5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

istoselida zaxaroplasteiou

 

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια δαπανηρή διαδικασία, γι’ αυτό σας προτείνουμε να το σκεφτείτε μονάχα εφόσον διαθέτετε τον απαραίτητο προϋπολογισμό και επιθυμείτε να επεκταθείτε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Για παράδειγμα, η κατασκευή eshop είναι απολύτως απαραίτητη εάν επιθυμείτε να δέχεστε παραγγελίες ή να στέλνετε τα προϊόντα σας σε ολόκληρη την πόλη ή τη χώρα.

Ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας θα πρέπει να είναι κατάλληλος ώστε οι χρήστες να μπορούν να πλοηγηθούν και να ολοκληρώσουν εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες τους.

 

Δημιουργία blog

Ένα blog (ιστολόγιο) μπορεί να είναι ένα κανάλι πληροφοριών για τους πελάτες σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε ακόμη περισσότερους χρήστες. Μπορείτε να μοιραστείτε συνταγές, φωτογραφίες των προϊόντων σας, βίντεο και κάθε άλλο  περιεχόμενο που προσθέτει αξία στην επιχείρησή σας. Επίσης, χάρη στην ενότητα «σχόλια» θα είστε σε θέση να αλληλεπιδράσετε με τους επισκέπτες του blog. Μην ξεχνάτε να προσθέτετε πάντα ποιοτικές εικόνες από τα προϊόντα σας.

 

Κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Θα πρέπει να ανοίξετε ένα προφίλ για το αρτοποιείο ή το ζαχαροπλαστείο σας στα κοινωνικά δίκτυα άμεσα. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμούς σε όλα τα δίκτυα. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μόνο ένα κοινωνικό δίκτυο και να είστε πολύ δραστήριοι από το να διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς και προφίλ που δεν θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε και να κάνετε δημοσιεύσεις από το καθένα. Επικεντρωθείτε σε πλατφόρμες όπως το Instagram και το Facebook, όπου συγκεντρώνεται κυρίως το κοινό σας, αλλά και το YouTube για να ανεβάζετε βίντεο συνταγών στο κανάλι σας και να τα μοιράζεστε στο ιστολόγιό (blog) σας.

Η δημιουργία περιεχομένου για το Instagram ή το Facebook δεν είναι δύσκολη. Μπορείτε να ανεβάζετε εικόνες με την προσφορά της εβδομάδας, προωθητικές ενέργειες, ημερολόγια ή απλά φωτογραφίες των προϊόντων σας.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

Κατασκευή ιστοσελίδων - Δημιουργία eshop - Κατασκευή site - Σχεδιασμός website - Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων Κατασκευή webapp - Δημιουργία blog - Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Δημιουργία σελίδας facebook - εταιρεία για adwords - Κατασκευαστής site με joomla - Προσφορά δημιουργίας ιστοσελίδας - Site για μικρές επιχειρήσεις Αθήνα - προσφορές seo - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Ιστοσελίδα με wordpress - Site με drupal - Κόστος ιστοσελίδας - Κατασκευή eshop Προώθηση eshop σε Ελλάδα και Εξωτερικό - Webdesign Athens - Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας - Δημιουργία λογαριασμού σε social web media - Τιμές για κατασκευή eshop - Ιστοσελίδες μεγάλων επιχειρήσεων - Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος - Κόστος site - Δημιουργία site τιμές - κατασκευή eshop video - Σχεδιασμός site Αθήνα - Δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα - κατασκευή ιστοσελίδων με προϊόντα - σχεδίαση και φιλοξενία website - Κατασκευή ιστοσελίδας