proothisi eshop

Παρακαλώ αξιολογήστε


 

Όπως μπορούν να πιστοποιήσουν πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αρκετές ισχυρές και κερδοφόρες εταιρείες συχνά εκκινούν ως μικρές startups. Παρά το γεγονός αυτό, θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις στατιστικές, το 90% όλων αυτών των νέων εταιριών αποτυγχάνει.
Για να εξασφαλίσετε ότι η startup σας θα είναι επιτυχής, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας επτά «κλειδιά» που θα διασφαλίσουν ότι η ασφάλεια στο διαδίκτυο και το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της εταιρίας σας.

1. Μην υιοθετήσετε μια μοναδική στρατηγική
Είτε πρόκειται για το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είτε για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό η startup σας να μην πιαστεί στην παγίδα της εστίασης σε μια μόνο στρατηγική. Επιλέξτε παράλληλες στρατηγικές όπως το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης καθώς και μέσω e-mails για να εξασφαλίσετε ότι βασίζεστε σε περισσότερες από μία στρατηγικές. Αυτό θα προστατεύσει την εταιρία σας από μια γενικότερη αποτυχία σε περίπτωση που κάποια από τις στρατηγικές αποτύχει.

2. Αποφύγετε τα λάθη μάρκετινγκ μέσω κοινωνικών μέσων
Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι σχεδόν συνώνυμα. Ως αποτέλεσμα, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι απαραίτητο και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις πρέπει να αποφύγουν τα συνήθη λάθη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να εξασφαλίσουν την επιτυχία του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Αν δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και εξειδίκευση στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, η πρόσληψη συμβούλου ή διαχειριστή κοινωνικών μέσων θα βοηθήσει την επαγγελματική παρουσία της startup σας στο διαδίκτυο. Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς και να προσαρμόζετε το web marketing σας κατάλληλα.

3. Χρησιμοποιήστε τα Analytics για Web Marketing
Για να βελτιστοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η επιχείρησή σας, ειδικά το μάρκετινγκ, είναι χρήσιμο να έχετε feedback. Ωστόσο, κατά την εκκίνηση μιας startup, θα έχετε πολλές υποχρεώσεις που απορροφούν το χρόνο σας εκτός από τα στοιχειώδη που είναι η προώθηση και η κατασκευή e-shop. Τα νέα εργαλεία που κυκλοφορούν σήμερα μπορούν να παρέχουν στην startup σας αναλύσεις επιχειρηματικών πληροφοριών. Μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και να καθορίσετε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σας για απόδοση επένδυσης (ROI). Όταν τα Analytics χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά, μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα και να ενισχύσουν δραματικά την πιθανότητα επιτυχίας των νεοσύστατων επιχειρήσεων.

4. Να συμβαδίστε με τις τάσεις της ασφάλειας στο Web
Παράλληλα με το Web Marketing, το Web Security είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία μιας startup. Παρακολουθήστε τις τάσεις της ασφάλειας ιστού για να διασφαλίσετε ότι η startup σας λειτουργεί με σύγχρονο τρόπο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα προστασία.

5. Μην παραβλέπετε τη σημασία των ανθρώπων
Παρά τη σπουδαιότητα της ασφάλειας ιστού και του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι βρίσκονται πάντα πίσω από αυτές τις βασικές διαδικασίες.
Οι άνθρωποι είναι τόσο σημαντικοί για την επιτυχία των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των startups, ώστε ότι οι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι οι νεοσύστατες εταιρείες με δύο ιδρυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Εκτός από την ύπαρξη ενός επιχειρηματικού εταίρου, η startup σας θα επωφεληθεί επίσης από την αναγνώριση της σημασίας της συνεργασίας με άτομα που έχουν πείρα σε τομείς απαραίτητους για την επιτυχία μιας startup, όπως το web marketing ή την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Γι ‘αυτό θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες ειδικούς στον τομέα του Internet security. Η startup σας μπορεί να λειτουργήσει στην αρχή με μια προσέγγιση τύπου “do-it-yourself”, αλλά για να αναπτυχθείτε και να πετύχετε, θα χρειαστείτε τη βοήθεια από ειδικούς επαγγελματίες και τεχνικούς συμβούλους.

6. Να είστε προσεκτικοί με τις τεχνικές επιλογές
Εκτός από τη χρήση στρατηγικών ασφαλείας ιστού που είναι προφανείς, όπως η εγκατάσταση ενός τείχους προστασίας για τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, κάντε έξυπνες επιλογές για όλες τις τεχνικές διαδικασίες που σχετίζονται με την startup σας. Για παράδειγμα, εξετάστε την επιλογή χρήσης web hosting στο εξωτερικό. Όχι μόνο αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, καθώς πολλές επιλογές φιλοξενίας είναι φθηνότερες, αλλά σας δίνει επίσης περισσότερο έλεγχο στις υπηρεσίες web. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν διεθνώς.

7. Εκκινήστε μόνο όταν είστε έτοιμοι
Πολλές νεοσύστατες εταιρίες αποτυγχάνουν επειδή ξεκινούν την επιχείρησή τους πριν κατανοήσουν πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Πολλές startups χάνουν κέρδη, επειδή οι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν τη διαδικασία διανομής ή δεν γνωρίζουν αρκετά για το κόστος ή την εκτέλεση μακροπρόθεσμων υπολογισμών. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια startup, μάθετε για την ασφάλεια ιστού και το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, αλλά και συμβουλευτείτε τους ειδικούς για να είστε σίγουροι ότι είστε σε θέση να ξεκινήσετε.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι