espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Κατασκευή Ιστοσελίδων

 • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων (site) έως 5 στατικές ιστοσελίδες HTML με κείμενα και φωτογραφίες.
 • Κατασκευή website σε δύο (2) γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα επιθυμεί ο πελάτης). Δεν περιλαμβάνεται κόστος τυχόν κόστος μετάφρασης
 • Επεξεργασία εικόνων (αναλύσεις internet)
 • Προτάσεις ως προς την δομή του site, αποσκοπώντας στην λειτουργικότητα και την εύκολη πλοήγηση στην πληροφορία
 • Δημιουργία link με social media (facebook,twitter,youtube)
 • Προβολή των φωτογραφιών της ιστοσελίδα σας (lightbox) με αυτόματη προσαρμογή στο κατάλληλο μέγεθος.
 • Φόρμα επικοινωνίας και διαδραστικός χάρτης (google map) στην επικοινωνία

Προσφορά φιλοξενίας ιστοσελίδας

 • Καταχώρηση της ιστοσελίδα σας, σε μηχανές αναζήτησης (π.χ. google) και επαγγελματικούς καταλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού (περίπου 100).
 • Φιλοξενία ιστοσελίδας σε χώρο 1GΒ (1000mb) χωρίς ετήσιο ή μηνιαίο όριο επισκεπτών.
 • Δημιουργία έως εκατό (100) λογαριασμούς e-mail (pop3)
 • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, πλήρως αναλυμένα και διαθέσιμα 24/24 μέσω internet με 2 προγράμματα για ακόμα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα (Google Αnalytics, Webalizer, AWstats).
 • Server σύγχρονος με γνήσιο λογισμικό και φίλτρα antispam και antivirus
 • Eβδομαδιαίο και μηνιαίο (διπλό) back up της ιστοσελίδας
 • Τεχνική υποστήριξη για την ιστοσελίδα από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ABOUTNET τηλεφωνικά ή με e-mail 24/24 και 365 μέρες τον χρόνο.
 • Απομακρυσμένη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail από παντού στον κόσμο
 • Aναβαθμίσεις ασφαλείας του server και των εκδόσεων των προγραμμάτων της ιστοσελίδας για 1 έτος
 • Προβολή στην Google μέσω του προγράμματος Google adwords αξίας 100 ευρώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Πώς να επιλέξετε το σωστό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας από την ABOUTNET για την επιχείρηση σας!!!

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε την ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης σας, για αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε κάποια κριτήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τον σύμβουλο πωλήσεων της ABOUTNET να καταλάβει τις ανάγκες σας και βεβαίως να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να αποφασίσετε ποιό είναι το καλύτερο πακέτο υπηρεσιών μας

1. Ποιό είναι το αντικείμενο της επιχείρησης σας; Παροχή υπηρεσιών ή εμπορία;

2. Είναι η πρώτη ιστοσελίδα που κατασκευάζετε για την επιχείρηση σας;

3. Είναι τέτοια η φύση των εργασιών σας ώστε χρειάζεται να περνάτε συχνά νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, νέα της εταιρίας κτλ;

4. Οι υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας μπορούν να πουληθούν μέσω του internet;

5. Έχετε δεί ιστοσελίδες ανταγωνιστών σας, μπορείτε να τις καταγράψετε;

6. Έχετε δεί κάποιες ιστοσελίδες αντίστοιχων εταιριών με την δική σας στο εξωτερικό;

7. Έχετε υπολογιστή και σύνδεση στο internet στην εταιρία σας;

8. Διαθέτετε εσείς ή κάποιο άλλο άτομο στην επιχείρηση σας, βασικές γνώσεις internet;

9. Υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα ήδη ή επιθυμείτε να είναι μόνο ηλεκτρονική ή παρουσία σας;

10. Θέλετε απλά τυπικά να έχετε μια παρουσία στο internet ή θα θέλατε να είναι πιο ενεργή η δραστηριότητα στο internet.

Αυτά είναι μόνο μερικά μόνο από τα βασικά ερωτήματα που θα μας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουμε σωστά έτσι ώστε να αποφασίσετε πιο από τα πακέτα μας είναι το βέλτιστο.

Η βασική διαφοροποίηση των πακέτων μας όπως ο σχεδιασμός στατικής ιστοσελίδας είναι ότι μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι στατική δηλαδή να έχει περιορισμό στον αριθμό των σελίδων και να μην δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη αυτής να μπορεί να αλλάζει μόνος του κείμενα και φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή, παρά μόνο εάν έχει γνώσεις προγραμματισμού.

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι ιστοσελίδες που δίνουν την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη αυτής να μπορεί ανά πάσα στιγμή να εισέλθει σε αυτήν και να δημιουργήσει νέα μενού, να βάλει νέες φωτογραφίες και κείμενα και γενικά να ενημερώσει πλήρως την ιστοσελίδα του. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει βέβαια η κατάλληλη εκπαίδευση από την ABOUTNET με την παράδοση της ιστοσελίδας σας. Να τονίσουμε ότι σε αντίθεση με τα πακέτα μας στατικών ιστοσελίδων, στο δυναμικό πακέτο δεν υπάρχει περιορισμός στις σελίδες που θα έχει το site.

Υπάρχει άλλη μια βασική μορφή ιστοσελίδας που έχει και μεγάλη ανάπτυξη, που είναι η ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου ή αλλιώς κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops). Πιο συγκεκριμένα αφορά μια δυναμική ιστοσελίδα στην οποία υπάρχει επίσης η δυνατότητα απεριόριστων σελίδων, τοποθέτησης απεριόριστων προϊόντων, κειμένων και φωτογραφίων και βέβαια με την δυνατότητα χειρισμού απευθείας από τον πελάτη. Όλα αυτά βέβαια με την επιπλέον δυνατότητα του επισκέπτη να μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα που βλέπει και τυχόν επιθυμεί online πληρώνοντας κατευθείαν με την πιστωτική του κάρτα. Είναι η ίδια διαδικασία που γίνεται σε ένα φυσικό κατάστημα απλά η διαδικασία όλη γίνεται μέσω internet και δεν παρεμβαίνει κάποιος υπάλληλος-πωλητής της εταιρίας και το βασικό είναι ότι αυτή ή αγορά μπορεί να γίνει 24/24 και ο πελάτης μπορεί να είναι κυριολεκτικά οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι παραπάνω είναι οι βασικές μορφές ιστοσελίδων που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο internet. Οι ιστοσελίδες που περιείχαν animation σε τεχνολογία flash, είχαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα εικαστικό αλλά υπήρχαν αρκετά μειονεκτήματα όπως η μή συμβατότητα με τα κινητά και τα tablet pc που είχαν λειτουργικά ios δηλαδή όλα τα iphone και ipad. Επίσης η Google δεν τα ανεβάζει στα αποτελέσματα της ψηλά (ranking) στην μηχανή αναζήτησης της,και τέλος συχνά υπήρχε κάποια καθυστέρηση στην φόρτωση της σελίδας. Για όλους τους παραπάνω λόγους πλέον η τεχνολογία flash έχει αρχίσει και παρακμάζει οπότε δεν κάνουμε και χρήση αυτής της εφαρμογής πλέον για την ολοκληρωτική κατασκευή ιστοσελίδων.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι