espa banner

Πρόκειται για ιστοσελίδες οι οποίες δημιουργούνται δυναμικά (dynamic web pages) τη στιγμή τής πρόσβασης σε αυτές ή τη στιγμή που ο χρήστης αλληλεπιδρά με τον εξυπηρετητή ιστοσελίδων (web server). Θεωρούνται δομικό στοιχείο τής νέας γενιάς του Παγκόσμιου Ιστού, όπου η πληροφορία διαμοιράζεται σε πολλαπλές ιστοσελίδες. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη εφαρμογή με πολλαπλές δυνατότητες, η οποία ενδείκνυται για ιστοσελίδες με μεγάλο και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιεχόμενο.

To microsite είναι ένα μικρού μεγέθους website το οποίο δημιουργείται για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών μιας επιχείρησης στο Διαδίκτυο και προϋποθέτει συνήθως την ύπαρξη κεντρικού site, εντός τού οποίου τοποθετείται. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και αυτοτελώς, ως landing page. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να «προσγειωθεί» κατευθείαν στο microsite, χωρίς να επισκεφθεί προηγουμένως το κυρίως site.

Σε περίπτωση που έχετε δυναμική ή στατική ιστοσελίδα, αλλά δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας τις αλλαγές, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητές συσκευές (mobile phones, tablets κ.λπ.) για την πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο. Η χρήση του Internet γίνεται πλέον σε μεγάλο βαθμό μέσω αυτών των συσκευών. Η Google ανακοίνωσε ότι η αξιολόγηση για την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης θα γίνεται πλέον και με βάση τη συμβατότητά της με τις κινητές συσκευές. Είναι συνεπώς απαραίτητο οι χρήστες να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα από τις κινητές συσκευές τους στην ιστοσελίδα σας.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τώρα στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας το πρότυπο WCAG 2.0, Level AA ή να κατασκευάσετε μια νέα ιστοσελίδα σύμφωνη με το συγκεκριμένο πρότυπο!

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, η οποία έχει οργανωθεί σε πακέτα προσφορών για να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η Aboutnet σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδας (website) σε γλώσσα προγραμματισμού PHP, με κείμενα, φωτογραφίες, καλάθι αγορών και λειτουργία σύνδεσης με πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους.

Τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά portals αποτελούν σήμερα ένα βασικό μέσο για την ενημέρωση του κοινού. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή επειδή προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες ειδήσεις και παρέχουν πλήρη ενημέρωση, όλο το εικοσιτετράωρο. Ανεξάρτητα από τα θέματα που καλύπτουν, τα portals σήμερα αντιμετωπίζουν την τεράστια πρόκληση της ενσωμάτωσης ενός μεγάλου όγκου πληροφοριών, ποικίλων θεμάτων, από διάφορα μέρη του κόσμου, που απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές ομάδες αναγνωστών.

Η νέα οικονομική πραγματικότητα συνέβαλε στη δημιουργία ενός σύγχρονου μοντέλου marketing το οποίο βοηθά τους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση σε όλες τις νέες προσφορές της αγοράς, αλλά και τις επιχειρήσεις να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας προσφορών αποτελεί μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση καθώς ο χρόνος απόσβεσης της δαπάνης για τη δημιουργία της είναι ελάχιστος.

Οι Deal aggregators, είναι sites τα οποία συγκεντρώνουν τις προσφορές από όλα τα deal sites καθημερινά και στέλνουν e-mails με τις κορυφαίες προσφορές. Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής deal aggregator websites με προγραμματισμό PHP, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, με δυνατότητα διαχείρισης από εσάς τους ίδιους.

Η Aboutnet δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των website online αγγελιών. Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες καταχώρησης και προβολής αγγελιών που περιλαμβάνουν πλήθος κατηγοριών προϊόντων και υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να καταχωρούν οι ίδιοι τις αγγελίες τους ή να αναζητούν τις αγγελίες που τους ενδιαφέρουν μέσα από το site online αγγελιών.

Η Aboutnet σας παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τη δική σας ιστοσελίδα δημοπρασιών. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με μοναδικά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας μέσω της χρήσης ευρέος φάσματος υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων δημοπρασιών. Χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους όπως για παράδειγμα το αντίστροφο μοντέλο δημοπρασίας το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο προϊόν ή την υπηρεσία ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες σας να μειώσουν την τιμή της επιθυμητής υπηρεσίας ή προϊόντος.

Η Aboutnet παρέχει υπηρεσίες e-learning προσφέροντας τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον, όπου ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί, να μελετήσει ή να εξασκηθεί, από όπου και αν βρίσκεται.

Η Aboutnet δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιριών παρέχοντας υπηρεσίες δημοσίευσης ισολογισμών για Α.Ε και ΕΠΕ. Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες. Έτσι, μπορείτε πλέον να δημοσιεύετε τους ισολογισμούς σας στο Internet.

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι