espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Η αναζήτηση μιας δωρεάν λύσης φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι επιτακτική απόφαση. Προσπαθώντας να εντοπίσετε έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη Ιστού,  μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία ειδικά με τόσους παρόχους υπηρεσιών και επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο κοινές δυνατότητες που πρέπει να προσφέρει ένας καλός δωρεάν πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων:

Δίσκος Χώρος & Πλάτος

Ο χώρος στο δίσκο αναφέρεται στο μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου που σας έχει ανατεθεί από τον δωρεάν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτός ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των αρχείων του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων αρχείων κειμένου, εικόνων, ήχου κ.λπ. που χρησιμοποιείτε για τον ιστότοπό σας.

Το εύρος ζώνης αναφέρεται στο ποσό της κυκλοφορίας που επιτρέπεται η πρόσβαση και η έξοδος από τον ιστότοπό σας. Πρόσβαση σημαίνει κάθε φορά που ένας επισκέπτης πληκτρολογεί το όνομα του ιστότοπού σας στο πρόγραμμα περιήγησής του. Άδεια σημαίνει κάθε φορά που ένας επισκέπτης λαμβάνει κάτι από τον ιστότοπό σας, είτε βλέπει μια φωτογραφία, ακούει ένα ηχητικό κλιπ είτε κατεβάζει ένα αρχείο.

Δημιουργία Ιστοσελίδας & FTP

Εάν αυτή είναι η πρώτη κατασκευή ιστοσελίδων σας και έχετε περιορισμένη ή καθόλου εμπειρία δέσμης ενεργειών, αναζητήστε έναν δωρεάν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπου όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας απλά επιλέγοντας ένα πρότυπο και προσθέτοντας το δικό σας κείμενο και εικόνες.

Το FTP σημαίνει πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων. Είναι το πρωτόκολλο για τη μεταφορά των αρχείων του ιστότοπού σας από τον υπολογιστή σας στον δωρεάν διακομιστή φιλοξενίας ιστοσελίδων ή το αντίστροφο. Αυτό σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα ολοκληρωμένα αρχεία ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένων εικόνων και άλλων αρχείων πολυμέσων) από τον υπολογιστή σας στο διακομιστή του παροχέα υπηρεσιών σας. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη των αρχείων σας από τον διακομιστή φιλοξενίας ιστού στον υπολογιστή σας. Ένας καλός δωρεάν πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων θα πρέπει να προσφέρει 24/7 απεριόριστη πρόσβαση FTP.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Ναι, ο δωρεάν πάροχος φιλοξενίας ιστού θα πρέπει να σας παρέχει υπηρεσίες email – έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε λογαριασμούς email @ yourdomain.com. Εκτός από μια διεπαφή webmail (ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να διαχειριστείτε τα email σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού), η υπηρεσία email θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει πρόσβαση POP3 και SMTP, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα email σας @ yourdomain.com χρησιμοποιώντας τις φορητές συσκευές σας.

Υποστήριξη & Ενημέρωση

Πρέπει πάντα να επιλέγετε μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων με δωρεάν, αξιόπιστη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email.

Παρόλο που κανένας οικοδεσπότης δεν μπορεί να προσφέρει 100% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας (σκεφτείτε ότι τα προβλήματα είναι εκτός ελέγχου τους, δηλαδή διακοπή ρεύματος στην πόλη), θα πρέπει να παρέχουν μέτρα “για κάθε περίπτωση” για τον περιορισμό του χρόνου διακοπής του ιστότοπου και του email. Αυτά τα μέτρα ενδέχεται να περιλαμβάνουν παρακολούθηση διακομιστή και δικτύου 24/7, περιττές διαμορφώσεις υλικού και δικτύου και εφεδρική τροφοδοσία επιτόπου. Παρόλο που μπορεί να μην καταλαβαίνετε πλήρως τις τεχνικές αυτές, κοιτάξτε αν ο δωρεάν πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων σας έχει καταχωρηθεί κάπου στον ιστότοπό τους. Εάν όχι, ρωτήστε τους για αυτό.

Τιμή

Αν ψάχνετε για έναν δωρεάν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, τότε θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε απολύτως τίποτα για όλες τις βασικές δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με την τιμολόγηση με διαφημίσεις banner. Οποιοσδήποτε δωρεάν πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που επιβάλλει διαφημίσεις στον ιστότοπό σας απορρίπτεται.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι