5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

συμβουλές κατασκευής ιστοσελίδας για φαρμακεία

Η ιστοσελίδα του φαρμακείου σας είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο που διαθέτει η επιχείρησή σας. Το φυσικό σας κατάστημα (αν έχετε) είναι ιδανικό για την προσέλκυση των πελατών που μένουν στην γύρω περιοχή. Όμως μια online παρουσία του φαρμακείου σας στο διαδίκτυο, ανοίγει την επιχείρησή σας στον κόσμο.

  1. Αναβαθμίστε την τρέχουσα ιστοσελίδα σας

Πριν από τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να μελετήσετε τον ιστότοπό σας και να δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε. Μερικές φορές, ένας επανασχεδιασμός είναι τόσο απλός όσο η ενοποίηση μερικών σελίδων ή η αλλαγή γραμματοσειρών και χρωμάτων. Άλλες φορές μπορεί να σημαίνει την πλήρη κατάργηση μιας ιστοσελίδας. Ξεκινήστε εξετάζοντας τις πτυχές του ιστοτότοπου σας που θέλετε να αλλάξετε. Πιάστε ένα κομμάτι χαρτί ή ανοίξτε ένα έγγραφο στον υπολογιστή σας και φτιάξτε μια λίστα. Δώστε προτεραιότητα σε κάθε μία από τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και καταρτίστε τον προϋπολογισμό σας.

  1. Μελετήστε τον ανταγωνισμό σας

Ως φαρμακοποιός, αντιμετωπίζετε ανταγωνισμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, υπάρχουν πολυάριθμα φαρμακεία στην περιοχή. Μην αφήσετε αυτό να σας αποθαρρύνει, αλλά να σας εμπνεύσει. Παρακολουθείστε τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες ανταγωνιστικών επιχειρήσεων για να αποκτήσετε μια αίσθηση για το τι θέλουν οι χρήστες.

  1. Έχετε πάντοτε κατά νου τους χρήστες της ιστοσελίδας σας

Αν η κατασκευή ιστοσελίδας του φαρμακείου σας έγινε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και όχι για τον τελικό χρήστη, πιθανότατα θα καταλήξετε σε κακό σχεδιασμό.
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη σας. Είναι εύκολο να περιηγηθείτε στον ιστότοπό σας; Τα σχέδια και τα χρώματα ταιριάζουν; Είναι το κείμενο αναγνώσιμο;
 
       4. Συνεκτικό θέμα στον σχεδιασμό

Από την αρχή έως το τέλος, όλα πρέπει να φαίνονται ομοιόμορφα.
Βεβαιωθείτε ότι κάθε σελίδα έχει το ίδιο σχήμα χρωμάτων, γραμματοσειρές και μέγεθος κειμένου.

  1. Μobility

Πάνω από το ήμισυ της συνολικής κυκλοφορίας του διαδικτύου προέρχεται από κινητές συσκευές. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί όσο περνάει ο καιρός στο μέλλον.
Βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι, εξασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί και σε φορητές συσκευές.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

Κατασκευή ιστοσελίδων - Δημιουργία eshop - Κατασκευή site - Σχεδιασμός website - Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων Κατασκευή webapp - Δημιουργία blog - Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Δημιουργία σελίδας facebook - εταιρεία για adwords - Κατασκευαστής site με joomla - Προσφορά δημιουργίας ιστοσελίδας - Site για μικρές επιχειρήσεις Αθήνα - προσφορές seo - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Ιστοσελίδα με wordpress - Site με drupal - Κόστος ιστοσελίδας - Κατασκευή eshop Προώθηση eshop σε Ελλάδα και Εξωτερικό - Webdesign Athens - Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας - Δημιουργία λογαριασμού σε social web media - Τιμές για κατασκευή eshop - Ιστοσελίδες μεγάλων επιχειρήσεων - Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος - Κόστος site - Δημιουργία site τιμές - κατασκευή eshop video - Σχεδιασμός site Αθήνα - Δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα - κατασκευή ιστοσελίδων με προϊόντα - σχεδίαση και φιλοξενία website - Κατασκευή ιστοσελίδας