espa banner

Ψάχνετε για αποτελεσματικούς τρόπους για να προβάλλετε την επιχείρησή σας στα social media; H Aboutnet προσφέρει στην επιχείρησή σας μια νέα εναλλακτική λύση προβολής της με τη μορφή βίντεο διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Facebook ads

Όλες οι επιχειρήσεις πλέον ενσωματώνουν διαφημίσεις στην καμπάνια marketing τους στο Facebook. Στην Aboutnet γνωρίζουμε πως το κλειδί της επιτυχίας σας βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες του σχεδιασμού των διαφημίσεων στο Facebook.

Στην Aboutnet ξεχωρίζουμε επειδή:

 • Προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού. Δημιουργούμε βίντεο που απευθύνονται σε μία συγκεκριμένη κατηγορία κοινού ώστε να αυξάνετε τις πιθανότητες να λάβετε κλικ, shares, likes και σχόλια που θα οδηγήσουν στην ιστοσελίδα σας.
 • Αξιοποιούμε κατάλληλα τα Facebook Audience Insights ώστε να δημιουργούμε στοχευμένες διαφημίσεις με βάση την ηλικία, τον τρόπο ζωής, το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση του κοινού σας.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της. Σας αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές προόδου. Φροντίζουμε για την τοποθέτηση της διαφήμισής σας στη σωστή σελίδα υποδοχής, πραγματοποιούμε καθημερινό monitoring και συνδέουμε την καμπάνια σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (Conversion Tracking).

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Facebook ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Ιnstagram ads

Η Aboutnet σας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες για μια πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Instagram. Σε αντίθεση με τη διαφήμιση σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η προσοχή εστιάζεται στο κείμενο παρότρυνσης για δράση (Call-To-Action, συντ. CTA), το στιλ γραφής ή και τη γραμματοσειρά, στη διαφήμιση στο Instagram το βασικό είναι να εμπνέει η εικόνα.

Εμείς στην Aboutnet παρέχουμε μοναδικές καμπάνιες εικόνων και video για τη βέλτιστη προβολή της επιχείρησής σας στο Instagram.

Διαφέρουμε επειδή:

 • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ξεχωριστές εικόνες και βίντεο για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Φροντίζουμε ώστε οι διαφημίσεις σας να είναι σχεδιασμένες λαμβάνοντας υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Instagram.
 • Εξασφαλίζουμε τη συσχέτιση του κοινού με το brand σας (brand linkage). Χρησιμοποιούμε τα λογότυπα ή τα χρώματα του brand σας κατάλληλα ώστε να μπορεί η επιχείρησή σας να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από το κοινό.
 • Δημιουργούμε concept-driven οπτικό περιεχόμενο. Δεν αρκούμαστε σε μια απλή παράθεση εικόνων. Ζωντανεύουμε το διαφημιστικό concept σας μέσω μιας αφηγηματικής γραμμής, κατάλληλης ειδικής εικαστικής μεταχείρισης, και θεματικών μοτίβων που μεταφέρουν επιτυχώς το μήνυμα του περιεχομένου του brand σας.
 • Κατασκευάζουμε ισχυρές συνθέσεις με ευθυγράμμιση, συμμετρία και σαφή εστιακά σημεία με πλήρως ενσωματωμένο οπτικό περιεχόμενο (native).
 • Χρησιμοποιούμε κατάλληλα εργαλεία targeting για τις Instagram διαφημίσεις σας ώστε η καμπάνια σας να έχει απήχηση στο κοινό που σας ενδιαφέρει.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της. Σας αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές προόδου. Φροντίζουμε για την τοποθέτηση της διαφήμισής σας στη σωστή σελίδα υποδοχής, πραγματοποιούμε καθημερινό monitoring και συνδέουμε την καμπάνια σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (Conversion Tracking).

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Instagram ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τwitter ads

Το Twitter χρησιμοποιείται από περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο καθώς η διαφημιστική σας καμπάνια μέσω του Twitter σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το ακροατήριό σας, να δημιουργήσετε μια προσωπικότητα μέσα από τη διαφήμισή σας, και να προβάλετε την επιχείρησή σας. Οι Twitter ads λειτουργούν αποτελεσματικά τόσο για τον έμπορο όσο και για τον καταναλωτή επειδή οι διαφημίσεις είναι στοχευμένες και απευθύνονται στο κατάλληλο κοινό.

Εμείς στην Aboutnet παρέχουμε μοναδικές καμπάνιες στο Twitter με εγγυημένα Retweet για την ευρύτερη την εμβέλεια της διαφήμισής σας.

Διαφέρουμε επειδή:

 • Χρησιμοποιούμε κατάλληλα εργαλεία targeting για τις Twitter διαφημίσεις σας κάνοντας τις διαφημίσεις σας ακόμα πιο σχετικές και στοχευμένες από οποιαδήποτε άλλο μαζικό online εργαλείο διαφήμισης.
 • Προωθούμε τα προϊόντα σας μέσω των κατάλληλων hashtag (#). Έτσι, χρήστες και followers μπορούν να λάβουν μέρος σε μια συζήτηση γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να σας γνωρίσουν καλύτερα.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της. Σας αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές προόδου. Πραγματοποιούμε καθημερινό monitoring και συνδέουμε την καμπάνια σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (Conversion Tracking).

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Twitter ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

LinkedIn ads

Το LinkedIn είναι το απόλυτο B2B μέσο επικοινωνίας. H Aboutnet σας προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης ώστε να επωφεληθείτε από τη χρήση του και να ενισχύσετε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο LinkedIn.

Εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας επειδή:

 • Αξιοποιούμε κατάλληλα τα LinkedIn Audience Insights ώστε να δημιουργούμε στοχευμένες διαφημίσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένους τομείς του εμπορίου, όπως το μάρκετινγκ Β2Β, λογιστικό μάρκετινγκ κλπ.
 • Χρησιμοποιούμε το εργαλείο Επέκτασης Κοινού του LinkedIn (audience expansion) και τη μέτρηση μετατροπών (conversion tracking) ώστε να είμαστε σε επαφή με τις τάσεις της αγοράς και να κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις και τη βέλτιστη απόδοση της καμπάνιας σας.

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες LinkedIn ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι