espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Πόσο συχνά πιάνετε το κινητό σας μέσα στη μέρα; Όταν ξυπνάτε; Όταν περιμένετε για το ντουζ , όταν περιμένετε στην ουρά για να αγοράσετε καφέ. Όταν λαμβάνετε μία ειδοποίηση. Το ζήτημα είναι ότι η κοινωνία σήμερα ζει σε έναν εναλλακτικό κόσμο. Έναν ηλεκτρονικό κόσμο, όπου όλα υπάρχουν μέσα σε ένα βαθύ μπλε φως- συμπεριλαμβανομένης της εταιρίας σας.
Κάθε επιχείρηση απαιτείται να είναι «φορητή» , ειδικά οι μικρές επιχειρήσεις καθώς συσχετίζονται με τον ηλεκτρονικό κόσμο. Θα παραθέσουμε κάποιες συμβουλές που θα βοηθήσουν οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση να γίνει φορητή.

1.Ελέξτε αν η ιστοσελίδα σας είναι συμβατή με τα κινητά.
Δεν είναι συμβουλή, είναι προαπαιτούμενο: Η ιστοσελίδα σας είτε αυτή προβάλει απλά την εταιρεία σας και τις υπηρεσίες σας,  είτε είναι μια πολυσύνθετη κατασκευή eshop προϊόντων  πρέπει να είναι φιλική προς τα κινητά . Αν δεν είστε σίγουροι για αυτό είναι εύκολο να το εξακριβώσετε. Ανοίξτε την ιστοσελίδα σας σε οποιοδήποτε υπολογιστή και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κάτω δεξί μέρος του site και σύρετε μέχρι να μικρύνει. Αν το κείμενο και οι εικόνες αλλάζουν μέγεθος τότε είναι όλα εντάξει, αν όχι, είναι καιρός για μία αλλαγή. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την προσαρμογή της ιστοσελίδας σας ή  για την εφαρμογή τυχόν πρακτικών SEO , αν απαιτείται.

2.Να έχετε μία διαφήμιση για κινητά.
Το να έχετε ένα πρόγραμμα mobile ad για την μικρή σας επιχείρηση είναι ένα ακόμα προαπαιτούμενο. Γιατί; Γιατί απλά όσοι χρησιμοποιούν τις κινητές τους συσκευές δεν ψάχνουν συγκεκριμένα για το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχετε. Οι κινητές διαφημίσεις καλούν αυτούς τους καταναλωτές στην περιοχή σας. Ας πούμε ότι είστε ο ιδιοκτήτης μίας πιτσαρίας. Οι διαφημίσεις κινητών θα φέρουν σε εσάς αυτούς τους πελάτες που ψάχνουν για «πίτσα» στην περιοχή σας.
Για να ρυθμίσετε την επιχείρησή σας ώστε να  ξεχωρίζει , χρησιμοποιήστε μία εφαρμογή για κινητά . Αυτό θα βοηθήσει το κινητό μάρκετινγκ με πράγματα όπως τα Push Notifications , η γεω- περίφραξη , οι  συνδέσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , και όχι μόνο.

3. Κινητοποιήστε τους πελάτες σας.
Όταν δημιουργείτε την κινητή σας παρουσία, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των πελατών σας. Κάντε έρευνα πάνω σε άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις στην περιοχή σας. Βρείτε τι ελκύει έναν πελάτη στην επιχείρησή σας την πρώτη φορά αλλά και τι τους κάνει να επιστρέφουν σε αυτή.
Όπως επισημάνθηκε και νωρίτερα, οι πελάτες σας είναι πάντα στο τηλέφωνό τους. Επωφεληθείτε από αυτό. Μία εφαρμογή κινητού συνοδευόμενη από μία ιστοσελίδα φιλική προς τα κινητά, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να διατηρήσετε τους πελάτες σας και να αυξήσετε την πίστη τους σε εσάς. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να πλοηγηθούν  όσο το δυνατόν ομαλότερα μέσω του κινητού τους, στην επιχείρησή σας .

4. Nα είστε διαδραστικοί αλλά να σκέφτεστε και τοπικά.
Ο responsive σχεδιασμός είναι θαυμάσιος στο να ελκύει πιθανούς πελάτες. Όταν κάποιος ανοίγει ένα φυλλομετρητή στην κινητή συσκευή του για να κάνει μία αναζήτηση, ο responsive σχεδιασμός θα του επιτρέψει να βρει την εταιρία σας. Μία τοπική εφαρμογή θα τον κάνει να γυρίσει για περισσότερα. Το Responsive design είναι το αρχικό βήμα στον διαδικτυακό κόσμο, είναι για το πώς θα βρείτε την κοντινότερη πιτσαρία σε μία καινούργια πόλη , αλλά το πρόγραμμα αφοσίωσης των πελατών θα σας κάνει να επιστρέψετε σε αυτήν.
Μία native  εφαρμογή οδηγεί τη διατήρηση των πελατών και εκμεταλλεύεται τους πελάτες που περιμένουν να αγοράσουν. Όταν περιμένετε σε μία ουρά για να αγοράσετε καφέ , σας υπενθυμίζει ότι με δύο ακόμα καφέδες θα έχετε ένα δωρεάν φλιτζάνι και είναι μία εγγύηση του ότι θα επιστρέψετε.
Επωφεληθείτε από τον διαδικτυακό κόσμο που έχουμε δημιουργήσει και σιγουρευτείτε ότι η επιχείρησή σας είναι έτοιμη για την κούρσα. Οι χρήστες αναμένουν να πουληθούν επίσης. Κρατούν το mobile marketing στα χέρια τους σε καθημερινή βάση. Προχωρήστε , στείλετε αυτό το σημείωμα ώθησης , επιτρέψτε στους πελάτες να συνεχίσουν την εμπλοκή με την επιχείρησή σας, διότι υπάρχει μια  μεγάλη πιθανότητα να είναι ήδη στο τηλέφωνό τους περιμένοντας να συνδεθούν .


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι