espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Οι διαδικτυακές διαφημίσεις προβολής θεωρούνταν σε μεγάλο βαθμό εργαλείο για διαφήμιση άμεσης ανταπόκρισης, αλλά πιο πρόσφατα, οι διαφημιστές κατανοούν τη σημασία της προσέγγισης του σωστού ατόμου, με τη σωστή νοοτροπία, με μια διαφήμιση που μπορεί να προβληθεί.

1. Η ικανότητα των διαδικτυακών διαφημίσεων να επηρεάζουν τους ανθρώπους αυξάνεται όσο αυτοί πλησιάζουν στην απόφαση αγοράς.

Διαθέστε διαφορετικά διαφημιστικά πλάνα με διαφορετικά μηνύματα που θα απευθύνονται στον αναζητητή και στον αγοραστή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας ξεχωριστά. Σε συνδυασμό με τις στοχευμένες εμφανίσεις, οι διαφημιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσεγγίσουν και να εμπλέξουν το κοινό-στόχο τους όταν αυτό είναι πιο δεκτικό στα συγκεκριμένα μηνύματα της διαφήμισης. Αυτή η διαφήμιση εισάγει την έννοια του “περιορισμένου χρόνου” για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία μπορεί να κάνει τους ανθρώπους που είναι σε αναμονή να ενεργήσουν πιο γρήγορα – αλλά δεν αναφέρει τιμολόγηση ή εκπτώσεις.

2. Η συνάφεια των διαφημίσεων δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Χρησιμοποιήστε δεδομένα κοινού ή μοντελοποίηση lookalike στις καμπάνιες προβολής για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις θα απευθύνονται σε όσους αναζητούν με μεγαλύτερη πιθανότητα να ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθείτε με την κατασκευή των ιστοσελίδων ή του eshop σας. Η εκ νέου στόχευση διαφημίσεων σε άτομα με βάση την προηγούμενη δραστηριότητα ή τις αναζητήσεις τους είναι πολύτιμη σε αυτό το στάδιο, καθώς οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να προσεγγιστούν σε όλο τον ιστό ενώ κάνουν συγκριτικές αγορές.

3. Τα κλικ στις διαφημίσεις δεν είναι οι μόνες ενέργειες που γίνονται μετά τη θέαση των διαφημίσεων.

Είναι κρίσιμο να μην μετράτε την επιτυχία μιας καμπάνιας προβολής μόνο με τα κλικ. Οι διαφημιζόμενοι μπορεί να παγιδευτούν στα CTR, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι διαφημίσεις θα οδηγήσουν σε άλλες συμπεριφορές των ανθρώπων, όχι μόνο σε ένα κλικ. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι επισκέψεις στον ιστότοπο, οι μετρήσεις αναζήτησης κ.λπ.

4. Τα κλικ στις διαφημίσεις δεν είναι οι μόνες ενέργειες που οδηγούν στην αγορά.

Αναθεωρήστε τις μετρήσεις που μετράτε. Η μέτρηση των “μετατροπών μετά την προβολή” θα λάβει υπόψη το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορεί να δουν μια διαφήμιση, αλλά να ενεργήσουν αργότερα – η διαφήμιση προκαλεί μια ενέργεια, είτε πρόκειται για αναζήτηση, επίσκεψη ή αγορά – αλλά όχι αμέσως, και δεν είναι άμεσα μετρήσιμη.

5. Η ηλικία του κοινού-στόχου μπορεί να επηρεάσει το πότε οι διαφημίσεις είναι πιθανότερο να το επηρεάσουν στον κύκλο αγοράς.

Εάν το κοινό-στόχος σας είναι μεγαλύτερης ηλικίας, μπορεί να είναι απαραίτητη η πολλαπλή προβολή μιας διαφήμισης προκειμένου να αυξηθεί η πιθανότητα να τραβήξει την προσοχή του. Οι ολοκληρωμένες καμπάνιες θα μπορούσαν να είναι πιο αποτελεσματικές, όπου οι εκστρατείες εκτός σύνδεσης διεξάγονται παράλληλα με τις διαδικτυακές εκστρατείες για τη μεγιστοποίηση της έκθεσης του μηνύματος.

6. Το φύλο επηρεάζει τον αντίκτυπο που έχουν οι διαφημίσεις προβολής.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερα για το κοινό-στόχο σας. Ποια είναι η ηλικία τους, το μέσο εισόδημά τους; Ποιους ιστότοπους τους αρέσει να επισκέπτονται; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά τους; Όσο περισσότερα γνωρίζετε για το ποιούς προσπαθείτε να προσεγγίσετε, τόσο πιο πιθανό είναι να τους προσεγγίσετε τις σωστές χρονικές στιγμές που θα ανταποκριθούν περισσότερο στα διαφημιστικά σας μηνύματα.

7. Το εισόδημα επηρεάζει τον αντίκτυπο που έχουν οι διαφημίσεις προβολής.

Οι χαμηλόμισθοι (φοιτητές, εργαζόμενοι με μερική απασχόληση κ.λπ.) επηρεάζονται περισσότερο από τις διαφημίσεις όταν είναι έτοιμοι να αγοράσουν, οπότε πιθανότατα θα ασχοληθούν περισσότερο με διαφημίσεις που προσφέρουν εκπτώσεις. Λάβετε υπόψη τις διαφορές εισοδήματος όταν προσπαθείτε να προσεγγίσετε άτομα σε διαφορετικά στάδια του κύκλου αγοράς.

8. Οι εκπτώσεις δεν επηρεάζουν τους ανθρώπους αν δεν είναι σχετικές.

Χρησιμοποιήστε τις εκπτώσεις στρατηγικά. Η αξιοποίηση των δεδομένων στις καμπάνιες μπορεί να διασφαλίσει ότι οι διαφημίσεις θα φτάσουν σε άτομα με υψηλή πρόθεση αγοράς και μεγάλη πιθανότητα να ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Μετατρέψτε το ενδιαφέρον σε επιθυμία με κουπόνια ή/και εκπτώσεις – θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο αν συνδέεται άμεσα με κάτι που ο αναζητητής ήδη εξετάζει.

Συμπερασματικά, για να είναι επιτυχημένοι, οι διαφημιστές πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις τους παρέχουν αξία στους χρήστες του διαδικτύου – για να τους προσέξουν, να τους θυμούνται και να ασχοληθούν με αυτές, η συνάφεια της διαφήμισης είναι το κλειδί.  Η προβολή σχετικών διαφημίσεων που σχετίζονται με την τρέχουσα ανάγκη ή επιθυμία ενός αναζητητή είναι πολύ πιο πιθανό να τραβήξει την προσοχή από μια προσέγγιση “ενός μεγέθους για όλους”.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι