espa banner
διαχείριση eshop στο web

Παρακαλώ αξιολογήστε


Οργανώστε τα Web Assets σας

Τα Web Assets επεκτείνονται πολύ περισσότερο από την οργάνωση της επιχείρησής σας. Web Assets θεωρούνται όλα τα διαδικτυακά στοιχεία της επιχείρησής σας από τον ιστότοπό σας έως τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όλα τα σχετικά στοιχεία με το διαδίκτυο θα πρέπει να αναβαθμισθούν για τη βελτιστοποίηση της εικόνας της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, οι λογαριασμοί σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και οι σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος σας ή της ιστοσελίδας σας πρέπει να περιέχουν τις σχετικές λέξεις-κλειδιά και να εμπίπτουν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ που δρομολογείται από την αρχή που θα προβείτε στην κατασκευή eshop ή ιστότοπου. Θα πρέπει, επίσης, να φροντίζετε να είναι πάντοτε πλήρως ενημερωμένοι και να παρέχουν τις σωστές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σας.

Διατηρήστε αρχείο πελατών

Με το GDPR έχετε νομική υποχρέωση να προστατεύετε τυχόν πληροφορίες πελατών που αποκτώνται στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε ξεχωριστές συσκευές και να διαθέτετε αντίγραφα ασφαλείας.
Τα συστήματά σας πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς, να εφαρμόζεται έλεγχος καταλληλότητας και η πρόσβαση σε αυτά να περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένους υπαλλήλους. Φροντίστε να έχετε ένα σύστημα που να καταστρέφει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας με ασφάλεια όταν δεν χρειάζονται πλέον.

Μελετήστε τον ανταγωνισμό

Κάθε καλή επιχείρηση θα πρέπει να γνωρίζει τον ανταγωνισμό της. Δείτε τι προσφέρουν οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, ώστε να γνωρίζετε γιατί οι πελάτες σας επιλέγουν αυτούς σε σχέση με εσάς ή αντίστροφα. Θα πρέπει να γνωρίζετε τα κανάλια κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιεί ο ανταγωνισμός σας και να εξετάζετε τη χρήση λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν. Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε μέσω της ποικιλίας εργαλείων που παρέχει η Google.

Προστατέψτε τη φήμη σας στο διαδίκτυο

Το παραμικρό ατόπημα στο διαδίκτυο μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς τη φήμη της επιχείρησής σας. Ρυθμίστε την ειδοποίηση Google Alerts για το εμπορικό σήμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να επιθεωρήσετε οποιαδήποτε αναφορά σε σχέση με το brand σας. Μάθετε να αντιμετωπίζετε τα παράπονα των πελατών και να υιοθετείτε μια πολιτική για την επίλυση προβλημάτων, ακόμη και σε περίπτωση που ο πελάτης έχει άδικο.

Επενδύστε σε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, χρειάζεστε μια καλή σύνδεση στο internet. Χωρίς γρήγορη σύνδεση στο internet, κινδυνεύετε να χάσετε τις παραγγελίες και την έγκαιρη και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον διαδικτυακό χώρο

Ο διαδικτυακός κόσμος είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος. Εξελίσσεται πιο γρήγορα από τον πραγματικό κόσμο. Προσπαθήστε να μένετε πάντοτε στην αιχμή του online marketing και των τάσεων στο branding.

Να είστε επίμονοι

Η επιμονή σας θα αποδώσει στο τέλος αν συνεχίσετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Πρέπει να είστε συνεπείς και να παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας.
Γνωρίζετε ότι οι περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις χρειάζονται τρία έως πέντε χρόνια πριν αρχίσουν να κερδίζουν κέρδη;

Μη διστάσετε να αποσυρθείτε

Μερικές φορές μια ιδέα μπορεί να αποτύχει. Η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν επιχειρηματία είναι να γνωρίζει πότε πρέπει να αποσυρθεί. Επομένως, μην φοβάστε να αλλάξετε πορεία αν χρειαστεί.

Η διοίκηση μιας επιχείρησης παρουσιάσει εγγενώς ένα μεγάλο ρίσκο. Μελετήστε καλά και μάθετε πώς να ελίσσεστε καθώς αυτή είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για να μετριάσετε τους επιχειρηματικούς σας κινδύνους.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι