espa banner
Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων επιχειρήσεων διεθνώς

Παρακαλώ αξιολογήστε


Η ανάπτυξη μιας παγκοσμίως φιλικής ιστοσελίδας είναι σημαντική για μια επιχείρηση που εξυπηρετεί ένα πολυπολιτισμικό ακροατήριο. Ο παγκόσμιος σχεδιασμός ιστοσελίδων προσελκύει πολύ εύκολα διαφορετικούς χρήστες. Έχει το διεθνές πλεονέκτημα, καθώς τα πάντα σε έναν ιστότοπο γίνονται για να προσελκύσουν ανθρώπους από πολλές τοποθεσίες.  Έτσι η πρόσληψη ενός ειδικού στην κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε μια παγκοσμίως φιλική ιστοσελίδα. Είναι απαραίτητο για εσάς εάν η επιχείρησή σας εξυπηρετεί στο να προσελκύσουν διεθνείς πωλήσεις.

 

Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου σχεδιασμού ιστοσελίδας (web design):

 

1. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας για πολλές γλώσσες

Η μετάφραση περιεχομένου αποτελεί τη βάση της διεθνούς ιστοσελίδας,καθώς εστιάζει όχι μόνο στη μετάφραση, αλλά και στην ψυχαγωγία. Εάν φιλοξενείτε έναν πολυγλωσσικό ιστότοπο, στη συνέχεια να βελτιστοποιήσετε το κείμενό σας για να κάνετε την ιστοσελίδα σας κατάλληλη και για τους ξένους καταναλωτές. Βεβαιωθείτε ότι η έννοια του περιεχομένου δεν αλλάζει όταν μεταφράζεται σε άλλη γλώσσα και δεν μεταφέρει το μήνυμά σας λανθασμένα. Εάν θέλετε να έχετε μια αποδοχή παγκοσμίως, δεν έχετε την πολυτέλεια να εμφανίσετε παραπλανητικό περιεχόμενο. Η ομάδα βελτιστοποίησης σχεδίασε τη διάταξη έτσι ώστε οι μηχανικές μεταφράσεις να μην επηρεάζουν τη ροή του περιεχομένου και την αναγνωσιμότητα. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που εκτελούν πολυγλωσσικές ιστοσελίδες θα πρέπει να φροντίζουν για τέτοιες λεπτομέρειες εάν αναζητούν περισσότερες ξένες φοιτητικές εφαρμογές. Ομοίως, πρέπει να ανησυχούν πολύ για αυτό  τα ηλεκτρονικά καταστήματα που επιθυμούν να παράγουν πωλήσεις.

 

2. Αποφύγετε τις άκαμπτες τοπικές επιλογές

Μερικοί ιστότοποι επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους που προορίζονται για οποιαδήποτε χώρα και συνεπώς δεν διαθέτουν αυστηρές τοπικές ρυθμίσεις. Έτσι, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία περιηγείστε σε έναν ιστότοπο, δεν περιορίζεστε από την τρέχουσα φυσική σας τοποθεσία.

 

3. Χρησιμοποιήστε λιγότερο κείμενο σε εικόνες

Να θυμάστε ότι η Google δεν μπορεί να μεταφράσει το κείμενο σε εικόνες όταν μεταφράζει τη γλώσσα του περιεχομένου του ιστότοπού σας για έναν διεθνή πελάτη. Αν χρησιμοποιείτε υπερβολικό κείμενο σε εικόνες ή χρησιμοποιείτε συχνά εικόνες για επικεφαλίδες, λογότυπα ή άλλες πληροφορίες, μπορεί να χάσετε μερικούς από τους πιθανούς αγοραστές σας που δεν καταλαβαίνουν την ξένη γλώσσα. Κανένας μεταφραστής / λογισμικό που εκτελείται στον πολυγλωσσικό ιστότοπό σας δεν μπορεί να αλλάξει το γραφικό κείμενο. Ακολουθήστε αυτήν την συμβουλή λοιπόν για να βελτιώσετε τον σχεδιασμό ιστοσελίδων σας παγκοσμίως.

 

4. Έχετε μια συμφωνία χρωμάτων

Η έννοια του χρώματος είναι διαφορετική σε διαφορετικά έθνη, οπότε η εργασία σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ περίπλοκη αλλά και κρίσιμη. Παίξτε με χρώματα έξυπνα για να προσελκύσετε το σύνολο για μια τέλεια ιστοσελίδα. Λάβετε υπόψη τον κλάδο σας και αποφασίστε ποιος είναι ο στόχος, ποιο το κοινό σας και επιλέξτε ανάλογα χρώματα. Έχοντας μια τέτοια ιστοσελίδα σύμφωνα με  με την παγκόσμια έκκληση θα εξοικονομήσετε την επένδυσή σας στη ρύθμιση, διαχείριση και προώθηση πολλαπλών ιστότοπων.

 

5. Διαδικασία τοπικού ελέγχου

Μεταξύ άλλων σημαντικών παραγόντων, η παροχή της διεθνούς ευκολίας αγορών μέσω του καλαθιού σας οδηγεί σε καλύτερες πωλήσεις στο διαδίκτυο. Εάν δίνετε τη δυνατότητα για διεθνή αποστολή τότε:

•       Ενημερώστε τον αγοραστή εκ των προτέρων εάν το προϊόν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην τοπική του διεύθυνση.

•       Δώστε στον αγοραστή σας τη δυνατότητα να μετατρέψει την πληρωμή στο νόμισμά του. Επιλέξτε ένα κατάλληλο εργαλείο API για μετατροπές νομισμάτων.

•       Επιτρέψτε στο χρήστη να ελέγξει τις χρεώσεις αποστολής και τους φόρους προτού ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής για να αποφύγετε τα ‘εγκαταλελειμμένα καροτσάκια’ των πελατών.

•       Παρέχετε πολλές επιλογές πληρωμής. Οι άνθρωποι από διαφορετικές τοποθεσίες είναι άνετοι με διαφορετικές μεθόδους πληρωμής.

 

6. Βελτιστοποιήστε επίσης τοπικές αναζητήσεις

Αν σκοπεύετε να προσφέρετε ίδια προϊόντα σε όλες τις τοποθεσίες στην ίδια τιμή, τότε δεν χρειάζεται να διατηρείτε πολλούς ιστότοπους για κάθε χώρα. Μπορείτε να έχετε στοχευμένους υποφάκελους στον ιστότοπό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γεωγραφικής στόχευσης στο λογαριασμό σας στο Google Webmaster.

Εάν επιθυμείτε να έχετε ξεχωριστές εκδοχές του ίδιου ιστότοπου για να παρέχετε προϊόντα και προσφορές για συγκεκριμένες τοποθεσίες, στοχεύστε σε λέξεις-κλειδιά με βάση τη. Σχεδιάστε όλο το περιεχόμενο, τη περιγραφή, τον τίτλο, τις λέξεις-κλειδιά κλπ στην τοπική γλώσσα της τοποθεσίας για καλύτερα οφέλη του SEO. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι, συμβουλευτείτε τον παγκόσμιο ιστότοπο SEO απο εμπειρογνώμονες με εμπειρία σε τέτοια έργα για να ελέγξετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

 

7. Ελέγξτε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστοτόπου για πιο αργές συνδέσεις

Η ταχύτητα είναι η πιο σημαντική στο πλαίσιο της διεθνούς πώλησης στο διαδίκτυο, επειδή η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας είναι διαφορετική σε κάθε μέρος, ανάλογα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, για να στοχεύσετε το διεθνές κοινό, πρέπει να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα και να εστιάσετε στον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενό σας εξυπηρετείται έξω.

Ένας καλός παγκόσμιος ιστότοπος χρησιμοποιεί δίκτυο παροχής περιεχομένου, δηλαδή μια ομάδα διακομιστών από όλο τον κόσμο, σας βοηθάει να επιταχύνετε την περιοχή ακόμη και όταν οι επισκέπτες την επισκέπτονται από μια ξένη τοποθεσία.

 

Οι πολιτισμικές διαστάσεις και ο παγκόσμιος σχεδιασμός ιστοσελίδων συμβαδίζουν, οπότε κάθε φορά που θα προσπαθείτε να προχωρήσετε σε διεθνείς πελάτες προσπαθήστε να αναπτύξετε μια ιστοσελίδα που μπορεί να εξυπηρετεί διαφορετικά γούστα.

Αναπτύξτε την ιστοσελίδα σας από ανθρώπους που έχουν την εμπειρία και ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο χειρισμού ιστοτόπων διαφορετικών εθνών. Μπορούν να προσθέσουν τη διεθνή αξία σε αυτό και να την κάνουν παγκοσμίως φιλική με την αληθινή έννοια.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι