espa banner

Παρακαλώ αξιολογήστε


Αυτήν τη στιγμή, η αξιοποίηση του διαδικτύου μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που πρέπει να έχετε κατά νου με τους πελάτες, τις προοπτικές, τους υπαλλήλους, τους αποφοίτους, τα μέσα ενημέρωσης, τους νεοσύλλεκτους και άλλους που ενδιαφέρονται για ενημερώσεις σχετικά με την εταιρεία σας και τους ανθρώπους της.
Το LinkedIn επιτρέπει στα μέλη (τόσο εργαζομένους όσο και εργοδότες) να δημιουργούν προφίλ και να «συνδέονται» μεταξύ τους σε ένα διαδικτυακό κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να αντιπροσωπεύει πραγματικές επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί οποιοσδήποτε να συνδεθεί ανεξαρτήτως ειδικότητας και ηλικίας. Με πολλούς τρόπους, η κατασκευή σελίδας στο LinkedIn είναι μια δεύτερη ιστοσελίδα της εταιρείας και καθώς το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο όπου πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν απευθείας για πληροφορίες και έρευνες, μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό από τον πραγματικό ιστότοπο σας.   Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο για εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους εάν δημοσιεύετε και αλληλεπιδράτε με τους ακόλουθους σας αξιοποιώντας το εργαλείο αυτό σωστά μέσω των τεχνικών που υπάρχουν για την αύξηση των κερδών σας .   Το LinkedIn διαθέτει πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει στη διαδικασία δημιουργίας του επαγγελματικού σας δικτύου και δημιουργίας της επαγγελματικής σας επωνυμίας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας :  

1. Κουμπί προσλήψεων Linkedin

Η δουλειά ενός υπεύθυνους προσλήψεων είναι να βρει το καλύτερο ταλέντο για μια συγκεκριμένη θέση. Το LinkedIn καθιστά απίστευτα εύκολο για τους υπεύθυνους προσλήψεων να βρουν ανθρώπινο δυναμικό με πολύ υψηλό επίπεδο χωρίς να χρειάζεται να πάνε πουθενά ή να συναντήσουν κανέναν.

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες προφίλ διαθέσιμα παρέχοντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην καθημερινότητα σας δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό από άποψη χρόνου σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσο .

Επίσης η λειτουργία κουμπιού προσλήψεων είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του LinkedIn, επειδή σας επιτρέπει να γράφετε μια σύντομη φράση σχετικά με το τι ψάχνετε σε μια θέση, ποιοί τύποι βιομηχανιών σας ενδιαφέρουν και πόσο σύντομα είστε διαθέσιμοι για μια νέα θέση.

2.Βελτιστοποίηση μηχανής αναζήτησης Linkedin

Ένας από τους καλύτερους τρόπους ώστε να συναντήσετε το προφίλ σας στις αναζητήσεις όσο πιο πάνω γίνεται είναι να βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι βελτιστοποιημένο.

Η  βελτιστοποίηση μηχανής αναζήτησης είναι από τα πιο βασικά σας εργαλεία για το κύρος και την προώθηση της εταιρίας σας στον ψηφιακό χώρο. Είναι ουσιαστικά ο τρόπος κατά τον οποίο ο ιστότοπος της εταιρείας σας, μέσω διαφόρων μηχανών αναζήτησης που διατίθεται για χρήση ελεύθερα , κατατάσσεται στα αποτελέσματα αναζήτησης επιδιώκοντας τον βασικό του στόχο, δηλαδή την καλύτερη  δυνατή προβολή του ιστοτόπου σας .

3. Θέσεις εργασίας Linkedin 

Πλήρης διαφάνεια : 

Στον παραδοσιακό κόσμο της απασχόλησης οι δυνατότητες είναι πολύ περιορισμένες δίχως να υπάρχει η δυνατότητα να εστιάσετε στα πιο σημαντικά πεδία για την εύρεση του κατάλληλου υποψήφιου . Στο Linkedin μπορείτε να προσαρμόσετε τα πεδία, τους ρόλους, τις τοποθεσίες και το επίπεδο μισθού που αναζητάτε. Υπάρχει μια πολυμορφική δυνατότητα αξιοποίησης των διαθέσιμων φίλτρων για την καλύτερη προσέγγιση του επιθυμητού αποτελέσματος ανάλογα με το τι ζητάτε την εκάστοτε περίπτωση και το τι χρειάζεται η εταιρεία σας .

Συγκεκριμένα με έναν premium λογαριασμό LinkedIn, έχετε πρόσβαση σε ακόμα πιο επαγγελματικές λειτουργίες που σας βοηθούν να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και να ανεβάσετε το επίπεδο σας ακόμα πιο ψηλά στη κατάταξη της εταιρίας σας .

4. Εύρεση υψηλού επιπέδου Linkedin 

Το εργαλείο της εύρεσης υψηλού επιπέδου είναι ένα εργαλείο με το οποίο, μπορείτε να βοηθηθείτε  για μια ταυτόχρονη αναζήτηση με τους ενδιαφερόμενους για κάποια θέση διότι μέσω αυτού οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι άνθρωποι που αναζητούν ελεύθερους επαγγελματίες μπορούν να έρθουν σε επαφή. Μπορείτε επίσης να επεκτείνεται  τη λειτουργία αυτή παρέχοντας στην εταιρεία σας μια πλατφόρμα για την παροχή εξειδικευμένων πόρων και βοήθειας που χρειάζονται τα μέλη τους.

Μέσω του εργαλείου αυτού  κάνετε ουσιαστικά  μια «αγορά» για επαγγελματικές υπηρεσίες. Βοηθάτε τους χρήστες να βρουν τους καλύτερους ανεξάρτητους ή ανεξάρτητους επαγγελματίες της περιοχής.

5. Θέση ενεργού πωλητή linkedin

Πολύ βασική προϋπόθεση  για να είναι αισθητή η παρουσία σας στο συγκεκριμένο μέσο  είναι το να μην παρακολουθείτε παθητικά τον κόσμο δίχως να αλληλεπιδράτε με αυτόν. Πρέπει να συμμετέχετε στις ομάδες στις οποίες είστε μέλος . Πρωτευούσης σημασίας είναι η συνεισφορά σας στο χώρο σχολιασμού όπου ουσιαστικά χτίζετε την εικόνα σας σε ένα μέσο κοινωνικοποίησης , όπως επίσης πολύ σημαντικό είναι να προωθήσετε τους συνδέσμους, να μοιραστείτε περιεχόμενο ή ιδέες, να απαντήστε ή να κάνετε ερωτήσεις. Με την πάροδο του χρόνου, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σας παρατηρούν και να επικοινωνούν μαζί σας με πράγματα που θα σας ωφελήσουν άμεσα. 

Συμπερασματικά το συγκεκριμένο μέσο είναι πολύ χρήσιμο για επαγγελματική χρήση και ακολουθώντας και αξιοποιώντας τους συγκεκριμένους τρόπους κερδοφορίας που σας παραθέτουμε είναι σίγουρο ότι θα διαπιστώσετε μια αισθητή διαφορά, όποιος και αν είναι ο αυτοσκοπός σας.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι