espa banner
Προώθηση ιστοσελίδων με video

Παρακαλώ αξιολογήστε


Γνωρίζατε ότι οι διαφημίσεις βίντεο είναι ο # 1 τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές ανακαλύπτουν τις μάρκες από τις οποίες αγοράζουν αργότερα; Επομένως, πρέπει να προσεγγίσετε επαγγελματικά τις καμπάνιες μάρκετινγκ βίντεο.

Ακολουθούν τα τρία κλειδιά για τη μείωση του θορύβου μάρκετινγκ για να διασφαλιστεί ότι το επόμενο βίντεό σας  θα έχει επιτυχία για την προώθηση – κατασκευή ιστοσελίδων .

1. Εύρεση της σωστής ιδέας για καμπάνια μάρκετινγκ βίντεο

Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη ενός επιτυχημένου βίντεο είναι η σωστή ιδέα. Με οθόνες, μεγάλες και μικρές, με ροή περισσότερου μήκους από ποτέ, το βίντεό σας πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίζει και να τραβά την προσοχή του θεατή. Παρακάτω βρείτε ορισμένες προτάσεις:

Για να ξεχωρίσετε, θα πρέπει να δώσετε στους θεατές σας έναν λόγο να δώσουν προσοχή. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε αξία δίνοντας στους πελάτες σας χρήσιμες πληροφορίες ή δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε καινοτομία ή χιούμορ για να κρατήσετε τους πελάτες σας ενεργούς.

Η συνέπεια είναι απαραίτητη. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το βίντεό σας αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας και ως εκ τούτου πρέπει να παραμείνετε συνεπείς με τη φωνή, την ταυτότητα και τις αξίες που έχετε ήδη καθιερώσει για την επιχείρησή σας. Η ασυνέπεια με τις επωνυμίες και τα μηνύματα μπορεί να οδηγήσει τους πελάτες να αμφισβητήσουν την ακεραιότητά σας.

Η αφήγηση ιστοριών είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο μάρκετινγκ και είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο στα χέρια των εμπόρων βίντεο. Μια επωνυμία που μπορεί να πει μια καλή ιστορία θα προσελκύσει τη φαντασία του κοινού τους, ενώ θα τους εμπνεύσει να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

2. Η σωστή παραγωγή βίντεο

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το βίντεό σας, ήρθε η ώρα να το δημιουργήσετε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν την επιτυχία του βίντεό σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί κάποια δοκιμή και πιθανά σφάλματα για να ανακαλύψετε με τι ανταποκρίνεται το κοινό σας.

Το να μάθετε πώς να φωτίζετε σωστά το σετ ταινιών σας είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για να διασφαλίσετε ότι τα βίντεό σας θα φαίνονται καθαρά και επαγγελματικά.

Προσέξτε όταν δημιουργείτε το σετ ταινιών σας. Ένα ακατάστατο φόντο μπορεί να φαίνεται μη επαγγελματικό και μπορεί να αποσπά την προσοχή των θεατών σας.

Το να κρατάτε μια κάμερα στο χέρι κινδυνεύει να δημιουργήσει μια ασταθή ταινία. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρίποδο και να αποφύγετε τη μετακίνησή της κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης.

Στη βιασύνη της μαγνητοσκόπησης του βίντεό σας, είναι εύκολο να χάσετε πράγματα. Η μαγνητοσκόπηση πολλαπλών λήψεων όχι μόνο σας δίνει μια σειρά επιλογών για να διαλέξετε για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά σας δίνει επίσης ένα δίχτυ ασφαλείας αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε το βίντεό σας όσο το δυνατόν πιο σύντομο, χωρίς να χάσετε τα βασικά μηνύματα ή να υπονομεύσετε την ποιότητα, έτσι ώστε οι θεατές σας να είναι ξεκάθαροι σχετικά με τις βασικές επιλογές χωρίς να βαρεθούν.

Κάντε το βίντεό σας ανεξάρτητο από τον ήχο. Είναι σημαντικό το βίντεό σας να μπορεί να λειτουργεί με ή χωρίς ήχο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε υπότιτλους και φροντίστε να συμπεριλάβετε σαφή οπτικά που μεταφέρουν τα βασικά μηνύματα.

Πολλά βίντεο δεν μπορούν να μετατραπούν, επειδή οι επωνυμίες δεν καθιστούν σαφές τι θέλουν να κάνουν οι πελάτες τους μετά την προβολή. Συμπεριλαμβάνοντας ένα CTA, εξαλείφετε την αβεβαιότητα και παρέχετε στους πελάτες σας σαφή κατεύθυνση σχετικά με το τι θα κάνουν στη συνέχεια.

3. Η σωστή διανομή

Φτιάξατε το βίντεό σας και φαίνεται απολύτως υπέροχο. Το τελευταίο βήμα της δημιουργίας μιας επιτυχημένης καμπάνιας μάρκετινγκ βίντεο είναι η διανομή της στα σωστά κανάλια, ώστε έχουν πρόσβαση άτομα που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας.

Για να βεβαιωθείτε ότι το βίντεό σας προβάλλεται από τα σωστά άτομα, πρέπει να το διανείμετε στα σωστά κανάλια. Σκεφτείτε ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιούν οι πελάτες σας και πού περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους. Αν ανεβάσετε το βίντεό σας στο Instagram, για παράδειγμα, αλλά οι πελάτες σας είναι όλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μεσαίας αγοράς που χρησιμοποιούν το LinkedIn, τότε το βίντεό σας είναι απίθανο να είναι πολύ επιτυχημένο.

Επίσης, λάβετε υπόψη τη βελτιστοποίηση για κινητά ώστε το κοινό σας να μπορεί να δει το βίντεό σας, ανεξάρτητα από το πώς επιλέγει να περιηγηθεί στον ιστό. Και ενώ πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να προσελκύσουν τους θεατές στο βίντεό τους με πληρωμένες διαφημίσεις, μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε τις μηχανές αναζήτησης για να προσελκύετε δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι