espa banner
δωρεάν CMS για να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας

Παρακαλώ αξιολογήστε


1. WordPress

Το WordPress ξεκίνησε ως η κορυφαία πλατφόρμα blogging, αλλά έχει αναπτυχθεί για να είναι ο κορυφαίος δωρεάν ιστότοπος CMS ανοιχτού κώδικα.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής ιστοσελίδων, το WordPress δεν είναι μόνο δωρεάν ως έχει (το οποίο είναι αρκετά επεκτατικό), αλλά προσφέρει επίσης πάνω από 50.000 plugins, καλύπτοντας τα πάντα, από αναβαθμισμένα θέματα έως δημιουργία σελίδων προορισμού, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε ή να θέλετε.

Επειδή είναι ανοιχτού κώδικα, το WordPress είναι δωρεάν για χρήση και δημιουργία του ιστότοπού σας. Επιπλέον, είναι επίσης μια ευέλικτη και επεκτάσιμη επιλογή ακόμα και για την ανάπτυξη eshop. Η μεταφόρτωση και η διαχείριση πολυμέσων είναι εύκολες εργασίες και μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε συνδέσμους και να επισημάνετε περιεχόμενο βίντεο.

Όταν πρόκειται για επεξεργασία, έχετε την απλότητα να μεταφέρετε και να απολύετε μπλοκ περιεχομένου και μέσα στη βιβλιοθήκη, ενώ τα αποθηκεύουν με ασφάλεια και τα συμπληρώνουν απευθείας στις ιστοσελίδες σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των σελίδων σας πριν τις ρυθμίσετε ζωντανά, ώστε να γνωρίζετε ότι όλα θα φαίνονται και θα ρέουν σωστά.

2. Weebly

Το Weebly μπορεί να έχει σχέδια επί πληρωμή, αλλά έχει επίσης ένα δωρεάν επίπεδο που δεν θυσιάζει την αποτελεσματικότητα ή την ευκολία χρήσης του και εξακολουθεί να έχει πολλά χαρακτηριστικά. Η βιβλιοθήκη των προτύπων ενημερώνεται συνεχώς και παραμένει δυναμική.

Έχετε πολλές επιλογές (περιλαμβάνονται δωρεάν επιλογές) που είναι εύκολο να σχεδιαστούν και να φαίνονται σούπερ επαγγελματικές. Οι ιστότοποι Weebly βελτιστοποιούνται αυτόματα και για προβολή σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά, για σκοπούς SEO και εύκολη προβολή. 

Αν και η πρώτη επιλογή επί πληρωμή του Weebly είναι εξαιρετικά προσιτή (μόλις 6 $ ανά μήνα όταν χρεώνεται ετησίως), έχει επίσης ένα δωρεάν βασικό πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε.

3. Wix

Το Wix είναι παρόμοιο με το Weebly επειδή έχει επίσης προγράμματα επί πληρωμή και σας δίνει μια απεριόριστη δωρεάν επιλογή.

Είτε πληρώνεστε είτε είστε ελεύθεροι, ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε όμορφα σχέδια, είτε μέσω προτύπου είτε κατασκευάζοντας τα μέσω του κατασκευαστή μεταφοράς και απόθεσης. Ο πίνακας εργαλείων είναι διαισθητικός και κατανοητός και, το καλύτερο από όλα, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς μηδενική κωδικοποίηση για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέρος του Wix.

Αυτό το σύστημα λατρεύει την προσαρμογή. Μπορείτε να αναπτύξετε ολόκληρο το θέμα του ιστότοπού σας και την παλέτα χρωμάτων γύρω από ένα κεντρικό λογότυπο και απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας, ανεβάζοντας έναν επαγγελματικό ιστότοπο σε χρόνο μηδέν. Η συνεχής διαχείριση του περιεχομένου είναι παιχνιδάκι, καθώς η επεξεργασία είναι εξίσου εύκολη με την κατασκευή.

Το Wix έχει αυτές τις επιλογές επί πληρωμή, αλλά δεδομένου ότι υπάρχει μια μακροπρόθεσμη δωρεάν επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wix δωρεάν για πάντα.

4. Bolt

Δίνοντας προτεραιότητα στην έλλειψη ακαταστασίας και σε μια εξορθολογισμένη λύση, το Bolt είναι ένα ελεύθερο CMS ανοιχτού κώδικα, αποφασισμένο να παρέχει ένα αποτελεσματικό σύστημα. Κατασκευάζεται από προγραμματιστές πρώτης γραμμής που ξέρουν τι χρειάζεται για να γίνει κάτι εύκολο στη χρήση.

Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνος και τα εργαλεία είναι διαισθητικά. Σας επιτρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία σελίδων, την επεξεργασία περιεχομένου και την παραγωγή παραδοτέων αντί να μάθετε έναν τόνο τεχνολογίας κωδικοποίησης ή backend.

Τα πρότυπα φαίνονται αρκετά επαγγελματικά και η ρύθμιση όλων είναι γρήγορη και εύκολη. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας του, καθώς το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για γρήγορη φόρτωση. Αν και υπάρχει κάποια κωδικοποίηση, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από το μηδέν. Η διαχείρισή του είναι εύκολη και χωρίς άγχος.

5. Drupal

Ακόμα ένα CMS ανοιχτού κώδικα, το Drupal έχει μια μεγάλη, καταρτισμένη κοινότητα σχεδιαστών, προγραμματιστών, επεξεργαστών, κατασκευαστών κ.λπ. Είναι ιδανικό για ιστότοπους φιλοξενίας που είναι μεγάλοι και τείνουν να χρειάζονται πολύ εύρος ζώνης, να έχουν συνεχή χρόνο λειτουργίας και να παρουσιάζουν μια επαγγελματική εμφάνιση.

Το Drupal είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας σε σχεδόν οποιαδήποτε χρήση και να τον έχετε να κλιμακώνεται καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας. Πιθανότατα θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να το ρυθμίσετε, καθώς αυτή η επιλογή δεν είναι χωρίς κώδικα. Θα πρέπει να δημιουργήσετε την υποδομή, αλλά μετά την κατασκευή της, είναι αρκετά εύκολο να διαχειριστείτε και να χρησιμοποιήσετε σε συνεχή βάση.

Υπάρχουν πολλά θέματα και προσαρμογές ιστότοπων που μπορείτε να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε και κάθε αυτόματο θέμα βελτιστοποιείται τόσο για κινητά όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να καταγράψετε το ευρύτερο κοινό.

Η δημιουργία σελίδων περιλαμβάνει αυτήν την αγαπημένη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης, επομένως η δημιουργία ιστότοπων και η επεξεργασία σελίδων είναι σχετικά απλές. Επίσης, δεν υπάρχει κωδικοποίηση στην επεξεργασία και τη μεταφόρτωση περιεχομένου.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι