espa banner
πλεονεκτήματα του WooCommerce για ιστοσελίδες eshop

Παρακαλώ αξιολογήστε


Μπορεί να θέλετε να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια πλατφόρμα για κατασκευή ιστοσελίδων eshop είναι η καλύτερη για εσάς. Με τόσους πολλούς οικοδεσπότες διαθέσιμους, είναι εντάξει να αισθάνεστε λίγο κακοί για επιλογή. Το WordPress είναι ένας από τους οικοδεσπότες που χρησιμοποιεί μια δωρεάν προσθήκη που ονομάζεται WooCommerce για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν το προσαρμοσμένο κατάστημά τους. Το WooCommerce είναι γνωστό για το καθαρό και απλό σύστημα καταστημάτων του που δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία όταν οι πελάτες κάνουν αγορές.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι το WooCommerce είναι διαφορετικό από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα μοντέλο που επιτρέπει την ηλεκτρονική ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών, επομένως είναι ένας ευρύς όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε όλες τις διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Όταν έρχεται σε αντίθεση με άλλα μοντέλα για ηλεκτρονικά καταστήματα, το WooCommerce ξεχωρίζει στο γεγονός ότι προσφέρει:

1. Μεγάλη ευελιξία

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το WooCommerce είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να πουλήσουν όλα τα είδη προϊόντων, ανεξάρτητα από τη θέση τους. Έχει επίσης υψηλή επεκτασιμότητα που επιτρέπει σε επιχειρήσεις όλων των ειδών μεγεθών να δημιουργήσουν με επιτυχία κατάστημα. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την επέκταση της επιχείρησής σας πέρα από τις δυνατότητες της προσθήκης.

2. Απεριόριστες επιλογές προσαρμογής

Το WooCommerce σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα κατάστημα που είναι συγκεκριμένο για τον τύπο των προϊόντων που προσφέρετε. Διαθέτει σχεδόν άπειρο αριθμό δωρεάν προσθηκών στον Κατάλογο προσθηκών του WordPress.  Ο αριθμός των θεμάτων είναι εξίσου εντυπωσιακός. Ακόμα κι αν δεν βρείτε ένα θέμα που να σας μιλάει, μπορείτε να επιλέξετε ένα που κόβει αρκετά κοντά και να προσαρμόσετε κάθε τμήμα του από την κεφαλίδα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικά γνώστες της τεχνολογίας, καθώς το WooCommerce σάς επιτρέπει να πειράζετε την ιστοσελίδα χωρίς γνώση CSS ή HTML. Ή, θα μπορούσατε να προσλάβετε μια εταιρεία σαν τη δική μας για να χειριστεί όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.

3. Μέγιστη ασφάλεια

Όντας μια διαδικτυακή πλατφόρμα, θα πρέπει να έχετε ασφαλείς πύλες, ώστε να μην διακυβεύονται τα διαπιστευτήρια των πελατών σας. Το WooCommerce έρχεται με ασφαλείς γραμμές πληρωμής όπως το Paypal και το Stripe. Η πλατφόρμα όντας τόσο δημοφιλής, στοχοποιείται σε μεγάλο βαθμό από hackers σε καθημερινή βάση. Οι προγραμματιστές το ενημερώνουν τακτικά για να αποτρέψουν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, η προσθήκη δεν συνοδεύεται από αντίγραφα ασφαλείας για να βοηθήσει στην επαναφορά δεδομένων σε περίπτωση που μια επίθεση είναι επιτυχής. Μπορείτε να προσθέσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας που αποθηκεύει πληροφορίες στην κρυπτογραφημένη τους μορφή για να διατηρήσετε την εμπιστευτικότητα των πελατών σας. Το WooCommerce σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ένα πρόσθετο ασφαλείας που σαρώνει τακτικά την ιστοσελίδα σας για κακόβουλο λογισμικό, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον μέτρο για τον αποκλεισμό των hackers.

4. Μια πολύ διαδραστική κοινότητα

Υπάρχουν περίπου 4,5 εκατομμύρια ιστοσελίδες WooCommerce σε λειτουργία. Η μεγάλη βάση χρηστών διανέμεται σε πολλά forum όπου τα μέλη μοιράζονται άρθρα και οδηγούς για διαμορφώσεις που έχουν λειτουργήσει για αυτά. Η μεγάλη βάση χρηστών διασφαλίζει επίσης ότι το WooCommerce δεν θα διακοπεί σύντομα. Επομένως, το πρόσθετο θα παραμείνει σχετικό για όσο διάστημα οι χρήστες συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν. Αυτό είναι το κύριο φόρουμ που απαιτεί να εγγραφείτε στο WordPress για να αποκτήσετε πρόσβαση. Οι προγραμματιστές του WooCommerce και άλλα προηγμένα μέλη της κοινότητας είναι υπεύθυνοι για την καθοδήγηση των συζητήσεων. Όσο κι αν είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε εάν έχετε ερωτήσεις, μπορεί να βρεθείτε να περιμένετε ένα λεπτό πάρα πολύ για μια απάντηση. Αυτός είναι ο λόγος που οι ομάδες του Facebook είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

5. Μια Επαγγελματική Αισθητική

Το WooCommerce έχει πρόσβαση σε συστήματα διαχείρισης αποθήκης και POS, που επιτρέπουν στους πελάτες να περνούν ομαλά τη διαδικασία. Η οργάνωση των εργαλείων το κάνει να φαίνεται αυθεντικό από την πρώτη στιγμή. Οι πελάτες μπορούν ακόμη και να παρακολουθούν όλες τις παραγγελίες τους και να ελέγχουν την κατάσταση παράδοσης χωρίς προβλήματα.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι