espa banner
ιστοσελίδες αποθηκευτικού χώρου

Παρακαλώ αξιολογήστε


Η εύρεση του κατάλληλου χώρου αποθήκευσης στο cloud είναι μια μεμονωμένη απόφαση που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Ωστόσο, έχουμε συγκεντρώσει μια σύντομη λίστα με αυτά που πιστεύουμε ότι είναι κορυφαίοι υποψήφιοι για τους περισσότερους χρήστες.

1. Sync.com

Το Sync.com βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας με τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στο cloud εστιάζοντας σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια, χωρίς να θυσιάζει πάρα πολλά όταν πρόκειται για προηγμένες λειτουργίες. Δυστυχώς, όμως, η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σημαίνει ότι οι ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης είναι πιο αργές. Η υπηρεσία είναι μηδενικής γνώσης, που σημαίνει ότι μόνο εσείς μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας. Δεδομένης της εκτεταμένης ασφάλειας, η τιμή της υπηρεσίας είναι επίσης πολύ λογική, αν και δεν υπάρχουν μηνιαία προγράμματα, κάτι που μπορεί να είναι πρόβλημα για ορισμένους χρήστες.

Προσφέρει επίσης εφαρμογές για κινητά για iOS και Android, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας εν κινήσει. Το Sync.com περιλαμβάνει επίσης εκτεταμένες λειτουργίες κοινής χρήσης, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε είδους ρυθμίσεις για τους κοινόχρηστους συνδέσμους σας, όπως όρια λήψης, ειδοποιήσεις μέσω email και κωδικούς πρόσβασης.

2. pCloud

Το pCloud είναι η επιλογή μας για τον καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για φωτογραφίες που δεν είναι μια αποκλειστική λύση αποθήκευσης φωτογραφιών. Ωστόσο, είναι καλό για πολλά περισσότερα από απλώς φωτογραφίες, καθώς είναι μια απίστευτα εύχρηστη υπηρεσία αποθήκευσης cloud με συγχρονισμό αρχείων που σας επιτρέπει να διατηρήσετε την υπάρχουσα δομή του φακέλου σας. Η κοινή χρήση αρχείων μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και λαμβάνετε ακόμη και στατιστικά στοιχεία χρήσης για τα κοινόχρηστά σας αρχεία.

Αν σας αρέσει το pCloud και ξέρετε ότι θα το χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα εφ’ όρου ζωής του σχέδια το καθιστούν τον φθηνότερο χώρο αποθήκευσης cloud που υπάρχει, καθώς λαμβάνετε 500 GB αποθηκευτικού χώρου στο διηνεκές με εφάπαξ χρέωση. Δυστυχώς, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, κάτι που είναι τουλάχιστον μια ασυνήθιστη κίνηση. Εάν πληρώσετε για αυτό, ωστόσο, διασφαλίζετε ότι τα αρχεία σας δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν από το pCloud και να παραδοθούν σε τρίτο μέρος.

3. Tresorit

Το Tresorit είναι μια άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud με μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό, προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και μια πολύ σαφή πολιτική απορρήτου. Ωστόσο, είναι λίγο πιο ακριβό από τις περισσότερες άλλες καταχωρήσεις σε αυτήν τη λίστα.

Το Tresorit προορίζεται κυρίως για επιχειρήσεις και επαγγελματική χρήση, αλλά ιδιώτες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία, αν και θα βρουν πολλές από τις δυνατότητες (όπως προηγμένα στοιχεία ελέγχου για ομάδες και χρήστες) όχι πολύ χρήσιμες. Το λογισμικό κατασκευής ιστοσελίδας είναι συμβατό με Windows, Mac, Android , iOS και Linux, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχετε.

4. Icedrive

Το Icedrive ξεχωρίζει κυρίως λόγω της όμορφης σχεδίασης διεπαφής, που το κάνει ευχάριστο στη χρήση, καθώς και στις εξαιρετικές τιμές του. Προσφέρει περισσότερο δωρεάν αποθηκευτικό χώρο από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες (10 GB). Δυστυχώς, είναι λίγο ελαφρύ στις δυνατότητες, οπότε αν ψάχνετε για πολλές προηγμένες λειτουργίες, το Icedrive μπορεί να μην είναι για εσάς.

Η προσέγγιση του Icedrive για την αποθήκευση στο cloud είναι ασυνήθιστη καθώς δεν υπάρχει πραγματικός συγχρονισμός αρχείων. Αντίθετα, τα αρχεία σας διατηρούνται αποκλειστικά στο cloud, ενώ αυτά που βλέπετε στη συσκευή σας είναι απλώς εικονίδια που κάνουν λήψη του αρχείου σε πραγματικό χρόνο όταν το ανοίγετε. Αν και αυτό απελευθερώνει χώρο τοπικά στη συσκευή σας, σημαίνει επίσης ότι δεν θα έχετε πρόσβαση εκτός σύνδεσης στα αρχεία σας.

Τώρα που συγκρίναμε τις κορυφαίες επιλογές μας για αποθήκευση δεδομένων, ελπίζουμε να έχετε βρει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την αποθήκευση στο cloud. Με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ, θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση και να επιλέξετε τον αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται στο cloud που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι