espa banner
δεδομένα ιστοσελίδων σε cloud

Παρακαλώ αξιολογήστε


Το cloud είναι ο εξαιρετικός ισοσταθμιστής για τις σημερινές νεοσύστατες επιχειρήσεις Είναι ένας από τους λίγους τομείς όπου μια startup εταιρεία μπορεί να έχει πρόσβαση στους ίδιους πόρους με τις μεγάλες εταιρείες.

 Όταν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, υπάρχουν πολλοί παράγοντες και αποφάσεις που μπορούν να φανούν συντριπτικές. Υπάρχουν όμως μερικές βασικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την αξία του cloud, προσεγγίζοντας το στρατηγικά ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως την ισχύ του. Μην αναρωτιέστε «γιατί cloud» αλλά ξεκινήστε να αναρωτιέστε «γιατί όχι»

Για να αξιοποιήσετε πλήρως το cloud για την εκκίνηση σας, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει για εσάς:

Ευκαμψία

Η έναρξη μιας επιχείρησης απαιτούσε την πρόβλεψη του ποσού που η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως βαρόμετρο για τον προσδιορισμό των επενδυτικών αναγκών της. Σήμερα, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται υπηρεσίες cloud που ικανοποιούν τις άμεσες ανάγκες τους, με την ευελιξία ότι μπορούν να κλιμακώνονται εάν η επιχείρησή τους απογειωθεί, όλα με μια κλήση και μια πιστωτική κάρτα. Το Cloud υποστηρίζει κομψά τις διακυμάνσεις της εποχικότητας και των νέων προϊόντων. Ακούμε πολλά για τη σημασία της κλιμάκωσης, αλλά ένα υποτιμημένο όφελος του cloud είναι η ικανότητά του να μειωθεί.

Ασφάλεια

Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι η τοποθέτηση πραγμάτων στο cloud είναι επικίνδυνη και ότι πρέπει να διατηρείτε οτιδήποτε δεν θέλετε να χακαριστεί, όπως η πνευματική σας ιδιοκτησία, στις εγκαταστάσεις. Με την κλίμακα που εταιρείες όπως η Amazon και η Google βάζουν πόρους στο cloud, μπορούν να παρέχουν ασφάλεια καλύτερη και ταχύτερη από οποιαδήποτε τυπική εκκίνηση. Οι μικρές εταιρείες μπορεί να χρειαστούν μήνες ή χρόνια για να αποκαλύψουν ακόμη και μια ευπάθεια, πόσο μάλλον να την διορθώσουν.  Παρακολουθώντας προληπτικά τις επιθέσεις και διορθώνοντας τα σφάλματα γρηγορότερα, οι πάροχοι λύσεων cloud παρέχουν την ασφαλή εμπειρία που οι πελάτες αναζητούν και προβλέπουν, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας.

Υπάρχουν πολύ λίγοι λόγοι που ένας επιχειρηματίας θα ήθελε να αγοράσει ή να φιλοξενήσει εσωτερικά κατά την έναρξη μιας εταιρείας. Εδώ είναι τρεις βασικοί τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσετε που θα παρέχουν τον ταχύτερο αντίκτυπο και θα αποδείξουν την πιο λογική αρχική επένδυση για μια startup:

Λειτουργίες: Στην πραγματικότητα, οι λειτουργίες της εταιρείας πιθανότατα θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα τοποθετηθούν στο cloud. Με λύσεις plug-and-play για λογιστική, μισθοδοσία και προσωπικό ή διαχείριση απόδοσης, αυτές οι λειτουργίες είναι μερικές από τις πιο εύκολες στην εκτέλεση στο cloud.

Εφαρμογές: Οι εφαρμογές της εταιρείας, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το λογισμικό πωλήσεων, είναι μια άλλη λογική κίνηση cloud. Για σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις που ξεκινούν, θα έχει το πιο οικονομικό νόημα να χρησιμοποιήσετε μια εύκολα διαθέσιμη υπηρεσία όπως το Gmail ή το Salesforce. Οι εφαρμογές cloud επιτρέπουν στους επιχειρηματίες να αναλάβουν το μέγιστο δυνατό ρίσκο χωρίς να διακινδυνεύουν πολύ κεφάλαιο.

Ιστότοπος: Οι πόροι Cloud όπως οι Υπηρεσίες Ιστού Amazon επιτρέπουν στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν ιστότοπους που κλιμακώνονται για να χειριστούν την αυξανόμενη επισκεψιμότητα, να διαχειρίζονται με ασφάλεια τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών ή να διαχειρίζονται απρόσμενες αυξήσεις στη δραστηριότητα.

Επιπλέον, κατά την κατασκευή ιστοσελίδων σας, σκεφτείτε πρώτα το κινητό. Μόλις οι χρήστες ακούσουν το όνομα της εταιρείας σας, θα αναζητήσουν τον ιστότοπό σας, πιθανότατα θα το κάνουν στο τηλέφωνό τους. Θα πρέπει να παρουσιάζεται και να λειτουργεί εξίσου καθαρά σε μια φορητή συσκευή όπως και από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Το Cloud είναι ένα παιχνίδι αλλαγής, όχι μια μόδα ή μια απλή λέξη. Για κάθε startup, το cloud καθιστά πόρους που κάποτε περιορίζονταν σε μεγάλες επιχειρήσεις όχι μόνο προσβάσιμες, αλλά και προσιτές.

Ρίξτε μια ματιά στο επιχειρηματικό σχέδιο της εκκίνησης και αναλύστε πιθανά προβλήματα και εμπόδια που σχεδόν σίγουρα μπορούν να επιλυθούν με το cloud.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι