espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


 

 

Το Διαδίκτυο είναι εδώ για να μείνει, οπότε αντί να αποφευχθεί ο κυβερνοχώρος, τα στούντιο χορού θα πρέπει να αγκαλιάσουν τις ατελείωτες ευκαιρίες μάρκετινγκ που είναι διαθέσιμες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την έκθεση, να ενισχύσετε το εμπορικό σήμα σας και να δώσετε μια εικόνα για τον προγραμματισμό σας. Οι περισσότερες επιλογές στο διαδίκτυο είναι μια εξαιρετικά λογική δαπάνη, ειδικά αφού κάνετε μια ανάλυση κόστους-ωφέλειας σε δυνατότητες ενίσχυσης, ανάπτυξης και οικοδόμησης της επωνυμίας σας.

 

Η κατάστασή σας ορίζει την επιχείρησή σας μέσα στην κοινότητά σας. Ο ιστότοπός σας ορίζει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπός σας πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ξοδέψτε χρήματα για να φανεί επαγγελματικό, πνευματικό και αντιπροσωπευτικό του προϊόντος που προσφέρετε στους πελάτες σας. Όταν εκπροσωπείτε την επιχείρησή σας, θα πρέπει να έχετε μια συνεκτική γραφική ταυτότητα και αυτό θα πρέπει να απορρέει από το μάρκετινγκ εκτύπωσης στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν νόημα στον καταναλωτή.

 

Εντός του κόσμου του χορού, υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι, κάποιοι αποτελεσματικοί και κάποιοι αναποτελεσματικοί, και επειδή είμαστε στην τέχνη, οι ιδιοκτήτες στούντιο τείνουν να υποτιμούν τη σημασία της παρουσίας τους στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος! Ο δικτυακός τόπος της σχολής χορού θα μπορούσε να επηρεάσει την απόφαση ενός υποψήφιου πελάτη να επιλέξει το στούντιο σας έναντι ενός άλλου στούντιο ή εξωσχολικής δραστηριότητας.

 

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για την κατασκευή ιστοσελίδας

 

Εμφάνιση της ιστοσελίδας

 

Η εμφάνιση του ιστότοπού σας είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει τα μάτια ενός θεατή και θα επηρεάσει επίσης εάν ο θεατής επιλέγει να συνεχίσει να διαβάζει τις πληροφορίες που παρέχει ο ιστότοπός σας. Η ηλεκτρονική σας εμφάνιση είναι συμαντική.

 

Προσλάβετε έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων: Οι ελεύθερες ή φτηνές ιστοσελίδες δεν είναι αποδεκτές για την επιχείρησή σας. Αν θέλετε οι πελάτες σας να σας πάρουν στα σοβαρά, να σχεδιάσετε και να βρείτε ένα καλό εμπορικό όνομα για την ιστοσελίδα σας με επαγγελματικό τρόπο.

 

Κρατήστε τον ιστοτόπο σας ενημερωμένο: Μια ξεπερασμένη ή παραμελημένη ιστοσελίδα είναι μια κακή υπηρεσία στο εμπορικό σήμα σας και θα έχει μόνο αρνητικό αντίκτυπο σε εσάς. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μια μορφή φιλική προς το χρήστη για ενημερώσεις και περιορίζετε τακτικά τον ιστότοπο για ξεπερασμένο περιεχόμενο.

 

Να γνωρίζετε την ποιότητα του σχεδιασμού: Στον κόσμο του χορού, αγαπάμε φωτεινά, τρελά χρώματα και λαμπερά πράγματα. Ο ιστότοπός σας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε αυτήν την αγάπη, οπότε κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας, σκεφτείτε ότι οι λιγότερο ζωντανοί τόνοι θα είναι περισσότερο οπτικά ελκυστικοί στους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

 

Χρησιμοποιήστε σωστή γραμματική και ορθογραφία: Αυτό φαινόταν να δηλώνει το προφανές, αλλά υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες χορού στούντιο με ακατάλληλη γραμματική και ορθογραφία. Τελικά, αυτό είναι ένας προβληματισμός για τις ιστοσελίδες, οπότε κατά την προετοιμασία του γραπτού περιεχομένου για τον ιστότοπο, παρακαλούμε να επαληθεύσετε και να ελέγξετε τα γραμματικά λάθη (συχνά χρειάζονται δύο, τρία ή περισσότερα άτομα για επαρκή διόρθωση περιεχομένου).

 

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας προσφέρει εύκολες, λογικές επιλογές πλοήγησης με κομψή και καθαρή σχεδίαση. Εάν ο ιστότοπός σας είναι «γεμάτος», θα είναι απογοητευτικό για τους πελάτες για να πλοηγηθούν.

 

Χρησιμοποιήστε το δικό σας περιεχόμενο: Μην αντιγράφετε υλικά από άλλες ιστοσελίδες. Να είστε δημιουργικοί, να είστε πρωτότυποι και να δημιουργείτε περιεχόμενο που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την ιστοσελίδα και την επιχείρησή σας. Σε ένα παρόμοιο θέμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν πραγματικά την επιχείρησή σας. Φωτογραφίες από άλλη ιστοσελίδα δεν είναι μια ακριβής αναπαράσταση και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την προώθηση της επιχείρησής σας.

 

Περιεχόμενο του ιστότοπου σας

 

Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας πρέπει να είναι ενημερωμένο, ακριβές και λεπτομερές. Εάν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εγγραφούν και να συμμετέχουν στο πρόγραμμά σας. Η αποφυγή των πληροφοριών σας δεν είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προώθησης του προγράμματος ή της επιχείρησής σας. Η παροχή κοινώς ζητούμενων πληροφοριών θα μειώσει επίσης το χρόνο που αφιερώνετε στην ενημέρωση νέων ή δυνητικών πελατών σχετικά με τον προγραμματισμό σας (δεδομένου ότι θα έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες).

 

Επίσης θα πρέπει να συμπεριλάβετε:

 

  Την τοποθεσία σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σε κάθε σελίδα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν εύκολα να συνδεθούν μαζί σας μέσω του ιστότοπού σας.

  Συνδέσεις με τα κοινωνικά σας μέσα (Facebook, Twitter, Instagram, blog, ιστοσελίδες φωτογραφιών κ.λπ.).

  Πληροφορίες για τους ανθρώπους που εργάζονται στο στούντιο σας  (ιδιοκτήτες, διευθυντές και εκπαιδευτές).

  Πληροφορίες για την επιχείρησή σας (δήλωση αποστολής, περιγραφές τάξεων, εγκαταστάσεις, μαρτυρίες και σύνδεσμοι επαφών).

  Πρόγραμμα τάξεων που παρουσιάζονται και μορφοποιούνται σε μια εύκολη στην ανάγνωση και εύκολη να βρεθεί, μορφή που έχει νόημα για μη χορευτές (θυμηθείτε, η πλειοψηφία των γονέων δεν θα είναι έμπειροι επαγγελματίες χορού).

  Ηλεκτρονική εγγραφή! Επιτρέψτε στους χρήστες να εγγραφούν για τα μαθήματα.

  Πληροφορίες για τις ειδικές εκδηλώσεις (εντατικά, εργαστήρια, ανοιχτά σπίτια), παραστάσεις, ειδικές προσφορές (πάρτι γενεθλίων, ιδιωτικά μαθήματα κλπ.), Κοινωνικές υπηρεσίες και οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για την κουλτούρα του εμπορικού σας σήματος.

  Οι πολιτικές και το ημερολόγιό σας. (Εάν αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στον ιστότοπό σας, οι άνθρωποι δεν θα έχουν δικαιολογία για να μην το γνωρίζουν).

  Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ληφθεί από το στούντιο σας (με γονική άδεια και επιβεβαίωση).

  Φόρμα επικοινωνίας που διευκολύνει τους ανθρώπους να επικοινωνούν μαζί σας.

Λειτουργικότητα του ιστοτόπου

 

Όταν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, πρέπει να είναι ενημερωμένοι και λειτουργικοί με τους ακόλουθους τρόπους:

  Οι επισκέπτες θα πρέπει να αποκτήσουν μια σταθερή γνώση του γενικού πολιτισμού της ιστοσελίδας σας. Πρέπει να γνωρίζουν τις πλήρεις προσδοκίες σας για εγγραφή, δίδακτρα, συμμετοχή στην αιτιολογική σκέψη κ.λπ.

  Οι επισκέπτες πρέπει να είναι σε θέση να εγγραφούν σαν μαθητές για τα μαθήματα.

  Οι επισκέπτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τα επερχόμενα γεγονότα, τα χρονοδιαγράμματα και το ημερολόγιο.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι