweets γύρω από την εταιρεία σας για να αξιολογήσετε τα συναισθήματα και τη φήμη που έχετε και να τα χρησιμοποιήσετε για να δώσετε μια κατεύθυνση στις επόμενες επιλογές μάρκετινγκ.

Αυξήστε την ευαισθητοποίηση

Σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Λόγω του παράγοντα δυνατότητας αναζήτησης, το Twitter είναι το κατάλληλο μέρος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας. Οι χρήστες είναι ενεργοί, περίεργοι και θέλουν να ακούσουν. Οι προβολές διαφημίσεων μπορεί να θεωρηθουν ενοχλητικές σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά, με καλό περιεχόμενο, μπορούν να εμφανιστούν ως πραγματικοί ειδικοί στην κατηγορία ή την περιοχή ενδιαφέροντος τους. Όσο παρέχετε εξαιρετικό και ποιοτικό περιεχόμενο, θα μπορέσετε να προσελκύσετε τα ιδανικά άτομα για την επωνυμία σας και να αυξήσετε το ενδιαφέρον για αυτήν.

Παρακολούθηση των ανταγωνιστών

Το Twitter είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τι κάνουν  οι ανταγωνιστές σας και να ερευνήσετε πώς μιλούν και σε τι επικεντρώνονται. Αυτό με τη σειρά του θα σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε καλύτερα από τον ανταγωνισμό σας, να εφαρμόσετε μια επιτυχημένη στρατηγικη και να εξασφαλίσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σύνδεση με το κοινό

Είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με πελάτες, υποστηρικτές επωνυμίας και επηρεαστές. Αυτοί οι επηρεαστές με τη σειρά τους τείνουν να έχουν πραγματικά μεγάλο κοινό. Έτσι, αν τους κερδίσετε, θα κερδίσετε το κοινό τους και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να παραμείνετε αυθεντικοί. Μόλις καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Twitter, η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε την επωνυμία σας και να αυξήσετε την εμβέλειά σας σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι