About Blog

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

ψηφιακός μετασχηματισμός ιστοσελίδων

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, η διακοπή είναι μια αλλαγή στην επιχείρηση, οδηγώντας σε ένα καλύτερο μέρος από ό, τι πριν. Εφαρμόζεται κάτι νέο για τη βελτίωση των πελατών, των υπαλλήλων και των ενδιαφερομένων. Δεσμεύεται να είναι διαφορετικό, να διαταράξει τη βιομηχανία με κάτι υπέροχο.

Για να είστε πραγματικά καινοτόμος και να φέρετε την αλλαγή, η επιχείρησή σας θα πρέπει να κοιτάξει πέρα από τις τεχνολογίες που θα την κρατήσουν σχετική. Αντ 'αυτού, εστιάστε στη μεγάλη εικόνα, ενσωματώσετε καινοτόμες σκέψεις στην επιχείρησή σας για να δημιουργήσετε διαταραχές στη βιομηχανία σας και καλύτερες λύσεις για τους πελάτες σας.

Επαναπροσδιορίστε τις προσφορές σας μέσα από την προώθηση - κατασκευή ιστοσελίδων. Αρχίστε να σκέφτεστε σαν εξωτερικός παράγοντας. Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια κάποιου άλλου και αναρωτηθείτε - πώς θα μπορούσαν να είναι καλύτερες οι υπηρεσίες και οι προσφορές της εταιρείας σας;

Κατανοείστε και ανακαλύψτε τις εμπειρίες των καταναλωτών. Για να διατηρήσετε τον οργανισμό σας, χρειάζεστε καταναλωτές. Το πιο σημαντικό, χρειάζεστε ευτυχείς και πιστούς καταναλωτές. Πώς μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τις εμπειρίες τους για να αναβαθμίσετε την εταιρεία σας;

Ανακαλύψτε νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Ακριβώς επειδή το τρέχον επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργεί, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλύτερος, πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πραγματοποιηθεί μια επιχειρηματική διαδικασία. Σκεφτείτε πώς άλλοι έχουν κάνει βελτιώσεις στα επιχειρηματικά τους μοντέλα. Πρέπει να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο για εφευρετικές ιδέες; Η καλλιέργεια όλων των ιδεών, καλών και κακών, θα σας οδηγήσει στην επόμενη καλύτερη καινοτομία.

Προσδιορίστε δύσκολα προβλήματα - και λύστε τα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που φαίνεται να χρειάζονται χρόνια για να επιλυθούν, αλλά οι οργανισμοί που τα επιλύουν καταλήγουν να αλλάζουν τον κόσμο. Πάρτε καθημερινά προβλήματα και αναλύστε τα με στόχο να τα μετατρέψετε σε ευκαιρίες.

Πώς μπορείτε να λύσετε τα μεγαλύτερα προβλήματα της βιομηχανίας σας; Έχοντας τον πελάτη σας ως προτεραιότητα. Τώρα που ξέρετε τι είναι η ψηφιακή διακοπή, γιατί είναι σημαντική και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε τον πιο σημαντικό παράγοντα: τον πελάτη σας.

Η συνεργασία με έναν συνεργάτη που έχει βαθιά εμπειρία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σας να φέρει τη σωστή αναταραχή στην επιχειρηματική σας διαδικασία, γρηγορότερα και πιο απρόσκοπτα από ό, τι μόνοι σας. Αυτό διασφαλίζει ότι εφαρμόζονται οι σωστές ενέργειες για την επιτυχία της καινοτομίας σας και προς όφελος των  χρηστών σας.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

διαφήμιση ιστοσελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρόλο που οι βασικές στρατηγικές μάρκετινγκ, όπως η διαφήμιση στο ραδιόφωνο και οι αφίσες, επιδρούν θετικά στην ανάπτυξη μιας εταιρείας, δεν συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας άμεσης διαπροσωπικής σχέσης με πιθανούς πελάτες παγκοσμίως.

Με το διαδικτυακό μάρκετινγκ όχι μόνο θα είστε ικανοί να έρθετε σε επαφή με το κοινό σας σε όλο τον κόσμο και να προωθήσετε την εταιρεία σας, αλλά θα ανακαλύψετε πόσο χρηστικό και εύκολα προσβάσιμο είναι.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού μάρκετινγκ είναι το χαμηλό κόστος και οι μεγάλες απολαβές. Σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους, οι διαδικτυακές διαφημίσεις είναι από πολύ φθηνές έως απόλυτα δωρεάν και επίσης ιδιαίτερα φιλικές προς το περιβάλλον.

Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με την προώθηση της επιχείρησης σας μέσω σε μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να απευθυνθείτε σε συγκεκριμένους χρήστες και να χρησιμοποιήσετε μία ποικιλία τύπων διαφήμισης για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Προκειμένου να διαλέξετε την καλύτερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρωτηθείτε ποιο είναι το κοινό σας και ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιεί καθώς και τα χαρακτηριστικά της δράσης που προσπαθείτε να προωθήσετε.

Facebook

Η χρήση των εργαλείων διαφήμισης στο Facebook θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τρεις διαφορετικούς τύπους κοινού:

-Βασικό κοινό: Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να διαμορφώσετε ένα κοινό βασισμένο στην ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τη γεωγραφία.

- Προσαρμοσμένο κοινό: Θα σας επιτρέψει να έρθετε σε επαφή με χρήστες που έχουν ξανά προτιμήσει την εταιρεία σας.

- Παρεμφερές κοινό: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα των οποίων τα ενδιαφέροντα είναι παρόμοια με αυτά των καλύτερων πελατών σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διαφημιστείτε χρησιμοποιώντας το Facebook, με τους πιο συνήθεις να είναι εικόνα, βίντεο, ιστορία και διαφημίσεις για απόκτηση δυνητικών πελατών.

Instagram

Το Instagram είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το δεύτερο μεγαλύτερο δείκτη επιστροφής επενδύσεων, και αφορά ιδιαίτερα εκείνους, οι οποίοι απευθύνονται σε κοινό μεταξύ των ηλικιών 18 και 34.

Οι τύποι διαφημίσεων στο Instagram περιλαμβάνουν εικόνες, βίντεο, ιστορίες και διαφημίσεις για δυνητικούς πελάτες. Ωστόσο η πιο καινοτόμοι τύποι διαφημίσεων αυτή τη στιγμή είναι οι διαφημίσεις στο Explore και τα Shopping Post:

Το Explore είναι ένα εργαλείο ανακάλυψης για χρήστες που ψάχνουν νέο υλικό και να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, βοηθώντας έτσι τους υπεύθυνους του μάρκετινγκ να έρθουν σε επαφή με έναν νέο κοινό. Οι διαφημίσεις του Shopping Post περιλαμβάνουν μία ετικέτα του προϊόντος και σας επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε την πρόσβαση στα προϊόντα σας.

 Twitter

H διαφήμιση στο Twitter μπορεί να σας βοηθήσει στην προώθηση από στόμα σε στόμα, για ένα επερχόμενο γεγονός ή το λανσάρισμα ενός καινούργιου προϊόντος, ωστόσο θα πρέπει να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτή τη μορφή διαφήμισης στέλνοντας ένα e-mail στο Twitter.

LinkedIn

Το LinkedIn είναι η δεύτερη, μετά το Facebook, πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων μεταξύ των υπεύθυνων μάρκετινγκ B2B και είναι ιδανική για προώθηση εταιριών. Η μοναδική του ικανότητα είναι να σας επιτρέπει να στοχεύσετε σε άλλα κοινά τα οποία δεν περιλαμβάνονται στα υπόλοιπα μέσα, όπως η εργασία, το περιεχόμενο των υποχρεώσεων στα πλαίσια της εργασίας.

Youtube

Oι διαφημίσεις στο Youtube σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με πιθανούς πελάτες, ενόσω ψάχνουν ή βλέπουν βίντεο. Σε αντίθεση με άλλους τύπους κοινωνικών μέσων, θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο όταν ένας χρήστης δείξει ενδιαφέρον στη διαφήμισή σας.

Οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα εμφανίζονται πριν ή κατά τη διάρκεια των βίντεο ή ατομικά σαν προωθητικά μηνύματα μετά από τη χρήση της αναζήτησης. Μπορείτε να επιλέξετε να διαφημιστείτε χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές διαφήμισης καθώς και να στοχεύσετε σε συγκεκριμένα δημογραφικά και ενδιαφέροντα.

Pinterest

Με μία έντονη προσήλωση στα οπτικά εφέ, το Pinterest συγκεντρώνει ένα μεγάλο αριθμό χρηστών, η πλειοψηφία του οποίου είναι γυναίκες. Οι διαφημίσεις της πλατφόρμας είναι κομμάτια πληροφοριών «καρφιτσωμένα» από διαφημιστές και εταιρίες με ένα σύμβολο του δολαρίου στο κουτί πληροφοριών τους. Οι διαφημιστές έπειτα συνδέουν αυτά τα προϊόντα με την επίσημη ιστοσελίδα τους για να μεγιστοποιήσουν την επισκεψιμότητα.

 

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Προώθηση ιστοσελίδων με περιεχόμενο βίντεο

Σε μία έρευνα του 2020 ένας μεγάλος αριθμός ατόμων,  είπε ότι θα ήθελε να δει περισσότερα βίντεο από εταιρείες. Αυτή η έρευνα λοιπόν παρουσιάζει την ανάγκη δημιουργίας marketing βασισμένο σε βίντεο.  Ωστόσο,  το ζητούμενο είναι η δημιουργία βίντεο το οποίο θα ανταποκρίνεται στους σκοπούς της επιχείρησης και θα είναι αρεστά από το κοινό.  Η δημιουργία λοιπόν μιας στρατηγικής marketing βασισμένη στο βίντεο η οποία θα επιφέρει κι άλλους πελάτες στην επιχείρηση,  απαιτεί σχεδιασμό,  στρατηγική και οργάνωση.

Παρακάτω παρατίθενται 5 ιδέες για τη δημιουργία βίντεο που θα προσελκύσουν νέους πελάτες:

1. Προσθέστε μία αποτελεσματική παρότρυνση για δράση

Είτε ανεβάζετε μία ιστορία στο Instagram ή ένα μακροσκελές βίντεο στο YouTube, ενθαρρύνετε τους δέκτες να λάβουν δράση.  Αυτό θα αποτελούσε μία από τις πολλές επιλογές βασισμένη στους στόχους σας-  όπως η επίσκεψη της ιστοσελίδας σας,  η αγορά ενός προϊόντος, η εγγραφή στο κανάλι σας  ή στα email και άλλα. Επικοινωνήστε με σαφήνεια ακριβώς τι θέλετε να κάνουν,  όπως "μοιραστείτε το με τους φίλους σας"  ή "Κατεβάστε τώρα".

Εάν το βίντεο σας είναι αρκετά μεγάλο, προσθέστε  ανά τακτά χρονικά διαστήματα CTAs  κατά τη διάρκεια του βίντεο.  Με το YouTube,  μπορείτε να προσθέσετε κάρτες και σημειώσεις για συγκεκριμένα CTAs. Βεβαιωθείτε ότι τα CTAs είναι σχετικά με το περιεχόμενο και κατευθύνουν απευθείας τους χρήστες στη σωστή σελίδα.

2. Προσθέστε βίντεο στην κεντρική σας ιστοσελίδα

Οι κεντρικές ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες για να δημιουργούν μεγαλύτερο αριθμό δυνητικών πελατών.  Προκειμένου να τις κάνετε περισσότερο πληροφοριακές και ελκυστικές στο  κοινό,  μπορείτε να συμπεριλάβετε βίντεο μέσα σε αυτές στη φάση κατασκευής ιστοσελίδας.  Τα βίντεό σας επιτρέπουν να μεταφέρετε περισσότερη πληροφορία χωρίς να χρησιμοποιείτε τόσο κείμενο.  Όταν  προσθέτετε ένα βίντεο στην κεντρική σας ιστοσελίδα,  τοποθετήστε το ακριβώς στη μέση της οθόνης και πάνω από την κεφαλίδα.  Μην απαιτείτε από τους επισκέπτες να ψάχνουν μέσα στην ιστοσελίδα για το βίντεο σας, γιατί δεν πρόκειται να το κάνουν. 

3. Προσθέστε βίντεο σε καμπάνιες μέσω email

 

Χρησιμοποιώντας βίντεο στα e-mail σας,  θα τα κάνετε αυτόματα να ξεχωρίζουν.  Ένα βίντεο μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε είδος email,  όπως e-email για πληροφόρηση,  για λανσάρισμα καινούργιου προϊόντος ή πρόσκληση σε ένα γεγονός.  Μπορείτε να πειραματιστείτε και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και το κοινό σας. 

Ωστόσο η χρήση βίντεο στο email δεν είναι ιδιαίτερα άμεση.  Για παράδειγμα, το Gmail και το Outlook δεν αποδέχονται email με συνημμένα βίντεο.  Για να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα,  μπορείτε να προσθέσετε το σύνδεσμο για ένα βίντεο στο email σας ή,  διαφορετικά,  θα χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές πλατφόρμες που θα επιτρέπουν τη χρήση βίντεο εντός email. 

Μία άλλη λύση είναι να  δημιουργήσετε μία εικόνα  thumbnail-  παίρνετε μία φωτογραφία, το βίντεο και προσθέτετε το κουμπί  play στην εικόνα.  Μην αμελήσετε να  προσθέσετε τη λέξη "βίντεο"  στο θέμα του email.  Αυτό μπορεί να αποβεί δελεαστικό για τους χρήστες έτσι ώστε να ανοίξουν τα email,  και να δημιουργήσουν -κατά συνέπεια- μεγαλύτερο αριθμό  δυνητικών πελατών. 

4. Χρησιμοποιείστε τα βίντεο ως περιορισμένο περιεχόμενο

Το περιορισμένο περιεχόμενο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δημιουργήσετε πιθανούς πελάτες για την εταιρεία σας.  Για τους αδαείς,  οι επισκέπτες πρέπει να προσφέρουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους προκειμένου να δουν το υλικό. 

Μικρά σεμινάρια,  βίντεο του πώς να φτιάξεις πράγματα μπορούν εύκολα να λειτουργήσουν ως περιορισμένο περιεχόμενο επειδή είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα-  ένα χαρακτηριστικό το οποίο οι θεατές θεωρούν πολύτιμο.  Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μία σειρά από βίντεο.  Τα πρώτα δεν θα είναι περιορισμένα, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία σειρά πελατών οι οποίοι θα ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας.  Στη συνέχεια,  κάντε τα υπόλοιπα περιορισμένου περιεχομένου.  Αυτοί οι οποίοι θα εγγραφούν έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αποτελέσουν μελλοντικούς πελάτες.

Για την καλύτερη λειτουργία αυτής της στρατηγικής,  να είστε ξεκάθαροι  για το τι θα λάβουν οι πελάτες  από τη θέαση του περιεχομένου σας,  και πώς αυτό θα τους ωφελήσει.

5. Αξιοποιήστε τις μηχανές αναζήτησης για τα βίντεο σας

Η βαθμολόγηση των βίντεο σας στις μηχανές αναζήτησης,  μπορεί δραστικά να βελτιώσει το ποσοστό επισκεψιμότητας σας και να προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Προκειμένου να βελτιώσετε τη θέση των βίντεο σας στις μηχανές αναζήτησης,  δημιουργήστε έναν τίτλο ο οποίος περιλαμβάνει μία κεντρική λέξη- κλειδί.  Διατηρήστε τον τίτλο σε μικρό μέγεθος προκειμένου να είναι πλήρως ορατός. 

Είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργήσετε και μία μικρή περιγραφή,  η οποία θα επιτρέπει στους θεατές να αντιληφθούν τι πρέπει να περιμένουν.  Προσέχετε να μην γεμίζετε την περιγραφή με πολλές λέξεις- κλειδιά,  αλλά συμπεριλάβετε μόνο όσες χρειάζεται. Εφόσον οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να σκανάρουν τις λέξεις που έχουν ειπωθεί στο βίντεο,  φροντίστε να συμπεριλάβετε το κείμενο από κάτω.

Πώς να ξεκινήσετε με το marketing μέσω βίντεο

Τα βίντεο προσφέρουν μία πληθώρα ευκαιριών για να ενημερώσετε το κοινό σας και να τους πείσετε να σας αφιερώσουν το χρόνο τους.  Εισάγοντας βίντεο στη στρατηγική του marketing σας,  μπορείτε να τα μετατρέψετε ως το κύριο μέσο διεύρυνσης της επιχείρησης σας.

 

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μετά την πανδημία

Τα κοινωνικά μέσα έχουν γίνει κρίσιμα για το μάρκετινγκ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είναι σαφές ότι τα κοινωνικά μέσα θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση των καταναλωτών προς τις ψηφιακές προσφορές.

Πώς μπορούν οι ηγέτες του μάρκετινγκ να στηρίξουν αυτήν την αυξανόμενη τάση και να σχεδιάσουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων για ένα μέλλον μετά την πανδημία που είναι εξίσου φωτεινό; Ακολουθούν 10 βασικές προτάσεις:

1.Εκτελέστε επίσημα πειράματα.

Οι πλατφόρμες για την κατασκευή ιστοσελίδων κοινωνικών μέσων παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε νέα μηνύματα, διαφημίσεις και προσφορές - και να λάβετε άμεσα μετρήσιμα σχόλια από τους καταναλωτές-στόχους. Οι έμποροι πρέπει να χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία για να μάθουν.

2. Παίξτε με νέα κανάλια και δυνατότητες σε υπάρχουσες πλατφόρμες.

Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ θα πρέπει πάντα να γνωρίζουν τι νέο υπάρχει στις υπάρχουσες πλατφόρμες. Αυτά τα νέα εργαλεία παρέχουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική σύνδεση με τους καταναλωτές.Μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα περιλαμβάνει μια διαδικασία για τον εντοπισμό νέων δυνατοτήτων και καναλιών και τη γρήγορη δημιουργία περιεχομένου για αυτά.

3. Ενσωματώστε τη στρατηγική κοινωνικών μέσων στη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ.

Καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου μετά την πανδημία μάρκετινγκ, πρέπει να ενσωματωθούν πιο ομαλά στην ευρύτερη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να διασφαλίσουν ότι η στρατηγική κοινωνικών μέσων ευθυγραμμίζεται άμεσα με τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη που παράγονται από αυτές τις συνεργίες.

4. Επενδύστε σε κορυφαία ταλέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα ζητείται από τους διαχειριστές κοινωνικών μέσων να διαχειρίζονται ένα δαπανηρό κομμάτι του προϋπολογισμού μάρκετινγκ. Έτσι, οι ηγέτες του μάρκετινγκ πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά για το ποιος πρέπει να διαχειρίζεται αυτήν τη βασική θέση.

5. Εξασφάλιση ευέλικτης διαχείρισης κοινωνικών μέσων.

Το 2020 έδειξε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει το τοπίο των κοινωνικών μέσων. Αναγνωρίζοντας αυτό, οι οργανισμοί που είναι πρόθυμοι να επανεκτιμήσουν τις στρατηγικές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και θα μεγιστοποιήσουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τους καταναλωτές.

6. Αξιοποιήστε τη δύναμη των επιρροών και των δημιουργών.

Οι influencers είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη και αυθεντικές σχέσεις με οπαδούς, οι οποίοι ενδέχεται να καταλήξουν να προσελκύουν πελάτες. Αυτό θα συμβάλει σημαντικά στην προώθηση μιας αμοιβαία επωφελής συνεργασίας.

7. Σκεφτείτε προσεκτικά τις σωστές πλατφόρμες για την επωνυμία σας.

Είναι σημαντικό να εξεταστεί πώς η πλατφόρμα που επιλέγετε επηρεάζει την αντίληψη των καταναλωτών για την επωνυμία σας.

8. Μειώστε την τριβή μεταξύ των κοινωνικών μέσων και των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για να διευκολυνθούν οι διαδικτυακές αγορές, οι διαχειριστές κοινωνικών μέσων πρέπει να διασφαλίσουν μια ομαλή διαδικασία διοχέτευσης καταναλωτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου τους. Έτσι, καθώς αναπτύσσονται νέα ψηφιακά εργαλεία, οι υπεύθυνοι πρέπει να επιμείνουν και να είναι σε συχνή συνεργασία με ομάδες ανάπτυξης για να διασφαλίσουν μια ομαλή διαδρομή πελατών από  τις εφαρμογές για κινητά και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας σας.

9. Προσαρμόστε το δημιουργικό σας περιεχόμενο στις στιγμές.

Είναι σημαντικό για τις επωνυμίες να διατηρούν το δημιουργικό περιεχόμενο σχετικό με την τρέχουσα πραγματικότητα Covid-19.

10. Προσέξτε να επιλέξετε και να εντάξετε τους σωστούς συνεργάτες στην εταιρεία.

Καθώς οι συνεργάτες της εταιρείας γίνονται όλο και πιο σημαντικό μέρος ενός ολοένα και πιο σημαντικού τμήματος της επιχείρησης, η επιλογή, η εκπαίδευση και η οικοδόμηση μιας ισχυρής σχέσης με αυτούς τους συνεργάτες είναι ζωτικής σημασίας.

Καθώς η πανδημία Covid-19 ωθεί τους καταναλωτές να περνούν περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, τα κοινωνικά μέσα γίνονται όλο και πιο σημαντικό μέρος της σύνδεσης μεταξύ εμπορικών προσπαθειών και πελατών - τόσο των υπαρχόντων όσο και νέων. Τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε στην οικοδόμηση μιας ολοκληρωμένης και ευέλικτης λειτουργίας διαχείρισης κοινωνικών μέσων για να προσαρμοστείτε στο νέο τοπίο.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

συμβουλές κατασκευής ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν

Όσον αφορά το σχεδιασμό ιστοσελίδων, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ και κατευθύνσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στην σχεδίαση του ιστότοπόυ σας: μπορεί να είναι οπουδήποτε από αριστοκρατικό έως μινιμαλιστικό, από παιχνιδιάρικο και ζωντανό έως κομψό και μοντέρνο.

Ενώ η τελική σας εμφάνιση και αίσθηση πρέπει να αποπνέει το προσωπικό σας στυλ, τη γραμμή εργασίας και την ταυτότητα της επωνυμίας, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που ισχύουν πάντα.

Η εξαιρετική σχεδίαση ιστού τροφοδοτεί την εμπειρία και τη λειτουργικότητα του χρήστη σας. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει πέντε απλές συμβουλές για την κατασκευή ιστοσελίδων για να βοηθήσουμε τον ιστότοπό σας να είναι αποτελεσματικός και συναρπαστικός:

1.Διατηρήστε την αρχική σας σελίδα μινιμαλιστική και χωρίς ακαταστασία

Η αρχική σελίδα του ιστότοπού σας πρέπει να κοινοποιεί το κεντρικό σας μήνυμα αμέσως. Σε τελική ανάλυση, διαβάζουμε σπάνια κάθε λέξη σε έναν ιστότοπο. Αντ 'αυτού, σαρώνουμε γρήγορα τη σελίδα, επιλέγοντας βασικές λέξεις, προτάσεις και εικόνες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις γνωστές συμπεριφορές, είναι καλύτερο να προσελκύσετε συναισθηματικά παρά να μετράτε τις λέξεις.

Όσο λιγότεροι επισκέπτες πρέπει να διαβάσουν, να κάνουν κλικ ή να θυμηθούν, τόσο καλύτερα θα είναι σε θέση να επεξεργαστούν και να αξιολογήσουν το περιεχόμενό σας. Σχεδιάζοντας για μείωση της προσοχής, είναι πιο πιθανό οι χρήστες να κάνουν ό, τι σκοπεύετε να κάνουν.

2. Σχεδιασμός με γνώμονα την οπτική ιεραρχία

Η ιεραρχία είναι μια σημαντική αρχή σχεδιασμού που βοηθά στην προβολή του περιεχομένου σας με σαφή και αποτελεσματικό τρόπο. Μέσω της σωστής χρήσης της ιεραρχίας, θα μπορείτε να κατευθύνετε την προσοχή των επισκεπτών του ιστότοπου σε ορισμένα στοιχεία σελίδας κατά σειρά προτεραιότητας, ξεκινώντας από το πιο σημαντικό κομμάτι.

Μόλις δημιουργήσετε μια σαφή ιεραρχία για τις πληροφορίες σας, οι αναγνώστες δεν μπορούν παρά να ακολουθήσουν ασυνείδητα τα βήματα που έχετε αφήσει για αυτούς. Στη συνέχεια, εφαρμόστε χρώμα, αντίθεση για περαιτέρω έμφαση, παραμένοντας προσεκτικοί σχετικά με το τι προσελκύει τη μεγαλύτερη προσοχή και βεβαιωθείτε ότι είναι πάντα σκόπιμο.

3. Δημιουργήστε ευανάγνωστο περιεχόμενο ιστότοπου

Η «αναγνωσιμότητα» μετρά πόσο εύκολο είναι για τους ανθρώπους να αναγνωρίζουν λέξεις, προτάσεις και φράσεις. Όταν η αναγνωσιμότητα του ιστότοπού σας είναι υψηλή, οι χρήστες θα μπορούν να σαρώσουν χωρίς κόπο ή να τα διαβάσουν εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο, η λήψη των πληροφοριών γίνεται αβίαστη.

4. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι εύκολος στην πλοήγηση

Μπορεί να είναι στη φύση σας να κάνετε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό, αλλά η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πειραματιστείτε. Θέλετε οι χρήστες σας να βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Επιπλέον, ένας ιστότοπος με σταθερή πλοήγηση βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν το περιεχόμενό σας βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία χρήστη:

5. Μείνετε φιλικοί προς κινητά

Όλοι οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν τον επαγγελματικό σας ιστότοπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία περιηγούνται. Όταν σχεδιάζετε έναν ιστότοπο, πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και να δημιουργείτε μια φιλική προς κινητά έκδοση του ιστότοπού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να συμβαδίζετε με τις ανάγκες των χρηστών σας.

Ανατρέξτε στην έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας, ενώ βάζετε τον εαυτό σας στη θέση του χρήστη και δοκιμάστε κάθε σελίδα, ενέργεια και κουμπί χρήστη.

Ο ιστότοπός σας για κινητά θα πρέπει να είναι καθαρότερος και λιγότερο φορτωμένος με πληροφορίες, από την έκδοση που προορίζεται για τον υπολογιστή σας, οπότε σκεφτείτε να ελαχιστοποιήσετε τα στοιχεία σελίδας και να μειώσετε ορισμένα στοιχεία, όπως το μενού. Υπάρχουν επίσης μοναδικές δυνατότητες για κινητά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τη σχεδίαση.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

διαφήμιση ιστοσελίδας με περιεχόμενο

Εάν έχετε ασχοληθεί με το μάρκετινγκ περιεχομένου τότε θα γνωρίζετε καλά το ποσό της εργασίας που συνεπάγεται όχι μόνο στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, αλλά και στη διασφάλιση ότι το περιεχόμενο θα γίνει ορατό από τα σωστά άτομα.

Μπορεί να γράψετε την καλύτερη δημοσίευση ιστολογίου σε ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν η συγκεκριμένη ανάρτηση ιστολογίου δεν γίνει ορατή στο σωστό κοινό τότε απλά σπαταλάτε το χρόνο σας.

Η λύση για έναν αυξανόμενο αριθμό ψηφιακών εμπόρων ήταν η προσαρμογή εργαλείων AI. Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί κάποτε να ήταν το πεδίο της επιστημονικής φαντασίας, αλλά σήμερα έχει αμέτρητες πραγματικές εφαρμογές. Επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να παράγουν περιεχόμενο πιο γρήγορα και στη συνέχεια να προωθούν αυτό το περιεχόμενο στο πιο ενδιαφερόμενο κοινό, πιο αποτελεσματικά από ό, τι θα μπορούσε να γίνει μόνο με ανθρώπινη ικανότητα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εργαλεία AI;

Στο παρελθόν, πολλοί ψηφιακοί έμποροι δίσταζαν να αγκαλιάσουν το AI πιστεύοντας ότι τα αποτελέσματα της χρήσης της τεχνολογίας ήταν αβέβαια ή ότι ένας υπολογιστής δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι τόσο καλός όσο ένας άνθρωπος.

Παραμένει αλήθεια ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τομείς όπου απαιτείται ανθρώπινη εμπειρογνωμοσύνη, όμως οι υπολογιστές είναι πιο αποτελεσματικοί από τους ανθρώπους σε μια σειρά από κοινές εργασίες μάρκετινγκ και κατασκευής ιστοσελίδων.

1. Οι απαντήσεις βρίσκονται στα δεδομένα.

Εάν πρόκειται να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών σας, πρέπει να γνωρίζετε τι ζητούν οι επισκέπτες σας και πώς μπορείτε να το παρέχετε για αυτούς. Η συλλογή και ανάλυση δεδομένων είναι ένα από τα πολλά καθήκοντα ψηφιακού μάρκετινγκ. Η δύναμη επεξεργασίας των υπολογιστών σε συνδυασμό με τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης τους καθιστούν ιδανικούς για αυτές τις εργασίες.

Είτε πρόκειται για τον εντοπισμό λέξεων-κλειδιών, τον προγραμματισμό θεμάτων ανάρτησης ιστολογίου, τη βελτιστοποίηση ή εξατομίκευση περιεχομένου μάρκετινγκ ή ακόμη και εξατομικευμένης διαφήμισης, η AI μπορεί να ολοκληρώσει αυτές τις εργασίες σε ένα κλάσμα του χρόνου που θα χρειαζόταν ένας άνθρωπος.

2. Προσδιορίστε την πρόθεση λέξεων-κλειδιών

Ο προσδιορισμός των σωστών λέξεων-κλειδιών για την επιχείρησή σας και η ομαδοποίησή τους σωστά μπορεί να είναι δύσκολο εάν πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα.

Η χρήση φυσικής επεξεργασίας γλωσσών και η μηχανική εκμάθηση για την ολοκλήρωση της εργασίας είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Το φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών με εργαλεία AI μπορεί να εντοπίσει γρήγορα τις λέξεις-κλειδιά που αντικατοπτρίζουν πιο στενά τους στόχους του SEO σας. Το AI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό μοτίβων, θεμάτων και προθέσεων χρήστη που μπορεί εύκολα να χαθούν κατά τη μη αυτόματη αναζήτηση.

3. Προσδιορίστε θέματα ιστολογίου

Για πολλούς bloggers, η πραγματικότητα τους είναι πολλές και συχνές ώρες κοιτάζοντας μια κενή οθόνη, αναζητώντας απεγνωσμένα έμπνευση.

Ο εντοπισμός θεμάτων για νέες αναρτήσεις ιστολογίου είναι ένας άλλος τομέας όπου η AI μπορεί να υπερέχει Εργαλεία μπορούν να παρακολουθούν τους ιστότοπους των ανταγωνιστών σας και να εντοπίζουν αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Βλέποντας τι δημοσιεύουν οι ανταγωνιστές σας και τα μηνύματα που στέλνουν μπορείτε να εντοπίσετε κενά στη δική σας στρατηγική blogging.

Με παρόμοιο τρόπο, υπάρχει αντίστοιχο εργαλείο στρατηγικής περιεχομένου που χρησιμοποιεί AI για να σας βοηθήσει να βρείτε θέματα που σχετίζονται με την αγορά σας, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να γράψετε για το ιστολόγιό σας. Το δημιουργικό έργο γραφής αφήνεται σε εσάς, αλλά το δύσκολο έργο του εντοπισμού και της εύρεσης θεμάτων αφήνεται στο AI.

4. Βελτιωμένη εξατομίκευση

Εάν έχετε μια λίστα ή χρησιμοποιείτε ποτέ μάρκετινγκ μέσω email, θα καταλάβετε τη σημασία της εξατομίκευσης. Σήμερα οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να ασχοληθούμε με τόσο μεγάλο περιεχόμενο που εκτός αν κάτι έχει άμεσο ενδιαφέρον, δεν πρόκειται να τραβήξει την προσοχή μας ή να προκαλέσει απάντηση.

Το πρόβλημα για τους εμπόρους περιεχομένου είναι ότι η δημιουργία εξαιρετικά εξατομικευμένου περιεχομένου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Τα εργαλεία AI είναι σε θέση να παρακολουθούν τις ενέργειες των μεμονωμένων παραληπτών, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το τέλειο email για αυτούς ή να τους κατευθύνετε στην ιστοσελίδα που είναι προσαρμοσμένη για να παράγει την καλύτερη ανταπόκριση από αυτούς.

5. Μετρήστε μεμονωμένες απαντήσεις

Στον κόσμο του email μάρκετινγκ, η AI μπορεί να προσδιορίσει την ώρα ανοίγματος και κλικ κάθε παραλήπτη email, επιτρέποντας στους εμπόρους να προσαρμόσουν τον χρόνο αποστολής email τους στο λεπτό.

Το AI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της απόκρισης σε κάθε μεμονωμένη προώθηση.

Μια παρόμοια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ιστορικό περιήγησης ή αγοράς ενός πελάτη για να προτείνει προϊόντα ή ιστοσελίδες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Για να βελτιώσετε πραγματικά το ποσοστό απόκρισης των email σας, δεν είναι μόνο ο χρόνος και ο τύπος των email που πρέπει να βελτιστοποιήσετε, αλλά και το περιεχόμενο. Η χρήση της AI επιτρέπει στους ψηφιακούς εμπόρους να εξατομικεύουν το περιεχόμενό τους και να παρέχουν στους αναγνώστες τους το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Προώθηση ιστοσελίδας με πρωτότυπο περιεχόμενο

Ως απλή αναλογία, οι διαδικτυακές επιχειρήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να ρωτούν, "χρειάζεστε βοήθεια με οτιδήποτε;" όπως κάνουν τα καταστήματα. Mε τον ίδιο τρόπο που ξεκινά η εξυπηρέτηση πελατών όταν μπαίνουν στο κατάστημα, έτσι ξεκινά επίσης όταν οι πελάτες προσγειώνονται στον ιστότοπό σας. Όταν γίνει σωστά, το μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να είναι το κατάλληλο μέσο για να καλωσορίσει τους αναγνώστες και τους βοηθά να καταλάβουν ποια επιλογή τους ταιριάζει καλύτερα.

Η εξυπηρέτηση πελατών ορίζεται ως: «η πράξη της φροντίδας των αναγκών του πελάτη παρέχοντας επαγγελματική, χρήσιμη, υψηλής ποιότητας υπηρεσία και βοήθεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη." Τα στοιχεία της εξυπηρέτησης πελατών βασίζονται σε αυτούς τους τρεις πυλώνες: ταχύτητα, επαγγελματισμός και εξατομίκευση.

1.Το μάρκετινγκ περιεχομένου προσφέρει άμεση ταχύτητα

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι άμεσο, επειδή διατηρεί απαντήσεις στις ερωτήσεις των αναγνωστών σας με ένα μόνο κλικ. Αντί να χρειάζεται να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να αναζητήσετε μια απάντηση - ο αναγνώστης σας μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό σας.

Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να έχετε στη διάθεσή σας πληροφορίες και χρήσιμους πόρους χωρίς να κατευθύνετε τον αναγνώστη σας σε άλλο ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι ξοδεύουν χρόνο στον ιστότοπό σας αντί για τους ανταγωνιστές σας.

2.Το μάρκετινγκ περιεχομένου δείχνει επαγγελματισμό

Ο επαγγελματισμός στην εξυπηρέτηση πελατών αφορά την εμπειρία. Ο πελάτης σας εμπιστεύεται γιατί χρησιμοποιήσετε την τεχνογνωσία και την εξοικείωσή με το προϊόν για να βοηθήσετε στην επίλυση του προβλήματός τους.

Η ύπαρξη πολύτιμου περιεχομένου στην κατασκευή ιστοσελίδων δείχνει ότι είστε πεπειραμένοι, αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες και ότι τους προωθείτε πολύτιμες ιδέες και πόρους για να βοηθήσετε τους αναγνώστες σας. Έρευνα αναφέρει ότι το 60% των καταναλωτών αισθάνονται πιο θετικά για μια εταιρεία αφού διαβάσουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό της.

Με την κοινοποίηση των πληροφοριών σας, τη συλλογή πληροφοριών και τη δημιουργία χρήσιμων πόρων - θα θεωρηθείτε ως πηγή μετάβασης για να λάβετε απαντήσεις υψηλής ποιότητας.

3.Το περιεχόμενο μάρκετινγκ είναι εξατομικευμένο

Το μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να σχεδιαστεί για τη διαχείριση ορισμένων σταδίων του ταξιδιού του αγοραστή. Αυτή η στοχευμένη ανταλλαγή μηνυμάτων συμβάλλει στη διατήρηση του ιστότοπού σας ως πηγή ενδιαφέροντος, σχετικού και χρήσιμου.

Μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενό σας "εξατομικευμένο" χρησιμοποιώντας την πρόθεση λέξεων-κλειδιών. Αυτό αφορά την ιδέα ότι μπορείτε να μαντέψετε τι θα αναζητούσε ένας χρήστης όταν χρησιμοποίησε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Πιθανότατα αναζητούν κάποιες γενικές πληροφορίες.

Τέλος, το γνωστό ‘Content Marketing’ υποστηρίζει τον αναγνώστη σας πριν και μετά την αγορά του. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν σταματά αφού κάποιος πραγματοποιήσει μια αγορά. Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι είναι στην πραγματικότητα όταν ξεκινά. Ομοίως, το περιεχόμενο προωθείται πάντα ως τρόπος ενθάρρυνσης του αναγνώστη σας για να αγοράσει. Ωστόσο, οι εξαιρετικές στρατηγικές περιεχομένου θα πρέπει επίσης να υποστηρίζουν τους αναγνώστες σας μετά την αγορά τους.

Το γραπτό περιεχόμενο βοηθά τους στόχους μάρκετινγκ και είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών. Δημιουργώντας περιεχόμενο, δημιουργείτε έναν διαδικτυακό "βοηθό πωλήσεων" που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν τις επιλογές τους 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

φιλοξενία ιστοσελίδων

Είναι όμορφο να σχεδιάζετε την εταιρική σας ιστοσελίδα.  Προκειμένου να κάνετε μία δυναμική αρχή,  πρέπει να είστε σίγουροι για τα υλικά που χρησιμοποιείτε. Ας ξεκινήσουμε με το ποιο είδος φιλοξενίας θα  πρέπει να  να επιλέξετε για την νεοσυσταθείσα επιχείρησή σας εφόσον προβείτε στην κατασκευή ιστοσελίδων

 Παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή σας

Ενόσω βρίσκεστε στην αναζήτηση  σχεδίου  φιλοξενίας ιστοσελίδας,  αναλογιστείτε κάποιους βασικούς παράγοντες, όπως το είδος της εταιρείας που θέλετε να παρουσιάσετε,  παροχές που θα παρέχονται διαδικτυακά,  αριθμός σελίδων που θα περιέχει η ιστοσελίδα σας και άλλα.  Αυτοί οι παράγοντες θα πρέπει να διευθετηθούν προτού προχωρήσετε σε συμφωνία για κάποια φιλοξενία ιστοσελίδας.

 Πώς να  αποφασίσετε ποια φιλοξενία ιστοσελίδας να επιλέξετε

Είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξετε μόνο μία,  ωστόσο προκειμένου να έχετε αδιάκοπη διαδικτυακή παρουσία,  και να αυξάνετε τη δέσμευση των χρηστών, είναι απαραίτητη η επιλογή. Παρακάτω υπάρχει μία περίληψη από τις βασικότερες επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδας και τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα για την εταιρεία σας.  Κατά συνέπεια,  θα μπορέσετε με ευκολία να επιλέξετε ένα σχέδιο φιλοξενίας ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας που είναι οικονομικό και πλούσιο σε εργαλεία.

 Κοινόχρηστη φιλοξενία

Όπως αναφέρει και το όνομα, η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ένας διακανονισμός πόρων φιλοξενίας που προσφέρεται σε πολλούς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων από έναν  ενιαίο χώρο.  Αυτό σημαίνει ότι μία πλατφόρμα της ιστοσελίδας επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να μοιράζονται υλικά όπως χώρο φιλοξενίας,  bandwidth και επεξεργαστές.  Τεχνικά,  σε αυτό το μοντέλο ένας server λειτουργεί σαν "οικοδεσπότης"  για πολλούς πελάτες.

 Εφόσον οι διατιθέμενοι πόροι μοιράζονται μεταξύ των χρηστών,  η πλατφόρμα περιορίζει τη χρήση υλικών όπως χώρο δίσκου,  μηνιαία επισκεψιμότητα,  λογαριασμούς email και  FTP,  καθώς και άλλα.  Επιπρόσθετα,  πόροι απόδοσης όπως RAM,  CPU,  και η βάση δεδομένων  είναι κοινόχρηστα.  Εάν διαθέτετε μία καινούργια μικρή διαδικτυακή εταιρεία τότε αυτή η μορφή φιλοξενίας είναι κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Μεμονωμένη φιλοξενία

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την ονομασία,  η μεμονωμένη φιλοξενία είναι ένας διακανονισμός στον οποίο ο server και άλλοι πόροι είναι αφιερωμένα σε έναν μοναδικό χρήστη ή εταιρεία.  Οι σέρβερ μεμονωμένης φιλοξενίας μπορούν να εγκατασταθούν εντός σπιτιού,  εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε σε αυτή την επιλογή μπορούν να αγοραστούν από πιθανούς πολίτες.  Συγκριτικά με την κοινόχρηστη Φιλοξενία ή τις υπόλοιπες επιλογές,  η συγκεκριμένη μορφή είναι ελαφρώς πιο ακριβή αλλά παρέχει σημαντικά οφέλη στους χρήστες.

Εφόσον κανένας άλλος χρήστης δεν διαμοιράζεται το χώρο της φιλοξενίας,  μπορείτε να τροποποιήσετε τους πόρους ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.  Αυτό σημαίνει ότι με την αύξηση της επιχείρησης σας, μπορείτε να αυξήσετε και τους πόρους σας αντίστοιχα.

Φιλοξενία VPS

 Οι  server VPS  λειτουργούν ως μεμονωμένοι server και είναι εγκατεστημένοι εικονικά σε έναν υπολογιστή που εξυπηρετεί πολλαπλές ιστοσελίδες.  Σε αυτή τη μορφή φιλοξενίας,  ένας μόνο υπολογιστής μπορεί να έχει άπειρους VPS,  που να  θέτουν σε κίνηση το δικό του λειτουργικό σύστημα.

 Το λογισμικό για κάθε VPS περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα για διαδικτυακό server,  ένα πρόγραμμα FTP,  ένα σέρβερ για email  και εφαρμογές ειδικά κατασκευασμένες για την εταιρεία σας.  Αυτή η επιλογή αποτελεί την καλύτερη λύση για κατόχους επιχειρήσεων που αναζητούν μία πλήρως  προσαρμόσιμη ιστοσελίδα, αλλά δεν διαθέτουν τα οικονομικά μέσα για ένα μεμονωμένο server.  Ένας χρήστης μπορεί να εγγραφεί σε πολλαπλούς εικονικούς server.  Για παράδειγμα,  μία επιχείρηση Α με τεράστια χωρητικότητα μπορεί να εγγραφεί σε δύο εικονικούς  server,  έναν για την ιστοσελίδα και στον άλλο για τη διαχείριση του επιπέδου των πωλήσεων.

 

Συμπερασματικά,  οι προαναφερθείσες πλατφόρμες μπορούν να συνεισφέρουν στην εκκίνηση της διαδικτυακής επιχείρησης σας.  Μεταξύ των τριών,  η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η πιο οικονομική και ιδανική για νεοσυσταθείσες επιχειρήσεις. 

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

προώθηση ιστοσελίδων με google adwords

Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη από τη χρήση του Google Ads στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

1. Αυξάνει τους πελάτες.

Το Google Ads είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Εάν οι καμπάνιες σας έχουν ρυθμιστεί σωστά, έχει τη δυνατότητα να στείλει εξαιρετικά στοχευμένους δυνητικούς πελάτες στον ιστότοπό σας, τη φόρμα συμμετοχής ή άλλη διαδικτυακή ιδιοκτησία.

Το Google Ads σάς επιτρέπει να εστιάζετε στα άτομα που αναζητούν αυτό που προσφέρει η επιχείρησή σας.

2. Είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα μάρκετινγκ.

Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη και μεγέθη οργανισμών. Μπορείτε κυριολεκτικά να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την κίνηση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα. Είναι επίσης συμβατό με ένα ευρύ φάσμα άλλων πλατφορμών μάρκετινγκ και συστημάτων λογισμικού. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε καμπάνιες για να εστιάσετε σε συγκεκριμένους τύπους διαδικτυακών χρηστών. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον δικό σας προϋπολογισμό για συγκεκριμένους τομείς μιας καμπάνιας.

3. Έχετε υψηλή απόδοση επένδυσης.

Σε αντίθεση με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ, το Google Ads σας κάνει να πληρώνετε μόνο για διαφημίσεις στις οποίες κάνουν κλικ οι χρήστες. Μόλις βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες του Google Ads, μπορείτε να έχετε υψηλή απόδοση επένδυσης, κάτι που ενδέχεται να μην είναι δυνατό με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ - προώθησης και κατασκευής ιστοσελίδων.

Ωστόσο, αυτό απαιτεί χρόνο και πρέπει να μάθετε ποια προσέγγιση ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας. Για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε συνεχώς τις καμπάνιες σας.

4. Βλέπετε γρήγορα αποτελέσματα.

Το Google Ads είναι γνωστό για την παράδοση γρήγορων, απλών αποτελεσμάτων και αναφορών των καμπανιών σας.

Είναι εύκολο να αναλύσετε την πρόοδο των καμπανιών σας επειδή ο πίνακας ελέγχου σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με κάθε καμπάνια.

5. Έχει προοπτικές για επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας.

Λόγω της κυριαρχίας στην αγορά της Google και της τεράστιας πελατειακής βάσης, ο αλγόριθμος αναζήτησης μπορεί να παράγει για τις επιχειρήσεις ένα τεράστιο όγκο κίνησης καθημερινά, εάν αυτές οι επιχειρήσεις έχουν τον προϋπολογισμό για αυτό.

Η Google υπερηφανεύεται για την εμφάνιση σχετικού περιεχομένου και διαφημίσεων και η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνει τους αλγόριθμους μηχανών αναζήτησης για να παράγει τα πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης και διαφημίσεις.

Αυτό έχει θετικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται μέσω του Google Ads, καθώς αυτές οι διαφημίσεις στέλνουν δυνητικούς πελάτες και επισκέπτες υψηλής ποιότητας στον ιστότοπο της επιχείρησής σας, στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, στη φόρμα συμμετοχής ή σε άλλα διαδικτυακά στοιχεία.

6. Μάθετε περισσότερα για την αγορά σας.

Αποδίδει πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες των πελατών και τις απαιτήσεις που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων των προηγούμενων γενιών θα μπορούσαν να ονειρευτούν μόνο. Μερικά από τα πολύτιμα δεδομένα που το Google Ads σάς επιτρέπει να μάθετε για τους πελάτες σας περιλαμβάνουν τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν για να βρουν τον ιστότοπό σας, την τοποθεσία τους, τις συσκευές που χρησιμοποιούν και τις ώρες και τις ημέρες που αναζητούν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς και για να βελτιώσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ, ώστε να μην σπαταλάτε χρήματα για διαφήμιση σε άτομα που δεν ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

μάρκετινγκ ιστοσελίδων και επιχειρηματική δράση

Τεράστιες εταιρίες δεν είναι ικανές να μετακινηθούν τόσο γρήγορα όσο μία νέα εταιρεία, ωστόσο το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο καθιστά πιο εύκολο για όλων των ειδών τις εταιρείες να βελτιώσουν την κινητικότητα τους.

Οι μικρές ή νεοσυσταθείσες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στατιστικά του μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο για να κάνουν αλλαγές και να εφαρμόζουν καθημερινά τεστ. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μία διαδικτυακή εταιρεία ρούχων και επιδιώκεται να αναβαθμίσετε στην κατασκευή ιστοσελίδων την ποιότητα και την επίδραση του βίντεο. Χρησιμοποιώντας μία στρατηγική μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο θα μπορούσατε να εκθέσετε τέσσερα διαφορετικά βίντεο και να ελέγξετε τις αντιδράσεις τους σε πραγματικό χρόνο ώστε γρήγορα να αποφασίσετε ποια εκδοχή είναι η πιο αποτελεσματική.

Οι μεσαίου μεγέθους εταιρείες μπορούν να ελέγξουν ιδέες σε πιο περιορισμένα περιβάλλοντα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις με πολλούς συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες μεθόδους ελέγχου με τις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο όταν δοκιμάζουν πρωτοβουλίες μάρκετινγκ.

Το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις ώστε να ανταπεξέρχονται γρήγορα σε απροσδόκητα γεγονότα ή προκλήσεις ενώ παράλληλα κάνει τις εταιρίες ικανές να προσαρμόζονται πιο γρήγορα και να δοκιμάζουν δημιουργικές ιδέες. Επιτρέπει την έκθεση ιδεών που δεν είναι πλήρως ολοκληρωμένες, εφόσον μπορείτε να τις βελτιώσετε ακόμα και αφότου έχουν εκδοθεί.

Προκειμένου να εφαρμόσετε την στρατηγική μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο χρειάζεστε τα αντίστοιχα στατιστικά και μία διαδικασία που σας επιτρέπει να προσαρμόζεστε βάσει αυτών των στατιστικών.

Υπάρχουν πολλαπλά εργαλεία τα οποία είναι χρήσιμα στον έλεγχο και στην πληροφόρηση του πώς να προσαρμόσετε τεχνικές μάρκετινγκ. Ωστόσο το κλειδί είναι να βρείτε εργαλεία τα οποία θα σας δίνουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά καταναλωτών σε πραγματικό χρόνο. Με άλλα λόγια, εργαλεία τα οποία όχι μόνο θα σας γνωστοποιήσουν πόση κίνηση υπάρχει στις ιστοσελίδες σας αλλά επίσης θα σας πουν συγκεκριμένα τι κάνουν οι άνθρωποι στην ιστοσελίδα σας ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε τις δράσεις τους και να προσαρμόσετε την δική σας αντίστοιχα.

Αφού έχετε εντοπίσει και στήσει σωστά την στρατηγική σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε μικρές αλλαγές και να εντοπίζετε τις απαντήσεις των καταναλωτών απέναντι σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία.

1.Πλήρη κατανόηση των ευρημάτων σας.

 Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε εις βάθος τις αναλύσεις σας. Εάν για παράδειγμα κάνετε μία καμπάνια σχετική με τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης πρέπει να αποκτήσετε μία άποψη για την εμφάνισή της ιστοσελίδας σας, την επισκεψιμότητα και τις μεταβάσεις. Ανακαλύψτε ποια από τις ιστοσελίδες σας έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και ποιες δεν ανταποκρίνονται τόσο καλά.

2.Κάντε μία υπόθεση.

 Βασιζόμενοι στις ανακαλύψεις του πρώτου βήματος, διαμορφώστε μία υπόθεση σχετικά με το γιατί ορισμένα στοιχεία λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με άλλα. Υποθέτουμε λοιπόν ότι ο χρωματισμός των συγκεκριμένων επιλογών προκαλεί μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και μεταβάσεις σε άλλες ιστοσελίδες του προϊόντος σας.

3.Έλεγξε την υπόθεσή σας.

 Στηριζόμενη στην παραπάνω υπόθεση, μία ομάδα που ασχολείται με το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο θα επέλεγε 1 έως 3 ιστοσελίδες που δεν αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα προσάρμοζε τα αντίστοιχα κουμπιά, κάνοντας τα πιο ανοιχτόχρωμα και πιο εύκολα στο να τα παρατηρήσεις.

4.Εξάγετε ένα βέβαιο συμπέρασμα.

Κοιτάξτε τις αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο και δείτε αν η υπόθεσή σας ήταν σωστή. Εάν όντως η αλλαγή χρώματος επέδρασσε θετικά, μπορείτε να συμπεράνετε ότι η υπόθεσή σας ήταν σωστή. Εάν όχι, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία από την αρχή και να δοκιμαστεί μία νέα υπόθεση.

Η συνεχής βελτίωση του μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στις ομάδες να είναι περισσότερο δημιουργικές, να πιέζουν τα όριά τους και να επιτυγχάνουν ανάπτυξη με νέους τρόπους. Όλα αυτά δεν χρειάζεται να περιοριστούν μόνο στο επίπεδο ελέγχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες πραγματικού χρόνου προκειμένου να έχετε περισσότερη επιρροή σε ένα συγκεκριμένο κοινό-στόχο, ο οποίος ήδη αποδίδει αρκετά καλά.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

ανάπτυξη με μάρκετινγκ ιστοσελίδας

Ο στόχος του μάρκετινγκ είναι να ενδυναμώσει τους δεσμούς της εταιρίας σας με τους προϋπάρχοντες πελάτες αλλά και νέους εντός του πλαισίου των στόχων σας.

Ωστόσο οι πρωτοβουλίες του μάρκετινγκ ανέκαθεν ήταν μονόπλευρες. Δημοσιοποιείτε μία αφίσα, μία πινακίδα, ή οποιαδήποτε διαφήμιση βασιζόμενοι στο τι πιστεύετε ότι θα έχει απήχηση στο κοινό σας και ελπίζετε ότι αυτές οι προσπάθειες θα μετατραπούν σε πωλήσεις.

Δεν χρειάζεται να φωνάζετε στο κενό και να ελπίζετε πλέον. Αντιθέτως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο προκειμένου να μετατρέψετε πρωτοβουλίες του μάρκετινγκ σε διμελείς συζητήσεις.

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει καταστήσει δυνατό για τις εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων να ελέγχουν τις απαντήσεις των καταναλωτών τους και να τις μετατρέπουν σε πρωτοβουλίες μάρκετινγκ προσαρμόζοντας καμπάνιες και στόχους βασιζόμενοι σε αυτές τις πληροφορίες. Και το καλύτερο; Αυτή η διαδικασία διαμοιρασμού, παρατήρησης και προσαρμογής μετατρέπεται σε ουσιαστική ανάπτυξη για ομάδες μάρκετινγκ και εταιρίες στο σύνολό τους.

Τι είναι το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο;

Ουσιαστικά είναι η διαδικασία του ελέγχου των απαντήσεων των καταναλωτών και η μετατροπή σε μηνύματα μάρκετινγκ και υλικά (όπως ιστοσελίδες και διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα) και η μετέπειτα προσαρμογή τους στον πραγματικό χρόνο. Το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο σημαίνει το να είστε ικανοί να κάνετε αλλαγές βασισμένοι στο πώς οι πελάτες ανταποκρίνονται στις καμπάνιες σας.

Οι περισσότερες εταιρείες δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο. Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι:

1. Η εναλλαγή στρατηγικών μάρκετινγκ είναι απαιτητική διότι οι σχετικές αποφάσεις απαιτούν την έγκριση πολλών παραγόντων. Ακόμα, η υιοθέτηση του μάρκετινγκ πραγματικού χρόνου απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων.

2. Οι εταιρείες δεν διαθέτουν τα εργαλεία προκειμένου να βλέπουν στατιστικά πραγματικού χρόνου ή να εφαρμόζουν νέες πρακτικές σε πραγματικό χρόνο.

3.Η ιδέα του μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο καθιστά τους ανθρώπους επιφυλακτικούς, διότι δεν έχουν σαφή γνώση του πώς λειτουργεί.

Η διαχείριση διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς εκτός του μάρκετινγκ. Οι βιντεοκλήσεις σε πραγματικό χρόνο είναι ένας τυπικός τρόπος συνάντησης εταιρειών πού βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις και έχουν διαφορά ώρας.

Ωστόσο μία έρευνα που διεξήχθη αποκάλυψε ότι μόλις το 7% των ανθρώπων που ασχολούνται με μάρκετινγκ είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας σε πραγματικό χρόνο δεσμεύσεις βάσει δεδομένων, τόσο στο τυπικό όσο και στο ψηφιακό μάρκετινγκ, και μόνο 5% αναφέρουν ότι είναι ικανοί να διαγνώσουν την τελική επιρροή αυτών των δεσμεύσεων.

Πώς το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο καλλιεργεί την ανάπτυξη

Όταν διεξάγετε μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο πραγματοποιείτε μικρές αλλαγές αναβάθμισης και βελτιστοποιήσεις συχνά. Συνεχώς καλλιεργείτε και αναβαθμίζετε τους στόχους σας αντί απλώς να τους θέτετε και να τους ξεχνάτε.

Όταν πολλοί άνθρωποι σκέφτονται δραστηριότητες του μάρκετινγκ, σκέφτονται για πλήρεις ανακατατάξεις ιστοσελίδων ή τεράστιες καμπάνιες που απαιτούν πολύ χρόνο. Και όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι σκέφτονται το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο πιστεύουν ότι σημαίνει συμπίεση όλης αυτής της δουλειάς σε ένα πολύ μικρό σκέλος χρόνου. Αυτή η λανθασμένη εντύπωση εύλογα προκαλεί φόβο.

Ουσιαστικά το μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο δεν περιλαμβάνει τη σύμπτυξη εργασιών μέσα σε μία μέρα. Αφορά περισσότερο τη συμπλήρωση μιας μεγάλης καμπάνιας με μικρά βήματα τα οποία μπορούν να πραγματωθούν κάθε μέρα. Αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη των εταιρειών καθώς αντί να ξανά δημιουργούν σχεδιαγράμματα εικόνων ή να προσθέτουν ολόκληρες σελίδες, αποσκοπούν σε μικρότερες αλλαγές όπως γλωσσική τροποποίηση.

 

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

προώθηση ιστοσελίδων με adwords

Ο κόσμος του μάρκετινγκ έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια και το Google Ads είναι μια από τις πλατφόρμες που οδηγούν αυτόν τον μετασχηματισμό. Πράγματι, το Google Ads είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διαδικτυακών διαφημίσεων επί πληρωμή.

Το Google Ads επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσεγγίζουν οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Google για αναζήτηση πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Τι είναι το Google Ads;

Σχεδόν κάθε φορά που βλέπετε μια διαφήμιση για την κατάταξη της σελίδας προορισμού μιας εταιρείας ως το πρώτο (ή δεύτερο ή τρίτο) αποτέλεσμα αναζήτησης σε μια αναζήτηση Google, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα ενός καλού SEO από την φάση  κατασκευής ιστοσελίδων, αλλά . η εταιρεία πιθανότατα έχει ξεκινήσει μια καμπάνια Google Ads.

Μέσω του Google Ads πληρώνετε για να εμφανίζεται μια διαφήμιση Google για την επιχείρησή σας σε πελάτες που αναζητούν σχετικούς όρους στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. Το Google Ads είναι ένα βασικό εργαλείο ψηφιακού μάρκετινγκ για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να αποκτήσει σημαντικό διαφημιστικό αντίγραφο μπροστά από το κοινό-στόχο της.

Πώς λειτουργεί το Google Ads;

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το Google Ads, ίσως αναρωτιέστε πώς λειτουργεί. Όταν ξεκινάτε μια διαφήμιση Google, πρώτα θα δηλώσετε ποιοι από αυτούς τους τρεις στόχους σκοπεύετε να επιτύχετε:

→ Αυξήστε τις κλήσεις προς την επιχείρησή σας.

→ Κατευθύνετε περισσότερους επισκέπτες στο κατάστημά σας.

→ Καθοδηγήστε άτομα στον ιστότοπο ή στη σελίδα προορισμού της εταιρείας σας.

Στη συνέχεια, θα καθορίσετε εάν το αντίγραφο της διαφήμισής σας θα παραδοθεί σε παγκόσμιο ή τοπικό κοινό, θα ορίσετε τον προϋπολογισμό σας και η Google θα προβάλει τη διαφήμισή σας ζωντανά. Το κοινό-στόχος σας θα βλέπει την κατάταξη της διαφήμισής σας ψηλά και θα εμφανίζεται ως κορυφαίο αποτέλεσμα αναζήτησης και καθώς περισσότερα άτομα κάνουν κλικ στις διαφημίσεις της καμπάνια, η επιχείρησή σας θα πλησιάσει στην εκπλήρωση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού της.

Οι πέντε τύποι Google Ads

 

→ Καμπάνια Δικτύου αναζήτησης. Η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται όταν οι χρήστες αναζητούν όρους που σχετίζονται με μια λέξη-κλειδί για την καμπάνια σας.

→ Καμπάνια Δικτύου εμφάνισης. Μπορείτε να προβάλετε οπτικές διαφημίσεις μπροστά σε άτομα.

→ Καμπάνια αγορών. Η Google θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα προϊόντων του καταστήματός σας, αντί για τη λέξη-κλειδί ενός χρήστη, για να καθορίσει πώς και πού μέσα στις Αγορές Google θα εμφανίσει τη διαφήμισή σας.

→ Καμπάνια βίντεο.

→ Καμπάνια εφαρμογών. Μέσω μιας καμπάνιας εφαρμογών, η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται σε εκδότες που προβάλλουν διαφημίσεις εφαρμογών.

Ανεξάρτητα από τον τύπο καμπάνιας που θα επιλέξετε, πιθανότατα θα περιλαμβάνει περισσότερες από μία ομάδες διαφημίσεων. Κάθε ομάδα διαφημίσεων μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό προϊόν που θέλετε να διαθέσετε στο ίδιο κοινό και κάθε ομάδα διαφημίσεων μπορεί να έχει ένα μοναδικό σύνολο λέξεων-κλειδιών.

Πόσο κοστίζει το Google Ads;

Ένας σημαντικός λόγος για τη χρήση του Google Ads είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο του κόστους. Εάν ορίσετε έναν προϋπολογισμό, το Google Ads δεν θα το υπερβεί ποτέ και το πρόγραμμα θα προβλέψει τα αποτελέσματά σας με βάση τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει.

 

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

Κατασκευή ιστοσελίδων - Δημιουργία eshop - Κατασκευή site - Σχεδιασμός website - Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων - Κατασκευή webapp - Δημιουργία blog - Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Δημιουργία σελίδας facebook - εταιρεία για adwords - Κατασκευαστής site με joomla - Προσφορά δημιουργίας ιστοσελίδας - Site για μικρές επιχειρήσεις Αθήνα - προσφορές seo - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Ιστοσελίδα με wordpress - Site με drupal - Κόστος ιστοσελίδας - Κατασκευή eshop Προώθηση eshop σε Ελλάδα και Εξωτερικό - Webdesign Athens - Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας - Δημιουργία λογαριασμού σε social web media - Τιμές για κατασκευή eshop - Ιστοσελίδες μεγάλων επιχειρήσεων - Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος - Κόστος site - Δημιουργία site τιμές - κατασκευή eshop video - Σχεδιασμός site Αθήνα - Δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα - κατασκευή ιστοσελίδων με προϊόντα - σχεδίαση και φιλοξενία website - Κατασκευή ιστοσελίδας