προώθηση ιστοσελίδας με ad agencies

Παρακαλώ αξιολογήστε


Δεν θα ήταν πιο πιθανό η ομάδα σας να παραμείνει στον προϋπολογισμό αν μπορούσατε να δείτε τις ώρες και τα χρήματα που ξοδέψατε για κάθε project σε πραγματικό χρόνο; Το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου παρέχει αυτή την δυνατότητα. 

Οι εργαζόμενοι απλά επιλέγουν το κατάλληλο project όταν αρχίσουν να εργάζονται και όταν τελειώσουν, θα πατήσουν “stop” ή θα επιλέξουν διαφορετικό πελάτη. Το λογισμικό καταγράφει τον ακριβή αριθμό λεπτών που εργάζονται σε κάθε project – έργο. 

Θα έχετε αυτοματοποιημένα φύλλα κατανομής χρόνου με την ύψιστη ακρίβεια και θα είστε πάντα ενημερωμένοι για το αν κάθε project που αναλαμβάνετε είναι κερδοφόρο ή όχι.

Έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένοι πελάτες απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο απ’ όσο πληρώνουν; Ευτυχώς, το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου σας βοηθά να παρακολουθείτε και να ορίσετε τα όρια σας στις ώρες και τις απαιτήσεις των πελατών. 

Περιορίστε το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει η ομάδα σας σε ένα project ενός πελάτη και δείτε τις ώρες εργασίας σε πραγματικό χρόνο. Όταν τα project κινδυνεύουν να υπερβούν τον προϋπολογισμό, μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση για να σας προειδοποιήσει ότι απομένουν μόνο λίγες ώρες. Από εκεί και έπειτα, μπορείτε να κάνετε προσαρμογές για να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού σας.

Αυτό το σύστημα βοηθά επίσης να διατηρήσετε την ισορροπία των πελατών σας δίκαιη. Αντί να ξοδεύετε επιπλέον χρόνο (και να χάνετε χρήματα) σε ένα project – έργο που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή, η ομάδα σας θα γνωρίζει να στρέψει την προσοχή της σε άλλους πελάτες που δεν έχουν λάβει ακόμα όλες τις υπηρεσίες που πλήρωσαν.

Ακόμη και με μια αναλυτική ματιά στον πραγματικό χρόνο στις ώρες που έχουν δαπανηθεί στο project αλλά και τον προϋπολογισμό, η ομάδα σας θα εξακολουθεί να βασίζεται σε επίσημες εκθέσεις για την ανάπτυξη των μελλοντικών σας project.

Είτε πρόκειται για προϋπολογισμό είτε δραστηριότητα ιστότοπου και εφαρμογών, τα εργαλεία παρακολούθησης χρόνου κατασκευής ιστοσελίδων μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σας να συλλέξει πληροφορίες με μερικά απλά κλικ. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε τα δεδομένα στα αρχεία του project σας ή να τα στείλετε στους πελάτες σας. 

Οι αναφορές αυτές μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως απόδειξη εργασίας όταν πρέπει να δείξετε στους πελάτες σας τι πληρώνουν.

Ένα εργαλείο παρακολούθησης χρόνου θα βοηθήσει επίσης τους οργανισμούς να μετρήσουν την απόδοση των εργαζομένων τους. Η παρακολούθηση δραστηριότητας πληκτρολογίου και ποντικιού και η χρήση ιστού και εφαρμογών σας βοηθούν να κατανοήσετε πώς λειτουργεί κάθε μέλος της ομάδας σας. 

Με προαιρετικές λειτουργίες όπως καταγραφής οθόνης, οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να κάνουν check-in στη δραστηριότητα των υπαλλήλων τους χωρίς να διακόπτουν την εργασία τους για μια ενημέρωση κατάστασης. Αυτή η ορατότητα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη όταν εργάζεστε με πολλούς υπολογιστές-πελάτες που όλοι θέλουν ενημερώσεις.

Όσον αφορά τις διαφημιστικές καμπάνιες, μερικές φορές μερικά επιπλέον άτομα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ευτυχώς, το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου δεν είναι μόνο για την ομάδα σας. Ελεύθεροι επαγγελματίες, απομακρυσμένοι και συμβασιούχοι εργαζόμενοι ελέγχονται για τις επιδόσεις τους  απλά με μερικά κλικ. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασφαλίσετε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες σας χρεώνουν μόνο για την εργασία που έχουν κάνει για εσάς και τους πελάτες σας. Αν εργάζονται σε έργα για άλλους ανθρώπους στην ώρα που εσείς τους πληρώνετε, θα έχετε ένα αρχείο από αυτό ως απόδειξη.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι