5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Tεχνολογία ιστοσελίδων επιχειρήσεων

Οι επιχειρήσεις και η τεχνολογία έχουν έναν άρρηκτο δεσμό. Κάθε μέρα εφευρίσκεται κάτι νέο και στη συνέχεια χρησιμοποιείται για επιχειρήσεις ή από επιχειρήσεις. Βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας, πόρων και στη συνολική βελτίωση της αποδοτικότητας των εταιρειών.

Ξέρετε ποιο είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο της τεχνολογίας; Ποιος είναι ο παράγοντας που έχει κάνει τον δεσμό μεταξύ επιχειρήσεων και τεχνολογίας ακόμα ισχυρότερο; Tο "επίπεδο ασφάλειας".

Ας μιλήσουμε λοιπόν για την τεχνολογική πρόοδο που σας προσφέρει επιχειρηματική ασφάλεια.

Κυβερνοασφάλεια

Hacking, ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing), παραβίαση δεδομένων, κακόβουλο λογισμικό και πολλά άλλα. Γνωρίζατε ότι τα εταιρικά σας συστήματα υπολογιστών αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα προβλήματα για να σας παρέχουν ποιοτικό περιεχόμενο; Όλα τα δεδομένα / πληροφορίες που είχατε συλλέξει μέχρι τώρα αποθηκεύονται στα συστήματα. Και αν, κατά τύχη, αποκαλυφθούν στους ξένους (διαρρεύσουν), οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν πολύ.

Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη το αυξανόμενο ποσοστό επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, αυτή η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη. Ωστόσο, με τη βοήθεια της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, θα μπορούσατε και θα συνεχίσετε να προστατεύετε όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρυπτογραφήσετε όλες τις κρίσιμες εταιρικές πληροφορίες στον χώρο αποθήκευσης στο cloud μέσα από την κατασκευή ιστοσελίδων.

Βιντεο-επιτήρηση

Δεν είναι απαραίτητο ένας ξένος να εμπλέκεται σε κάθε επιχειρηματική απειλή. Μερικές φορές, λόγω χειραγώγησης ή κακής επικοινωνίας, ένα εσωτερικό άτομο μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρησή σας. Σε μια έρευνα, το 75% των εργαζομένων παραδέχθηκε ότι διέπραξε κλοπή εργαζομένων.

Σύμφωνα με μια έρευνα, αυτές οι κλοπές έχουν ως αποτέλεσμα απώλεια 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο. Αυτό είναι ένα σημαντικό ποσό!

Ωστόσο, μπορείτε να προστατεύσετε τις επιχειρήσεις σας από τέτοια περιστατικά εγκαθιστώντας βιντεο-επιτήρηση. Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί συνιστούν τη λήψη απομακρυσμένης παρακολούθησης βίντεο, καθώς θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Εκτός αυτού, η παρουσία κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και υπηρεσίας παρακολούθησης θα καταστήσει μία μεγαλύτερη ασφάλεια. Τελικά, βοηθάει στην εξάλειψη του κινδύνου.

Συναγερμοί πυρκαγιάς

Δεν απαιτεί κάθε κίνδυνο την εσκεμμένη εμπλοκή ενός ατόμου. Μερικές φορές, ένα περιστατικό μπορεί να συμβεί ακούσια, αλλά να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην επιχείρησή σας. Για παράδειγμα: Φωτιά. Μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε υλικές ζημιές αλλά και σε θανατηφόρους τραυματισμούς των υπαλλήλων σας. Είναι ένα αβέβαιο γεγονός. Ωστόσο, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό.

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την απώλεια τέτοιων απρόβλεπτων περιστατικών με τη βοήθεια συστημάτων ανίχνευσης καπνού και θερμότητας. Οι συναγερμοί πυρκαγιάς είναι γρήγοροι και ασφαλείς και μπορούν να επικοινωνήσουν το μήνυμα έκτακτης ανάγκης ακόμη και σε σύνθετα περιβάλλοντα. Ως εκ τούτου, σας βοηθά να προστατεύσετε τη ζωή του προσωπικού σας.

Για να ολοκληρώσουμε!

Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να παρακολουθείτε κάθε δραστηριότητα που συμβαίνει κατά της επιχείρησής σας. Παρ 'όλα αυτά, με τη βοήθεια της "τεχνολογίας", μπορείτε να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά και να προστατεύσετε την εταιρεία σας.

 

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

Κατασκευή ιστοσελίδων - Δημιουργία eshop - Κατασκευή site - Σχεδιασμός website - Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων - Κατασκευή webapp - Δημιουργία blog - Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Δημιουργία σελίδας facebook - εταιρεία για adwords - Κατασκευαστής site με joomla - Προσφορά δημιουργίας ιστοσελίδας - Site για μικρές επιχειρήσεις Αθήνα - προσφορές seo - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Ιστοσελίδα με wordpress - Site με drupal - Κόστος ιστοσελίδας - Κατασκευή eshop Προώθηση eshop σε Ελλάδα και Εξωτερικό - Webdesign Athens - Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας - Δημιουργία λογαριασμού σε social web media - Τιμές για κατασκευή eshop - Ιστοσελίδες μεγάλων επιχειρήσεων - Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος - Κόστος site - Δημιουργία site τιμές - κατασκευή eshop video - Σχεδιασμός site Αθήνα - Δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα - κατασκευή ιστοσελίδων με προϊόντα - σχεδίαση και φιλοξενία website - Κατασκευή ιστοσελίδας