espa banner
εργαλεία στο web για προώθηση seo και marketing ιστοσελίδων

Παρακαλώ αξιολογήστε


Εάν είστε επιχειρηματίας, γνωρίζετε τη σημασία ενός προϋπολογισμού. Επίσης, πιθανώς γνωρίζετε ότι πρέπει να προσεγγίσετε το επιλεγμένο κοινό σας τη σωστή στιγμή. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία 10 δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να γνωρίζει.

1. Chattypeople

Τα Chatbots έχουν σημειώσει τη φήμη τους στον κόσμο του μάρκετινγκ. Παρόλο που πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το chatbot είναι απλώς ένα εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών, άλλοι το βλέπουν ως απαραίτητο στις στρατηγικές μάρκετινγκ τους. Η τεχνολογία Chatbot έχει βελτιωθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, επιτρέποντας στους εμπόρους να δημιουργήσουν bots χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης. Το Chattypeople είναι το τέλειο εργαλείο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν γρήγορα ένα chatbot Messenger. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν ένα bot που όχι μόνο λειτουργεί αβίαστα, αλλά και προωθεί προσφορές σε πελάτες κατόπιν αιτήματος.

2. MailChimp

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια σημαντική πτυχή της στρατηγικής μάρκετινγκ κάθε επιχείρησης. Με ένα εργαλείο μάρκετινγκ email όπως το MailChimp, θα μπορείτε να μεταφέρετε το κοινό σας μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων πιο αποτελεσματικά με υψηλότερο επίπεδο ελέγχου. Το MailChimp θα σας επιτρέψει να:

– Αξιοποιήστε τη στρατηγική μάρκετινγκ, συνδέοντας τις καμπάνιες email σας απευθείας στον ιστότοπό σας

– Χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα αγοράς σας για να στείλετε πιο εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής σας

– Ενσωματώσετε με έναν λογαριασμό κοινωνικών μέσων για να βρείτε νέους συνδρομητές και να συνδεθείτε ξανά με τους τρέχοντες

– Δημιουργήσετε ένα επίπεδο αυτοματισμού

– Συλλέξετε σχόλια από τις αναφορές MailChimp

3. Crello

Το Crello είναι ένα εύκολο online εργαλείο σχεδιασμού για τη κατασκευή ιστοσελίδων, κινούμενων στοιχείων και γραφικών για social media . Παρέχει στους χρήστες περισσότερες από 30.000 ιδέες, πρότυπα και γραφικά για εκπληκτικές δημοσιεύσεις. Όλα τα πρότυπα κοινωνικών μέσων δημιουργούνται από μια ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών και copywriters.

4. Hotjar

Το Hotjarείναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας. Σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πώς οι επισκέπτες περνούν το χρόνο τους στον ιστότοπό σας. Το εργαλείο αυτό σας δίνει  πληροφορίες σχετικά με τα κλικ που εμφανίζονται σε κάθε σελίδα και τα μέρη μιας σελίδας που είναι πιο δημοφιλή.

5. Buffer

Τα κοινωνικά μέσα παραμένουν ένα από τα πιο σημαντικά και ισχυρά μέρη κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ. Το Buffer, ένα εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε αναρτήσεις σε κάθε πλατφόρμα εκ των προτέρων. Το εργαλείο δημοσιεύει αυτόματα το περιεχόμενό σας σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει και μπορείτε να αναλύσετε την απόδοσή αυτών.

6. Canva

Θα μπορούσατε να στέλνετε εκπληκτικό περιεχόμενο, αλλά αν δεν φαίνεται το κομμάτι, μπορεί να δυσκολευτείτε να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας. Δυστυχώς, η πρόσληψη γραφίστα για όλες τις σχεδιαστικές σας εργασίες μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά με ένα εργαλείο όπως το Canva, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Από εικόνες, πανό και γραφήματα, το Canva μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε σχεδόν οτιδήποτε και με ευκολία. Με το Canva, θα έχετε πρόσβαση σε:

– Μια βιβλιοθήκη γραμματοσειρών

– Μια ποικιλία εικονογραφήσεων, εικόνων και προτύπων

– Ένα σύστημα μεταφοράς και απόθεσης που κάνει τη χρήση του εργαλείου γρήγορη και εύκολη

7. Yoast

Το Yoastέχει να κάνει με τα εργαλεία για να βελτιστοποιήσετε πλήρως κάθε πτυχή του ιστότοπού σας. Το Yoast σας λέει βασικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το οργανικό μάρκετινγκ μέσω ενός πρόσθετου WordPress. Το Yoast:

– Θα σας βοηθήσει να γράψετε meta tags

– Με τη βοήθεια ενός συστήματος φωτεινής ένδειξης σας λέει τι έχετε παραλείψει και τι κάνετε καλά

– Δίνει μια βαθμολογία αναγνωσιμότητας για να βελτιώσετε την κατάταξή SEO.

8. Hello Bar

Το Hello Bar είναι ένα απλό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες δημιουργώντας εύκολα πανό που επισημαίνουν το πιο σημαντικό περιεχόμενο, προϊόντα, υπηρεσίες και μηνύματα στους πελάτες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και να επιλέξετε έναν στόχο.

9. SumoMe

Το SumoMe έχει να κάνει με τη δημιουργία μεγαλύτερου κοινού για την επιχείρησή σας. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να προσελκύστε περισσότερους πελάτες στη λίστα αλληλογραφίας σας και να δημιουργήστε πιο αποτελεσματικά κουμπιά κοινής χρήσης.

10. Majestic

Το Majestic είναι ο μεγαλύτερος δείκτης backlink που διατίθεται στο εμπόριο με τα πιο σε βάθος δεδομένα backlink στον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι έχει ως κύριο επίκεντρο τα backlinks, το Majestic προσφέρει επίσης:

– Μετρήσεις που περιλαμβάνουν τον αριθμό και την ποιότητα των συνδέσμων επιστροφής

– Πολλά εργαλεία σύγκρισης backlink και τομέα

– Μια μηχανή αναζήτησης με παράγοντες κατάταξης

– Πολλαπλές επιλογές backlinking και link-building.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι