espa banner
car rental

Παρακαλώ αξιολογήστε


 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δεκάδες ιστοσελίδες για ενοικίαση αυτοκίνητων και να μελετήσετε για τα κύρια στοιχεία όπου είναι ορατά σε όλους τους επισκέπτες όπως μια φόρμα κράτησης, φόρμα σύνδεσης, οδηγούς αυτοκινήτων, πληρωμές, μαρτυρίες πελατών, blog. Όσον αφορά τις πληροφορίες αυτές, δεν έχει νόημα να τις περιγράψουμε εις βάθος.

Ας επικεντρωθούμε καλύτερα στις διαδικασίες αυτοματοποίησης που θα βελτιώσουν την επιχείρησή σας και θα μειώσουν τη ρουτίνα και το χρόνο που σπαταλάτε στη διαχείριση. Οι παρακάτω λειτουργίες θα χρησιμοποιηθούν για τη διευκόλυνση των γενικών καθηκόντων.

 

1. Μηχανισμός Κράτησης

Όταν ένας χρήστης κάνει κράτηση αυτοκινήτου,οι παραγγελίες δεν πηγαίνουν στο “πουθενά”. Ο μηχανισμός κράτησης που είναι αόρατος για έναν χρήστη ξεκινάει τις αυτόματες ενέργειες για την ολοκλήρωση των εργασιών κατά τη διαδικασία κράτησης, προγραμματισμού,  συναλλαγών, αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεων. Στην κατσκευή ιστοσελίδας αυτής της κατηγορίας όλα τα καταχωρημένα δεδομένα αποστέλλονται στο back-end, όπου οι διαχειριστές του συστήματος μπορούν να δουν και να διαχειριστούν όλες τις κρατήσεις.

 

2.Διαθεσιμότητα

Θα έχετε πάντα ενημερωμένες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση οποιουδήποτε οχήματος του στόλου σας. Θα σας δίνετε η ευκαιρία να βλέπετε ολόκληρη την εικόνα του διαθέσιμου στόλου των οχημάτων και να το διαχειριστείτε με ευκολία. Για παράδειγμα καταστάσεις όπως διαθεσιμότητα, πρόσφατη ενοικίαση ή υπό επισκευή.

 

3. Διαχείριση Στόλου Οχημάτων

Αυτό το στοιχείο μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να αντικατοπτρίζει τα μοντέλα των αυτοκίνητων, επιπλέον λεπτομέρειες των αυτοκινήτων, τα στοιχεία συντήρησης , τα έξοδα, την επιθεώρηση, τις ημερομηνίες λήξης της ασφάλισης, τις ζημιές στο όχημα και πολλές άλλες πληροφορίες.

 

4.Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Με το CMS πίσω από τον ιστότοπο σας, τα διευθυντικά στελέχη σας θα προσθέσουν ή θα επεξεργαστούν εύκολα περιεχόμενο ιστότοπου σχετικά με τα αυτοκίνητα, τις υπηρεσίες, τις τοποθεσίες και τις εκπτώσεις χωρίς να χρειάζεται να γίνει ένας πολύπλοκος προγραμματισμός.

 

5. CRM

Αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις πληροφορίες του πελάτη. Αφού ένας νέος χρήστης εγγραφεί στον ιστότοπο ή πραγματοποιήσει μια κράτηση, τα δεδομένα καταχωρούνται σε μια βάση δεδομένων και εμφανίζονται στην ενότητα CRM του διαχειριστικού περιβάλλοντος. Αυτό θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τους ενοικιαστές, να εντοπίσετε τους πελάτες που είναι να επιστρέψουνε το όχημά τους ,να δείτε τυχόν προσφορές και πωλήσεις, να δημιουργήσετε ένα προφίλ πελάτη και να αποκλείσετε τις απάτες.

 

6. Διαχείριση Παραγγελιών

Η καρτέλα “Παραγγελίες” παρέχει στους διαχειριστές τη δυνατότητα να προβάλλουν και να επεξεργάζονται όλες τις κρατήσεις που προέρχονται από τον ιστότοπο. Επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις παραγγελίες που γίνονται μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και από τη ρεσεψιόν. Οι διαχειριστές θα μπορούν να προσθέσουν αυτές τις κρατήσεις σε αυτό το τμήμα.

 

7. Διαχείριση Οικονομικών

Αποκτήστε την εικόνα όλων των συναλλαγών, των λεπτομερειών πληρωμής, των επιστροφών και άλλων λογαριασμών σε ένα μέρος. Υπάρχουν πολλά επιχειρηματικά μοντέλα για ενοικίαση αυτοκινήτου. Οι μικρές εταιρείες μπορούν να επωφεληθούν από την εταιρική σχέση μεταξύ μιας ομότιμης συνεργασίας ή μιας συμμαχίας με άλλους επιχειρηματίες. Μπορείτε να έχετε συμβόλαια με ξενοδοχεία, καταστήματα, τουριστικά γραφεία, εστιατόρια, ανεξάρτητους λιανοπωλητές κλπ. Όλες αυτές οι σχέσεις μπορούν να διαχειρίζονται στο σύστημα (πληρωμές, κρατήσεις, τέλη, φόροι) παράλληλα με άλλες κατηγορίες οικονομικής διαχείρισης.

 

8. Χρέωση και Τιμολόγηση

Οι διαχειριστές μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο με την αυτόματη ηλεκτρονική χρέωση και τη διαχείριση τιμολογίων για να τα διατηρήσουν όλα σε μια τάξη.

 

9. Διαχείριση Προστίμων

Αυτή η λειτουργία δείχνει πόσα πρόστιμα προκύπτουν κάθε μήνα. Αυτή η λειτουργία μπορεί να απλοποιήσει την ζωή σας, καθώς πάντα γνωρίζετε ποιος παραβίασε τους κανόνες και βλέπετε την κατάσταση του προστίμου.

 

10. Αναφορές

Το σύστημα αναφορών είναι ένα βολικό και ισχυρό χαρακτηριστικό του μάρκετινγκ. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι σας δίνει το υψηλότερο κέρδος. Υπάρχει ένας αριθμός δεικτών όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ποιες περιοχές σας δίνουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων και ποιες όχι. Η αναφορά αυτή, η οποία γίνεται σε πραγματικό χρόνο, θα σας παρέχει αυτή την γρήγορη και εύκολη ανάλυση.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι