προώθηση προϊόντων ιστοσελίδας με άριστες φωτογραφίες

Παρακαλώ αξιολογήστε


Έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ τη σημασία που έχει η φωτογραφία στο ρυθμό συνομιλίας σας και στις τελικές πωλήσεις; Το περιεχόμενο και οι περιγραφές προϊόντων στον ιστότοπό σας παραμένουν ζωτικής σημασίας, αλλά το να έχετε μοναδικά και ποιοτικά γραφικά που να αντιπροσωπεύουν το απόθεμά σας παίζει επίσης ζωτικό ρόλο στη μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσουμε πρακτικούς και χαμηλού κόστους τρόπους για να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας βελτιστοποιώντας τη φωτογραφία των προϊόντων σας κατά τη φάση της κατασκευής της ιστοσελίδας σας.

Η πραγματική και μοναδική φωτογραφία κάνει τη διαφορά

Σίγουρα, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από δωρεάν εικόνες με ατελείωτους πόρους που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αλλά το να έχετε τα δικά σας γραφικά στον ιστότοπό ηλεκτρονικού εμπορίου σας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Οι σημερινοί πελάτες αναζητούν όλο και περισσότερο την αυθεντικότητα στις εμπειρίες αγορών τους, επομένως η εμφάνιση των προϊόντων σας σε πραγματικές καταστάσεις μπορεί συχνά να είναι πιο αποτελεσματική από μια τυπική λήψη προϊόντων.

Χρησιμοποιήστε πολλές εικόνες για κάθε προϊόν

Όταν ψωνίζουν στο διαδίκτυο, οι πελάτες θέλουν λεπτομέρειες και πληροφορίες, ώστε να τους δείχνουν τα προϊόντα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να τους δίνουν την επιλογή να κάνουν ζουμ / μεγέθυνση / περιστροφή αυτών των φωτογραφιών. Κάτι τέτοιο μπορεί επίσης να βελτιώσει τα ποσοστά μετατροπής σας.

Οι λεπτομέρειες φέρνουν ευαισθησία στην αγορά του προϊόντος και επιτρέπουν στον πελάτη να φανταστεί την κατάσταση όπου θα χρησιμοποιήσει το προϊόν. Η χρήση εικόνων από τους πωλητές / κατασκευαστές θα σας δώσει αρκετές προοπτικές ώστε να δείξετε κάθε πλευρά του προϊόντος. Επίσης, μπορεί να αναδείξει τον τρόπο ζωής του προϊόντος σας ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις σας σε άλλο επίπεδο.

Μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες προϊόντων με προϋπολογισμό;

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τραβούν πιο ελκυστικές εικόνες από τα smartphone και δεν υπάρχει αμφιβολία. Ωστόσο, οι κάμερες στα smartphone βελτιώνονται από χρόνο σε χρόνο και ορισμένα τηλέφωνα υπερβαίνουν τώρα τα 15 εκατομμύρια pixel. Είναι επομένως πολύ πιθανό να τραβήξετε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με ένα smartphone, αλλά είναι σημαντικό να τραβήξετε αυτές τις φωτογραφίες μπροστά από ένα κατάλληλο φόντο και με επαρκή φωτισμό.

Εάν αποφασίσετε να τραβήξετε φωτογραφίες των προϊόντων σας με το smartphone σας, ο συνολικός προϋπολογισμός που θα χρειαστείτε θα μπορούσε εύκολα να ανέρχεται σε λιγότερο από 60 $, με μόνο λευκό φόντο (μέσος όρος 20 $) και δύο φωτεινές κηλίδες (μέσος όρος 30 $).

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι