espa banner
plumber

Παρακαλώ αξιολογήστε


 

♦ Πώς ένας επαγγελματικά σχεδιασμένος ιστότοπος θα μετατρέψει την επιχείρηση σας σε σύγχρονη που θα διαφέρει στην αγορά

Το Διαδίκτυο είναι ο γρηγορότερος, πιο αξιόπιστος και κυρίως, ο φθηνότερος τρόπος να προσελκύσετε πελάτες στην επιχείρησή σας. Οι παραδοσιακές μορφές διαφήμισης είναι ξεπερασμένες και λιγότερο προσιτές από το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ο ιστότοπός σας είναι σημαντικός για να τραβήξετε τους πιθανούς πελάτες σας μέσα από τις αναζητήσεις τους στο διαδίκτυο στην επιχείρησή σας. Είναι η πρώτη σας εντύπωση στην πληθώρα των πιθανών πελατών που ήδη αναζητούν τις υπηρεσίες που παρέχετε.

 

♦ Έρευνα και ανάλυση της θέσης της εταιρίας υδραυλικών εγκαταστάσεων

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους ανάλυσης του ιστότοπου της εταιρείας υδραυλικών εγκαταστάσεων. Πρώτα απ ‘όλα, χρησιμοποιούμε KPIs, ή δείκτες βασικών επιδόσεων, για να καθορίσουμε τι λειτουργεί και τι όχι. Στη συνέχεια, αναλύουμε εάν οι υπάρχοντες συντελεστές μετατροπής λειτουργούν για να προωθήσουν τους επισκέπτες του ιστότοπου να πραγματοποιήσουν συνάντηση μαζί σας. Επίσης, ελέγχουμε την παρότρυνση για δράση και εάν θέτει ή όχι στους επισκέπτες σας έναν λόγο για τον οποίο θα πρέπει να σας καλέσουν.

 

♦ Η προσέγγισή μας στο σχεδιασμό ιστοσελίδας της εταιρίας υδραυλικών εγκαταστάσεων

Όταν σχεδιάζουμε τον ιστότοπό σας, προσαρμόζουμε ειδικά τον τρόπο με τον οποίο θα σας προσφέρει χρήματα.

Σχεδιασμό με εστίαση μετατροπής (Conversion) : κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας σας θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να οδηγεί τους επισκέπτες στη γραμμή τερματισμού της μετατροπής (δηλαδή θα τους οδηγεί να κάνουν την ενέργεια που θέλουμε).

Brand Awareness : Ενισχύουμε την επωνυμία σας, ώστε να προσελκύσετε πελάτες που θέλουν να είναι πελάτες σας: τι είναι η υδραυλική εταιρεία σας, τι παρέχετε και την ποιότητα της εργασίας που προσφέρετε.

 

♦ Πώς αναπτύσσουμε τον κώδικα για την ιστοσελίδα της εταιρίας υδραυλικών εγκαταστάσεων

Ο ιστότοπός σας θα είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις ανάγκες της υδραυλικής επιχείρησής σας. Πρώτα καθορίζουμε στην κατασκευή ιστοσελίδας  τι είναι καλύτερο για εσάς: HTML ή WordPress. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ιστοσελίδων είναι ότι το wordpress είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου και η HTML είναι στατική. Τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, ή το CMS, σας δίνουν τον έλεγχο. Σε αντίθεση με έναν ιστότοπο HTML, είναι εύκολα ενημερωμένοι και μπορείτε να κάνετε αλλαγές όποτε θέλετε. Ωστόσο, οι ιστότοποι HTML δεν αποτελούν πρακτικά ιστότοπους συντήρησης. Διατηρούν το περιεχόμενό σας σε στατικά αρχεία. Χρησιμοποιούμε Javascript για να πατιούνται οι συνδέσμοι και οι εικόνες σας. Το πιο σημαντικό, επιβεβαιώνουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι συμβατός με κινητά.

 

♦ Ασφάλεια ιστότοπου

Ποιο είναι το νόημα της ιστοσελίδας σας, εάν δεν είναι ασφαλές από τους χάκερ; Χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς:

✔  HTTPS ή ασφαλές πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκειμένου, είναι το ίδιο με το HTTP αλλά διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς από τους χάκερ.

✔  SSL ή Secure Sockets Layer, διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που μετακινούνται μεταξύ διακομιστών ιστού και προγραμμάτων περιήγησης παραμένουν ιδιωτικά.

✔  Χρησιμοποιούμε όλες τις απαραίτητες διασφαλίσεις από τη διαδικτυακή δέσμη ενεργειών, την πλαστογράφηση αιτήσεων μεταξύ ιστότοπων και την κακή διαμόρφωση της ασφάλειας, οπότε αυτοί που επιτίθενται δεν μπορούν να στείλουν εύκολα στον ιστότοπό σας κακόβουλο κώδικα.

 

♦ Έλεγχος ποιότητας

Πριν ξεκινήσουμε τον ιστότοπό σας, πρέπει να επαληθεύσουμε ότι όλα τα στοιχεία της ιστοσελίδας  σας λειτουργούν τέλεια. Αρχικά επικυρώνουμε όλα τα HTML και διασφαλίζουμε ότι όλα τα Javascript είναι χωρίς σφάλματα. Στη συνέχεια, ελέγχουμε όλες τις εικόνες που χρησιμοποιήσαμε για να διασφαλίσουμε ότι έχουν τις σωστές άδειες. Διασφαλίζουμε ότι όλες οι σελίδες έχουν περιεχόμενο και ότι όλοι έχουν βελτιστοποιηθεί για SEO. Και είσαστε έτοιμοι! Έχετε την ιστοσελίδα που πάντα ονειρευόσασταν.

 

♦ Δημιουργία ιστοσελίδας

Εάν η ιστοσελίδα της εταιρίας υδραυλικών εγκαταστάσεων δεν σας φέρνει ήδη σταθερή πελατεία, χάνετε μια μαζική ροή εσόδων. Γνωρίζουμε ότι η ανάπτυξη του δικτυακού σας τόπου στο μέγιστο δυνατό μπορεί να είναι σας φοβίζει, αλλά γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Εργαζόμαστε για να κάνουμε τον ιστότοπό σας να λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να καταλάβετε τι να κάνετε ώστε να τον διατηρείτε ζωντανό και να τον κάνετε να λειτουργήσει για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι