espa banner
Επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων

Παρακαλώ αξιολογήστε


Ας υποθέσουμε ότι η επιχείρησή σας έχει ένα καταπληκτικό προϊόν, οι ομάδες πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών είναι υποδειγματικές, και έχετε ισχυρό μάρκετινγκ που οδηγεί τους πελάτες στον ιστότοπό σας. Παρ ‘όλα αυτά, χωρίς έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη Ιστού για να προσφέρει μια εξαιρετική διαδικτυακή εμπειρία λιανικής , οι άνθρωποι απέχουν μόλις ένα κλικ από την υποστήριξη των ανταγωνιστών.

Είτε πρόκειται να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο είτε να δημιουργήσετε έναν υπάρχοντα, ακολουθούν πέντε δυνατότητες που πρέπει να θυμάστε όταν αναζητάτε έναν οικοδεσπότη Ιστού για την επιχείρηση σας.

1)Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Δεν μπορείτε να έχετε ασφάλεια χωρίς σταθερές εφεδρικές λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων. Εάν ο ιστότοπός σας δεχθεί επίθεση, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας έχει δημιουργηθεί σε αντίγραφα ασφαλείας και είναι εύκολα προσβάσιμο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ξανά αντίγραφα ασφαλείας και να εκτελέσετε ξανά γρήγορα.

Δοκιμάστε ένα αντίγραφο ασφαλείας εκτός ιστότοπου με ένα κλικ, επειδή επιτρέπει στα δεδομένα σας να επανέλθουν αμέσως στο διαδίκτυο Αυτό θα πρέπει να ισχύει τόσο για τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που εισάγετε, όσο και για τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του κεντρικού υπολογιστή σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον διακομιστή του.

2)Ασφάλεια.

Η ασφάλεια πρέπει να είναι στο μυαλό σας όταν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη Ιστού, καθώς οι απειλές από κυβερνοεπιθέσεις και κακόβουλα προγράμματα μπορεί να προκαλέσουν σφάλμα στον ιστότοπό σας ή να θέσουν σε κίνδυνο τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών σας.

Όταν επιλέγετε έναν κεντρικό υπολογιστή Ιστού, αναζητήστε έναν που χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης μεταξύ του χρήστη και του διακομιστή ή μεταξύ του διακομιστή κεντρικού υπολογιστή Ιστού και του διακομιστή της επιχείρησής σας. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επικοινωνίες κρυπτογραφούνται και προστατεύονται από χάκερ που θέλουν να αποσπάσουν δεδομένα.

3)Ανάλυση

Όταν αναζητάτε έναν οικοδεσπότη Ιστού, μάθετε για τα ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία που προσφέρει. Το Analytics μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της στρατηγικής μάρκετινγκ και περιεχομένου. Θα πρέπει επίσης να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και να είναι εύκολα προσβάσιμο.

Θα θελήσετε επίσης να συνεργαστείτε με έναν οικοδεσπότη Ιστού που σας διευκολύνει να ενσωματώσετε αλλαγές στον ιστότοπό σας και που σας επιτρέπει απλές δυνατότητες σύνδεσης, τόσο για ενημέρωση περιεχομένου όσο και για πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το email.

 Αναζητήστε επίσης έναν οικοδεσπότη Ιστού που διαθέτει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει όχι μόνο να έχετε πρόσβαση και να επεξεργάζεστε οποιαδήποτε πτυχή του ιστότοπού σας, αλλά και έναν που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

4)Υποστήριξη πελατών

Ο Ιστός δεν κοιμάται ποτέ, και ούτε η ομάδα υποστήριξης πελατών που φιλοξενεί τον Ιστό σας. Η υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο είναι απαραίτητη, ειδικά για επιχειρήσεις με επισκέπτες στο Διαδίκτυο από όλο τον κόσμο. Επιλέξτε μια εταιρεία με εξειδικευμένους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Ρωτήστε σχετικά με τους τυπικούς χρόνους αναμονής κατά την κλήση υποστήριξης στο τηλέφωνο και σχετικά με τις δυνατότητες υποστήριξης συνομιλίας και email.

5)Επεκτασιμότητα

Εάν ελπίζετε ότι ο ιστότοπός σας οδηγεί σε περισσότερες επιχειρήσεις, θα χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη Ιστού που μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας και να μην καταρρεύσει καθώς επεκτείνεστε. Ρωτήστε έναν πιθανό οικοδεσπότη Ιστού ποια είναι η εγγύηση χρόνου λειτουργίας τους. Όσο πιο κοντά στο 99,9 τοις εκατό του χρόνου λειτουργίας, τόσο το καλύτερο.

Μια σημαντική εγγύηση χρόνου λειτουργίας προέρχεται από αξιόπιστη ικανότητα και υποστήριξη διακομιστή, οπότε αναζητήστε έναν κεντρικό υπολογιστή που υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από αξιόπιστους πελάτες.

Η τοποθέτηση ενός ιστότοπου στο διαδίκτυο μπορεί να είναι απλή, αλλά θα είναι επιτυχής μόνο εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας παρέχει τη σχέση που αξίζει η επιχείρηση σας. Γνωρίστε τον οικοδεσπότη σας και πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας πριν κλείσετε μια συνεργασία.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι