espa banner
εξέλιξη τεχνολογίας ιστοσελίδων το 2021

Παρακαλώ αξιολογήστε


Ας φανταστούμε την εμπειρία των πελατών σε έναν κόσμο μετά τον Covid. Πρέπει να προβλέψουμε ότι οι αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών και στα επιχειρηματικά μοντέλα θα ξεπεράσουν την άμεση κρίση. Μόλις οι καταναλωτές προσαρμοστούν στα νέα ψηφιακά ή απομακρυσμένα μοντέλα, αναμένουμε αλλάξουν μόνιμα οι προσδοκίες των ανθρώπων. Θα δούμε επίσης ραγδαίες αλλαγές στην κορυφαία τεχνολογική και επιχειρηματική καινοτομία – όλα βασισμένα στην εμπειρία των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εδώ είναι μερικές τεχνολογίες και επιχειρηματικές τάσεις που θα δούμε το 2021.

Τάση 1: Επανάσταση στην ανάπτυξη ιατρικών τεχνολογικών επιτευγμάτων

Ο Covid προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθιστώντας τη ταχύτερη και ευκολότερη τη δοκιμή φαρμάκων. Οι ερευνητές έχουν θέσει σε αναμονή πολλές παραδοσιακές κλινικές δοκιμές ή έχουν μεταβεί σε μια εικονική δομή πραγματοποιώντας διαδικτυακές διαβουλεύσεις και συλλέγοντας δεδομένα από απόσταση. Οι απομακρυσμένες κλινικές δοκιμές και άλλες αλλαγές μπορεί να αλλάξουν μόνιμα τη φαρμακευτική ανάπτυξη.

Τάση 2: Συνεχής επέκταση της απομακρυσμένης εργασίας και της τηλεδιάσκεψης

Πλέον υπάρχουν μεγάλα εταιρικά εργαλεία που παρέχουν υπερσύγχρονα συστήματα τηλεδιάσκεψης, διευκολύνοντας την απομακρυσμένη εργασία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλές νέες επιχειρήσεις αναδύονται στον απομακρυσμένο τομέα εργασίας. Παρέχουν πλατφόρμες οπτικής συνεργασίας που επιτρέπουν στις ομάδες να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο, να αλληλεπιδρούν, να παρακολουθούν έργα, να εκπαιδεύουν υπαλλήλους, να εκτελούν εικονικές δραστηριότητες δημιουργίας ομάδων και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εικονικό γραφείο που προωθεί τη βέλτιστη συνεργασία μαζί τους, επιτρέποντας δηλαδή στους συναδέλφους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται εύκολα μεταξύ τους.

Τάση 3: Η παράδοση και η αποστολή χωρίς επαφή παραμένουν

Η παράδοση χωρίς επαφή είναι η νέα κανονικότητα ιστοσελίδων προϊόντων. Η τάση δείχνει να εξελίσσεται γύρω από τις ρομποτικές παραδόσεις. Οι νεοσύστατες εταιρείες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της διανομής, χρησιμοποιώντας ρομποτική και εφαρμογές που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Τάση 4: Η τηλεϊατρική ευδοκιμεί

Πολλές ιδιωτικές και δημόσιες πρακτικές έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν περισσότερες προσφορές τηλεθεραπείας, όπως συνομιλίες βίντεο γιατρού-ασθενούς, A.I. διαγνωστικά βάσει avatar και παράδοση φαρμάκων χωρίς επαφή. Οι επισκέψεις στην τηλεθεραπεία αυξήθηκαν κατά 50% σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις δεν είναι πολύ πίσω. Έχουν επίσης συμβάλει στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών το 2020 και θα συνεχίσουν να προσφέρουν δημιουργικές λύσεις το 2021. Πέρα από την τηλεϋγεία, το 2021 μπορούμε να περιμένουμε να δούμε εξελίξεις στην υγειονομική περίθαλψη στη βιοτεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και ευκαιρίες μηχανικής μάθησης για την υποστήριξη της διάγνωσης και της ρομποτικής υγειονομικής περίθαλψης.

Τάση 5: Διαδικτυακή εκπαίδευση και ηλεκτρονική μάθηση ως μέρος του εκπαιδευτικού συστήματος

Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για τα σχολεία, κολέγια να πραγματοποιούν μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης. Πολλά ιδρύματα έχουν πράγματι προταθεί να ακολουθήσουν ένα μέρος του προγράμματος σπουδών τους στο Διαδίκτυο, ακόμη και αφού όλα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Τάση 6: Αυξημένη ανάπτυξη υποδομής 5G, νέες εφαρμογές και βοηθητικά προγράμματα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζήτηση για Ίντερνετ υψηλότερης ταχύτητας και η στροφή προς έξυπνα σπίτια, έξυπνες πόλεις και αυτόνομη κινητικότητα επηρέασαν την πρόοδο της τεχνολογίας διαδικτύου 5G-6G. Το 2021, θα δούμε νέες υποδομές και ενημερώσεις ανάπτυξης εφαρμογών τόσο από τις μεγάλες εταιρείες όσο και από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Ήδη αρκετές επιχειρήσεις εργάζονται για να βοηθήσουν τη μεταφορά δεδομένων 5G σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Τα δίκτυα 5G επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο και να επιτρέπουν στα πλοία να ταξιδεύουν χωρίς επανδρωμένα. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G και 6G θα οδηγήσει σε έργα έξυπνης πόλης παγκοσμίως και θα υποστηρίξει τον αυτόνομο τομέα κινητικότητας το 2021.

Τάση 7: A.I., η ρομποτική, το διαδίκτυο των πραγμάτων και ο βιομηχανικός αυτοματισμός αναπτύσσονται ραγδαία

Το 2021, αναμένουμε τεράστια ζήτηση και ταχεία ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) και τεχνολογίας βιομηχανικού αυτοματισμού. Καθώς οι αλυσίδες παραγωγής και εφοδιασμού επιστρέφουν σε πλήρη λειτουργία, οι ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού θα γίνουν ένα σοβαρό ζήτημα. Ο αυτοματισμός, με τη βοήθεια του A.I., της ρομποτικής και του διαδικτύου των πραγμάτων, θα είναι μια βασική εναλλακτική λύση για τη διαδικασία κατασκευής.

Τάση 8: Αυξάνεται η χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας (VR) και επαυξημένης πραγματικότητας (AR)

Η αυξημένη πραγματικότητα και η εικονική πραγματικότητα έχουν αυξηθεί σημαντικά το 2020. Αυτές οι συναρπαστικές τεχνολογίες αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής ζωής, από την ψυχαγωγία έως τις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις στράφηκαν στο μοντέλο απομακρυσμένης εργασίας, με την επικοινωνία και τη συνεργασία να επεκτείνονται σε AR και VR.

Οι συναρπαστικές τεχνολογίες από τις καινοτομίες AR και VR επιτρέπουν μια απίστευτη πηγή μετασχηματισμού σε όλους τους τομείς. Η υιοθέτηση των AR και VR θα επιταχυνθεί με την ανάπτυξη του δικτύου 5G.

Τάση 9: Αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης

Θα δούμε σημαντική πρόοδο στην αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης κατά τη διάρκεια του 2021.

Ο έντονος ανταγωνισμός της αγοράς επιταχύνει την ανάπτυξη τεχνολογίας αυτο-οδήγησης σε πολλές εταιρείες. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί για την απόκτηση νέων επιχειρήσεων σε αυτόν τον τομέα.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι