espa banner
τελευταίες τάσεις του Web Development

Παρακαλώ αξιολογήστε


Ακολουθούν πέντε τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα νέα και τάσεις σχετικά με τον τομέα σας και να διατηρήσετε πάντα τη φήμη σας ως εξειδικευμένου και έμπειρου πόρου για τον εργοδότη σας:

Δημιουργήστε ένα δίκτυο ανθρώπων που εργάζονται στον κλάδο
Ανεξάρτητα από το πάθος σας, αν θέλετε να διαπρέψετε πρέπει να περιβάλλεστε από ομοϊδεάτες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για τους web developers: εάν έχουν έναν κύκλο φίλων που περιλαμβάνει ειδικούς web που έχουν γνώσεις σε διαφορετικές τεχνολογίες, οι γνώσεις σας δεν θα είναι ποτέ ξεπερασμένες. Όποιες ειδήσεις και αν διαβάζουν καθημερινά ή συζητούν με τους συνομηλίκους τους, το πιθανότερο είναι ότι θα συζητήσουν το ίδιο θέμα μαζί σας. Θα μπορούσε να αφορά την αναδυόμενη τεχνολογία, τα μειονεκτήματα μιας παλιάς και ούτω καθεξής. Επομένως, δεν πρέπει να διστάσετε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο φίλων που είναι εξίσου ενθουσιώδεις με την ανάπτυξη ιστού και την κατασκευή ιστοσελίδων με εσάς!

Εγγραφείτε σε κοινότητες για υγιείς συζητήσεις
Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολύ πιο απλή την εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας και τη δημιουργία φίλων με το ίδιο ενδιαφέρον. Υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακές κοινότητες όπου μπορείτε να συνδεθείτε με προγραμματιστές, να επιδοθείτε σε υγιείς συζητήσεις, ακόμη και να λάβετε συμβουλές από αυτούς για να αναπτύξετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας. Κάθε φορά που αισθάνεστε κολλημένοι ή διφορούμενοι σχετικά με μια συγκεκριμένη ιδέα, μπορείτε να τη συζητήσετε με άλλους προγραμματιστές και να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας.

Παρακολουθήστε σεμινάρια και συνέδρια
Αν και έχουμε πολλά μέσα για να αποκτήσετε νέες, ενημερωμένες γνώσεις στο διαδίκτυο, δεν είναι όλα δωρεάν. Πρέπει ακόμα να ξοδέψετε λίγα δολάρια για τον εαυτό σας για να μάθετε προηγμένα πράγματα για οποιονδήποτε τομέα. Τα συνέδρια και τα σεμινάρια του κλάδου κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική. Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ειδικούς του κλάδου σε ένα περιβάλλον αιχμής και διαδραστικό. Αυτή η εμπειρία είναι πολύ πιο διεγερτική από την εικονική μάθηση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα και Blog
Σήμερα, δεν υπάρχει έλλειψη ποιοτικού περιεχομένου για τους λάτρεις του web. Υπάρχουν χιλιάδες blogs που σχετίζονται με την τεχνολογία στο διαδίκτυο που καλύπτουν λεπτομερώς την ανάπτυξη ιστού, το seo και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν. Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να βρείτε και να διαβάσετε περιεχόμενο πλούσιο σε γνώση είναι να ακολουθήσετε τις εταιρείες που ασχολούνται με το web development. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μια ενότητα όπου μοιράζονται τα τελευταία νέα, ακόμη και συμβουλές και κόλπα που κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη.

Εγγραφείτε σε αξιόπιστα κανάλια στο YouTube
Ομοίως, υπάρχουν δεκάδες ειδικοί στον ιστό που διδάσκουν web development στο YouTube. Αλλά δεν πρέπει να ακολουθείτε κανέναν τυχαίο, λεγόμενο web expert χωρίς να επιβεβαιώσετε την εξουσία του. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να ακολουθείτε μόνο έναν ειδικό. Δεδομένου ότι όλη η γνώση είναι δωρεάν, μπορείτε να εξερευνήσετε όσα κανάλια θέλετε. Αφού προσδιορίσετε ποιος προσφέρει αξία και ποιος σπαταλά χρόνο, θα γνωρίζετε ποιανού τα βίντεο αξίζει να παρακολουθήσετε. Εκτός από τη διδασκαλία κωδικοποίησης, αυτοί οι ειδικοί θα μιλούν πάντα για τις τελευταίες τάσεις. Εάν δεν σας αρέσει να διαβάζετε, τα βίντεο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για εσάς για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με τη βιομηχανία του ιστού.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι