espa banner
πιασάρικο domain για κατασκευή ιστοσελίδας

Παρακαλώ αξιολογήστε


Το domain name είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που χρησιμοποιεί μία επιχείρηση όταν ξεκινάει την κατασκευή ιστοσελίδων. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο καθώς πρέπει να ταιριάζει στους στόχους της επιχείρησης. Ξεκινώντας μία επιχείρηση θα θέλετε να κερδίσετε όσο περισσότερη προβολή γίνεται, το SEO είναι μία βασική πηγή για να το καταφέρετε αυτό. Χρειάζεται, λοιπόν, να βρείτε ένα domain name το οποίο θα επικεντρώνεται στην επωνυμία σας και θα είναι φιλικό προς το SEO . Η επιλογή του σωστού domain name είναι μια επιχειρηματική απόφαση και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Αρχικά, πρέπει να ορίσουμε τι είναι το domain name . Αποτελεί το μοναδικό όνομα του ιστοτόπου σας, τη διεύθυνση URL όπου οι χρήστες μπορούν να δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε ή αλλιώς τη διεύθυνση IP που τους οδηγεί σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Είναι προφανές ότι σαν επιχείρηση επιθυμείτε το κοινό να γνωρίσει την επωνυμία σας. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε ακόμα και όταν, απλά κοιτάξουν το domain name σας. Ένα domain name το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για SEO δείχνει στους χρήστες τι είναι ο ιστότοπος και τι αγαθά και υπηρεσίες παρέχει.

Επιλέγοντας το κατάλληλο domain name μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε το σωστό κοινό,  να αυξήσετε τους διαδικτυακούς επισκέπτες, ακόμα και να φαίνεστε στις πιο ψηλές θέσεις στη μηχανή αναζήτησης.

Το domain name χωρίζεται σε 2 κατηγορίες:
Branding domain : Έχει το όνομα της επωνυμίας σας ή το όνομα της επιχείρησης, εστιάζει περισσότερο στη γνωστοποίηση του brand παρά μόνο στη κατάταξη της μηχανής αναζήτησης.
Keyword domain : Σαν όνομα παρουσιάζονται εν συντομία οι υπηρεσίες, τοποθεσία είτε κάποιος συγκεκριμένος όρος ώστε να καταταχθεί ο ιστότοπος σε πιο υψηλή κατάταξη.

Για να αυξήσετε τους επισκέπτες που προέρχονται από SEO πρέπει να εστιάσετε σε αυτό που προσφέρει ο ιστότοπός σας. Εάν το domain name αντικατοπτρίζει σωστά το περιεχόμενο το ιστοτόπου και την επωνυμία σας, τότε το SEO χαρακτηρίζεται επιτυχημένο. Τέλος, ένα domain name που περιγράφει όσο πιο ορθά γίνεται την επωνυμία/επιχείρησή σας έχει σημαντικό ρόλο στη προσέγγιση του κοινού.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι