espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Σε αυτό το άρθρο, δίνουμε μια σύντομη επισκόπηση των συμβουλευτικών υπηρεσιών ιστοσελίδας, των διαφορετικών τύπων που υπάρχουν και τα οφέλη που φέρει.

Παρακάτω αναφέρεται πώς μπορείτε να βελτιωθείτε μέσω της βοηθειας του συμβούλου ιστου:

Ορισμος συμβουλευτικών υπηρεσιών ιστοτόπου 

Η παροχή συμβουλών ανάπτυξης ιστού είναι η διαδικασία σχεδιασμού, εκτέλεσης και διασφάλισης ότι το ποσοστό επιτυχίας της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας παραμένει πέρα από το επίπεδο. 

Οι υπηρεσίες παροχής συμβουλών στο Διαδίκτυο επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βρουν τρόπους βελτίωσης, να πάρουν τη σωστή απόφαση και να ξεκινήσουν ένα επιτυχημένο έργο που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν  στην αγορά. Ουσιαστικά αναφέρεται τόσο σε νέα όσο και σε υπάρχοντα προϊόντα και περιλαμβάνει παρακολούθηση, διαχείριση και συντονισμό εργασιών που σχετίζονται με: την τεχνολογία, την επιχειρηματική στρατηγική, την σχεδίαση, την ανάπτυξη κ.α.  

Αρμοδιότητες των συμβούλων ιστού

Οι σύμβουλοι ιστότοπων διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Συνεργάζονται στενά με την εσωτερική ομάδα των πελατών τους στην κατασκευή ιστοσελίδων, μοιράζονται την τεχνογνωσία τους που βοηθά στην πρόβλεψη και την πρόληψη τυχόν ζητημάτων από νωρίς .

Τύποι συμβούλων 

Σύμβουλοι ανάπτυξης ιστού

Οι σύμβουλοι ανάπτυξης ιστοσελίδων είναι οι εξωτερικοί εμπειρογνώμονες που προσφέρονται εσωτερικά κατά τη διάρκεια ενός έργου ανάπτυξης ιστού για να συμπληρώσουν την έλλειψη εσωτερικής τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης. 

Λειτουργούν ως μέρος της εσωτερικής ομάδας, δουλεύοντας προς το συμφέρον του οργανισμού βοηθώντας τους να επιλέξουν την τεχνολογία, να ορίσουν την αρχιτεκτονική του ιστότοπου,κ.α. 

Σύμβουλοι σχεδιασμού ιστοσελίδων

Οι σύμβουλοι σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι ειδικοί στη βελτιστοποίηση των ταξιδιών και της εμπειρίας των χρηστών, καθώς και της επωνυμίας. Η συνεργασία τους με τις μάρκες τείνει να είναι βραχυπρόθεσμη και ευέλικτη, δεδομένου ότι συνήθως προσλαμβάνονται για να μοιραστούν τις ειδικές γνώσεις τους σε συγκεκριμένα έργα.

Σύμβουλοι μαρκετινγκ ιστοτόπου 

Οι σύμβουλοι μάρκετινγκ Ιστού προσλαμβάνονται για να παρέχουν το σετ δεξιοτήτων που οι εταιρείες δεν διαθέτουν εσωτερικά. Χρησιμοποιούν την εμπειρογνωμοσύνη τους για να ορίσουν στρατηγικές, να διαχειριστούν σχέδια έργων, να κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα και να υποβάλουν τελικές προτάσεις.

Αυτοί οι εμπειρογνώμονες συνεργάζονται με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, να επιτύχουν μεγαλύτερη προβολή, να αυξήσουν την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης και να αυξήσουν τις μετατροπές τους.

Τρόποι αξιοποίησής της χρήσης συμβούλου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ 

Αν πάτε να σχεδιάσετε μόνοι σας την ιστοσελίδα της εταιρείας σας είναι πολύ πιθανό να αγνοήσετε  ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια λάθη και θέλει προσοχή σε κάποια στα εξής σημεία : 

  • Ακατάστατο περιεχόμενο 
  • Κατάχρηση και κατάχρηση φωτογραφιών αποθεμάτων 
  • Μη σαφή πρόταση αξίας 
  • Χρήση του περιεχομένου άλλων ατόμων χωρίς τη συγκατάθεσή τους 
  • Περίπλοκη πλοήγηση 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ 

Οι σύμβουλοι ιστότοπων έχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να βοηθήσουν τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ιστοσελίδες τους. Βοηθούν τις επωνυμίες να βελτιστοποιούν τις μηχανές αναζήτησης, διατηρώντας παράλληλα υπόψη τους χρήστες τους. 

Με αυτόν τον τρόπο, μοιράζονται τις απόψεις των ειδικών τους σχετικά με την αύξηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπου, την δημιουργία σελίδων πιο γρήγορα ,την κατάργηση συνδέσμων μαύρου καπέλου,  συμπεριλαμβανομένων των σωστών λέξεων-κλειδιών κ.α 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι