espa banner

Search Engine Optimization

Ο όρος Search Engine Optimization (SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες – επεμβάσεις που επιτελούνται στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Η Aboutnet προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον τομέα του Search Engine Optimization με σκοπό την προώθηση της ιστοσελίδας σας και την αύξηση της κίνησης που προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, προς την ιστοσελίδα σας.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που συμπεριλαμβάνουμε στην ιστοσελίδα σας ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης είναι η συνάφεια (relevancy) μεταξύ του τίτλου, της περιγραφής, των λέξεων κλειδιών και του περιεχομένου της κάθε σελίδας σας.

Χρησιμοποιούμε «έξυπνα» τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά με βάση τις οποίες συντελείται η επισήμανση της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης. Τοποθετούμε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά στον κορμό του κυρίως κειμένου της σελίδας σας (body text), και φροντίζουμε να εμφανίζονται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι μηχανές αναζήτησης θα εντοπίσουν και θα επισημάνουν τα στοιχεία που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε.

Για τις προσαρμοσμένες Search Engine Optimization συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Google adwords

Το Google AdWords είναι ένα εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να προσεγγίσετε χρήστες τη στιγμή που πραγματοποιούν αναζήτηση χρησιμοποιώντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά, καθώς και όταν περιηγούνται σε websites με θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας

Εάν σας ενδιαφέρει να προβάλλετε την επιχείρησή σας με το διαφημιστικό πρόγραμμα «Google AdWords», η Aboutnet παρέχει στη διάθεσή σας μία ομάδα πιστοποιημένων συνεργατών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο maximum τις δυνατότητες του προγράμματος, να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Η φιλοσοφία μας

Σημασία έχει για εμάς η διαφημιστική σας καμπάνια να αποδώσει σύντομα και με το λιγότερο δυνατό κόστος. Για αυτό η Aboutnet σας εξασφαλίζει:

Επισκεψιμότητα– Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες με σταθερά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ίδιο ή χαμηλότερο κόστος.

Εξοικονόμηση κόστους– Εντοπίζουμε και μειώνουμε τη σπατάλη των δαπανών ανά κλικ.

Υψηλότερη απόδοση– Εστιάζουμε σε αποτελεσματικές καμπάνιες υψηλής απόδοσης, με γνώμονα τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Ξεχωρίζουμε επειδή ανάλογα με τις ανάγκες σας…

 • Δημιουργούμε την καμπάνια σας από την αρχή. Σχεδιάζουμε όλο το AdWords πορτοφόλιό σας, από την τοποθέτησή της διαφήμισής σας στα κατάλληλα Ad groups ως τη σύνταξη των κειμένων, λέξεων- κλειδιών που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητά της.
 • Αναδιαρθρώνουμε την ήδη υπάρχουσα καμπάνια σας. Παρέχουμε συμβουλές για τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης της καμπάνιας σας, την προσέλκυση νέων χρηστών, επιλέγουμε μαζί το budget που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας κλπ.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της. Σας αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές προόδου. Φροντίζουμε για την τοποθέτηση της διαφήμισής σας στη σωστή σελίδα υποδοχής, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση προσφορών (Bid Management) και συνδέουμε την καμπάνια σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (Conversion Tracking).

Έτσι κερδίζετε…

 • Μέγιστη απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας
 • Εγγυημένο αριθμό έγκυρων κλικ
 • Αποτελεσματική προσέγγιση νέων χρηστών
 • Έλεγχο του προϋπολογισμού σας
 • Αύξηση του αριθμού των δυνητικών πελατών που θα επικοινωνούν με την επιχείρησή σας
 • Απεριόριστη ελευθερία κινήσεων χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς

Για τις προσαρμοσμένες Google AdWords συμβουλευτικές υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Google adsense

Το Google AdSense είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να κερδίζετε χρήματα, προβάλλοντας στοχευμένες διαφημίσεις Google στην ιστοσελίδα σας.

Αν διαθέτετε website με μεγάλη κυκλοφορία και πλούσιο υλικό μπορείτε και εσείς να βάλετε στην ιστοσελίδα σας τις διαφημίσεις της Google και να κερδίζετε χρήματα από τα κλικ που κάνει κάθε επισκέπτης της σελίδας σας στις διαφημίσεις.

Η Aboutnet διαθέτει μια εξειδικευμένη ομάδα Web Developers η οποία θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το ύφος των διαφημίσεων, το μέγεθος και το περιεχόμενο αυτών.

Σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές σχετικά με τα σημεία στα οποία θα πρέπει να τοποθετηθούν οι διαφημίσεις και παρέχουμε εξατομικευμένες προτάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε και τοποθετούμε και προσαρμόζουμε για λογαριασμό σας το περιεχόμενο των διαφημίσεων του Google AdSense.

Για τις Google AdSense συμβουλευτικές υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

GSP

Οι Gmail Sponsored Promotion (GSP) καμπάνιες επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να διαφημιστεί στο κοινό μέσω Gmail μηνυμάτων. Πρόκειται για μικρές teaser διαφημίσεις οι οποίες συνήθως εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά, πάνω ή κάτω από το κείμενο του email ή ακόμα και σε όλα τα παραπάνω μέρη ταυτόχρονα.

Η Aboutnet αναπτύσσει για λογαριασμό σας καμπάνιες Gmail Sponsored Promotion (GSP) υψηλής αισθητικής και στρατηγικής προσέγγισης που απαλλάσσει την επιχείρησή σας από περιττές δαπάνες.

Σχεδιάζουμε και διανέμουμε την GSP καμπάνια σας με έξυπνο τρόπο, ώστε αυτή να παρουσιάζεται στοχευμένα στο κατάλληλο κοινό. Βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση κάνοντας χρήση μια ευρείας σειράς από επιλογές στοχοθέτησης και εξαλείφοντας τα στοιχεία εκείνα που παρουσιάζουν χαμηλές επιδόσεις κατά τη συλλογή δεδομένων της καμπάνιας.

Βελτιστοποιούμε διαρκώς το δημιουργικό κομμάτι με διάφορα links. Συμπεριλαμβάνουμε ‘callouts’ από διαφορετικούς τομείς περιεχομένου, ‘calls to action’, embedded φόρμες και landing pages που οδηγούν κατευθείαν στην ιστοσελίδα σας.

Εγγυόμαστε ότι τα πάντα είναι clickable. Αξιοποιούμε όλα τα ‘social sharing’ κουμπιά για διαμοιρασμό περιεχομένου σε συνδυασμό με links στα social properties ώστε να εξασφαλίζουμε την εύκολη πρόσβαση του κοινού στην ιστοσελίδα σας.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας απολαμβάνετε:

 • Τελειοποιημένη στόχευση
 • Βελτιωμένο engagement
 • Μέγιστη απόδοση της επένδυσής για τη διαφημιστική σας καμπάνια
 • Αποτελεσματική προσέγγιση νέων χρηστών
 • Έλεγχο του προϋπολογισμού σας
 • Αύξηση του αριθμού των δυνητικών πελατών που θα επικοινωνούν με την επιχείρησή σας
 • Απεριόριστη ελευθερία κινήσεων χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Gmail Sponsored Promotion (GSP), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

YouTube ads

Οι video marketing καμπάνιες στο YouTube μπορούν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, να βελτιώσουν τη διαδικτυακή σας κίνηση και να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις σας.

Η Aboutnet δημιουργεί για εσάς ψηφιακά videos διαφημιστικού περιεχομένου υψηλής αισθητικής και φιλικά ως προς το προϋπολογισμό της επιχείρησής σας.

Είμαστε πρωτοπόροι επειδή δημιουργούμε διαφημιστικά videos με πολύ μικρότερο κόστος από την παραδοσιακή διαφήμιση στην τηλεόραση απαλλάσσοντας την επιχείρησή σας από περιττές δαπάνες. Στοχεύουμε στο κατάλληλο κοινό βασιζόμενοι σε συγκεκριμένο περιεχόμενο που παρακολουθείται στο YouTube, ανάλογα με τη γεωγραφία, τις δημογραφικές πληροφορίες ή το ενδιαφέρον των χρηστών για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες όπως αυτά φαίνονται από την online συμπεριφορά τους.

Σχεδιάζουμε και διανέμουμε τη YouTube διαφήμισή σας με έξυπνο τρόπο, ώστε αυτή να παρουσιάζεται στοχευμένα στο κατάλληλο κοινό.

Είμαστε ανταγωνιστικοί επειδή γνωρίζουμε πώς να τραβήξουμε την προσοχή του θεατή, με συνοπτικά video ads που εξασφαλίζουν μεγάλο αριθμό προβολών (views).

Πετυχαίνουμε το στόχο μας οδηγώντας συνεχώς νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και αυξάνοντας διαρκώς το δυνητικό σας πελατολόγιο.

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες YouTube ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι