Προώθηση ιστοσελίδας ίστανγκραμ το 2021

Παρακαλώ αξιολογήστε


H πιθανή εμβέλεια του Instagram marketing έχει αυξηθεί σημαντικά φέτος. Το μάρκετινγκ Instagram είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Χρησιμοποιήστε αυτές τις 21 συμβουλές για να χτίσετε μια στρατηγική για το 2021 και μετά. Εάν είστε νέος στο χώρο Instagram ή δημιουργείτε έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε στην προώθηση – κατασκευή ιστοσελίδων:

1. Χρησιμοποιήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό

Ένας επαγγελματικός λογαριασμός σάς παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με έναν προσωπικό λογαριασμό.

2. Καθορίστε με σαφήνεια τους στόχους σας

Όλες οι κοινωνικές πλατφόρμες είναι εργαλεία. Αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία αποτελεσματικά, εκτός εάν γνωρίζετε τι είναι αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.

3. Γνωρίστε το κοινό σας

Πρέπει να ορίσετε την αγορά-στόχο σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που μιλά απευθείας στο συγκεκριμένο κοινό.

4. Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας

Σε μόλις 150 χαρακτήρες, το βιογραφικό σας Instagram πρέπει να κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση, να μεταδώσει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας και να πει στους ανθρώπους γιατί πρέπει να ασχολούνται με τον λογαριασμό σας στο Instagram.

5. Επιλέξτε τη σωστή φωτογραφία προφίλ

Για τις περισσότερες μάρκες, η φωτογραφία προφίλ σας στο Instagram πρέπει να είναι το λογότυπό σας. Αυτό βοηθά στην παροχή αξιοπιστίας και επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν με μια ματιά ποιοι είστε.

6. Δημιουργήστε οπτικά συναρπαστικό περιεχόμενο

Το Instagram είναι ένα οπτικό μέσο, οπότε οι δημοσιεύσεις σας πρέπει απλώς να φαίνονται υπέροχες και το οπτικό σας περιεχόμενο πρέπει να είναι συναρπαστικό.

7. Δημιουργήστε την «εμφάνιση» της επωνυμίας σας στο Instagram

Η εμφάνισή σας στο Instagram πρέπει να είναι συνεπής στις αναρτήσεις σας, βοηθώντας τους ακόλουθους να αναγνωρίζουν εύκολα το περιεχόμενό σας στην αρχική τους.

8. Γράψτε εξαιρετικές περιγραφές

Είναι αλήθεια ότι το Instagram είναι ένα οπτικό μέσο. Η φωνή της επωνυμίας σας είναι εξίσου σημαντική με την εμφάνιση της επωνυμίας σας. Όπως τα οπτικά σας, θα πρέπει να είναι συνεπές σε όλες τις περιγραφές στις δημοσιεύσεις.

9. Χρησιμοποιήστε τα hashtag με σύνεση

Τα Hashtags είναι ένας βασικός τρόπος για να αυξήσετε την ορατότητα και την ανιχνευσιμότητα σας.

10. Δέσμευση

Απαντήστε σε σχόλια που δημοσιεύουν οι χρήστες στη ροή σας. Αλλά επίσης αναζητήστε δημοφιλείς λογαριασμούς ακολουθήστε τους και σχολιάστε τις αναρτήσεις τους. Κάντε τον εαυτό σας ορατό με μη προωθητικό τρόπο.

11. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις Ιστορίες Instagram

Παρέχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τους ακολούθους σας και να οικοδομήσουν σχέσεις.

12. Χρησιμοποιήστε τις καλύτερες στιγμές και τα εξώφυλλα Stories για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας

Η χρήση τους προσθέτει ένα ολόκληρο επιπλέον συστατικό στο βιογραφικό σας, δίνοντας στους πιθανούς οπαδούς πολλές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και γιατί πρέπει να σας ακολουθούν στο Instagram.

13. Δοκιμάστε το αυτοκόλλητο και το κουμπί της δωροκάρτας

Τώρα μπορείτε να πουλάτε ψηφιακές δωροκάρτες απευθείας από το Instagram Story ή το προφίλ σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια σχέση με θαυμαστές και να τους επιτρέψετε να σας υποστηρίξουν σε δύσκολες στιγμές.

14. Δημιουργήστε προσδοκία για την κυκλοφορία ενός προϊόντος με το αυτοκόλλητο Countdown

Το αυτοκόλλητο αντίστροφης μέτρησης προειδοποιεί τους μεγαλύτερους θαυμαστές σας όταν έχετε κάτι νέο να προσφέρετε.

15. Ζωντανή μετάδοση

Το Instagram Live προσφέρει πολλούς πιθανούς τρόπους σύνδεσης με θαυμαστές σε πραγματικό χρόνο.

16. Δημιουργήστε ένα κατάστημα Instagram

Οι θαυμαστές μπορούν να φτάσουν στο κατάστημά σας χωρίς καν να δουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση.

17. Πειραματιστείτε με τους τροχούς Instagram

Αυτά τα πολλά κομμάτια βίντεο είναι η απάντηση του Instagram στο TikTok. Οι μάρκες χρησιμοποιούν τους τροχούς για να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

18. Δημοσίευση στις σωστές ώρες

19. Δοκιμάστε μια συνεργασία με influencer

Η μια τέτοια συνεργασία μπορεί να συμβάλει στην οικοδόμηση της αξιοπιστίας σας ενώ ταυτόχρονα εκθέτει την επωνυμία σας σε ένα νέο κοινό.

20. Επεκτείνετε το κοινό σας με διαφημίσεις Instagram

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να εμφανίσετε το περιεχόμενό σας μπροστά σε ένα νέο κοινό είναι να προβάλλετε μια διαφήμιση Instagram.

21. Βελτιώστε τη στρατηγική σας με αναλυτικά στοιχεία

Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είστε ήδη στο μάρκετινγκ Instagram, μπορείτε πάντα να είστε καλύτεροι. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας είναι να μάθετε από όσα έχετε ήδη κάνει.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι