Παρακαλώ αξιολογήστε


Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου που εμπλέκει είτε τη χονδρική, είτε τη λιανική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων στο Διαδίκτυο.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας διάφορα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου διαθέσιμα σήμερα. Εμείς στην aboutnet.gr κατασκευάζουμε επαγγελματικά ηλεκτρονικά καταστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το συνδυασμό των Joomla! και Virtuemart.

Το Virtuemart είναι κατασκευασμένο με php και συνδέεται σε μία βάση δεδομένων MySQL. Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και μία ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου και χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες διεθνώς.

Στο Virtuemart (eshop) μπορεί να προστεθεί αναρίθμητο πλήθος κατηγοριών, υποκατηγοριών και προϊόντων.
Το Virtuemart έχει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία εμπλουτίζουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως:

Πωλητές της ίδιας επιχείρησης
Κατασκευαστές προϊόντων – μία πλούσια διαχείριση των λεπτομερειών των κατασκευαστών προϊόντων
Λίστα κουπονιών
Εξατομικευμένα διαγράμματα φόρων
αναφορές πωλήσεων
Επιλογές παράδοσης – κούριερ, μέσω ταχυδρομείου
Λεπτομέρειες καταστήματος – όνομα καταστήματος, διεύθυνση, πληροφορίες επικοινωνίας, περιγραφή καταστήματος και λογότυπο
Τρόποι πληρωμής – μετρητά στην παράδοση, Paypal, πληρωμές μέσω τραπέζης
Λίστες πιστωτικών καρτών
Παραγγελίες – Αναλυτική λίστα των πληροφοριών των παραγγελιών (πληροφορίες παρέχονται στη συνέχεια)
Ομάδες χρηστών – Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστεθούν προσφορές σε διάφορες κατηγορίες πελατών
Λίστα συναλλάγματος
Εισαγωγή / εξαγωγή CSV
Ευρετήριο προϊόντων
Ειδικά προϊόντα
Φάκελοι προϊόντων
Είδη προϊόντων
Εκπτώσεις

Μία αναλυτική περιγραφή της σελίδας προϊοντικών κατηγοριών του eshop:
Η σελίδα προϊοντικών κατηγοριών του Virtuemart περιλαμβάνεται από: Το όνομα της κατηγορίας, επιλογή δημοσίευσης, ταξινόμηση λίστας προϊόντων, επιλογή αριθμού προϊόντων ανά σειρά, δυνατότητα εξατομίκευσης του θέματος της σελίδας (flypage), εικόνα με δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας εικονιδίων και προηγμένο επεξεργαστή κειμένου, που μπορεί να περιλάβει εικόνες, αλλαγή σελίδας, “διαβάστε περισσότερα…” και δυνατότητα επεξεργασίας κώδικα.

Μία αναλυτική περιγραφή της σελίδας πληροφοριών προϊόντος του ηλεκτρονικού καταστήματος:
Επιλογή δημοσίευσης και μη
Ατομικός κωδικός προϊόντος για εύκολη αναζήτηση και αναφορά
Όνομα προϊόντος – το οποίο θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά καθώς επηρεάζει άμεσα τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης
URL – για αναφορά του προϊόντος σε άλλη ιστοσελίδα
Πωλητής – για επιλογή ενός από τους πωλητές που έχουν δημιουργηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα
Κατασκευαστής – για επιλογή ενός από τους κατασκευαστές που έχουν δημιουργηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα
Κατηγορίες – Ένα προϊόν μπορεί να προστεθεί σε περισσότερες από μία κατηγορίες, μειώνοντας το χρόνο που θα χρειαζόταν για τη δημιουργία πολλαπλών εγγραφών
Τιμή προϊόντος (με ΦΠΑ):
Τιμή προϊόντος (χωρίς ΦΠΑ) – ανανεώνεται αυτόματα σύμφωνα με το διάγραμμα των φόρων
Κατηγορίες ΦΠΑ – επιλογή σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές για ΦΠΑ στο ηλεκτρονικό κατάστημα
Είδος έκπτωσης – επιλογή σε περίπτωση ύπαρξης προϊόντων σε έκπτωση
Τιμή με έκπτωση – Ανανεώνεται αυτόματα σύμφωνα με τις τιμές έκπτωσης που έχουν δοθεί
Σύντομη περιγραφή – αυτό το κείμενο εμφανίζεται στην λίστα των προϊόντων μιας κατηγορίας. Παρόλο που είναι προαιρετικό, είναι προτεινόμενο και πρέπει να είναι καλογραμμένο προκειμένου τα κεντρίσει την προσοχή του αναγνώστη περιγράφοντας το προϊόν με το συντομότερο δυνατό τρόπο.
Αναλυτική περιγραφή προϊόντος – είναι μία ολοκληρωμένη περιγραφή ενός προϊόντος του καταστήματος, που πρέπει να είναι καλογραμμένη και πλήρης, περιγράφοντας όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και θα πρέπει να εξηγεί και να ανταποκρίνεται σε όλα τα τυχόν ερωτήματα των χρηστών. Η περιγραφή προϊόντος περιλαμβάνει ένα προηγμένο επεξεργαστή κειμένου, ο οποίος θα βελτιώσει το περιεχόμενο του προϊόντος, θα το κάνει φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και θα συμπεριλάβει πίνακες, εικόνες, συνδέσμους, έντονες υπογραμμίσεις και πολλά άλλα.

Επιλογές εμφάνισης:
Στυλ λίστας, Κωδικός προϊόντος, επιπρόσθετα χαρακτηριστικά τύπου “drop down list”, Πλαίσιο ποσότητας προϊόντων, θυγατρικά προϊόντα/κατηγορίες, επιλογές εμφάνισης και χρήση γονικών ρυθμίσεων.

Κατάσταση προϊόντος: Διαθέσιμη ποσότητα προϊόντων, Ελάχιστη ποσότητα αγοράς, Μέγιστη ποσότητα αγοράς, Ημερομηνία διαθεσιμότητας και χρόνος (συμπεριλαμβανομένης και της επιλογής εικόνας) και επιλογή για ειδικό προϊόν (που εμφανίζεται στο χώρο για τα ειδικά προϊόντα)

Λίστα χαρακτηριστικών: Η λίστα χαρακτηριστικών επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων λιστών, πχ για το μέγεθος, με τιμές small, large, extra large και άλλα. Κάθε ιδιότητα έχει και την ανάλογη μεταβλητή τιμής. Επίσης σε ένα προϊόν μπορούν να προστεθούν πολλαπλές λίστες χαρακτηριστικών.

Φυσικές ιδιότητες προϊόντος: Περιλαμβάνει ιδιότητες όπως μήκος, πλάτος, ύψος, μονάδα μέτρησης, βάρος, μονάδες πακέτου και άλλα

Εικόνες προϊόντων: Πολλαπλές εικόνες και αρχεία (pdf) μπορούν να προστεθούν σε ένα προϊόν του ηλεκτρονικού καταστήματος με δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας εικονιδίων

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων: Επιτρέπει την προσθήκη σχετικών προϊόντων, με έναν μηχανισμό αναζήτησης εύκολο στο χρήστη και τα επιλεγμένα προϊόντα εμφανίζονται όταν ο χρήστης βλέπει το προϊόν

Παραγγελίες: Η σελίδα παραγγελιών εμφανίζει μία λίστα προϊόντων με αριθμό παραγγελίας, όνομα, εκτύπωση ετικέτας, διαδρομή, εκτύπωση, ημερομηνία παραγγελίας, τελευταία τροποποίηση, κατάσταση, ανανέωση, σύνολο, κουμπί αφαίρεσης και άλλα με τις [ σε αναμονή | επιβεβαιωμένη | ακυρωμένη | για αποζημίωση | απεσταλμένη | όλες ] επιλογές.


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι