About Web

3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Πρόκειται για ιστοσελίδες οι οποίες δημιουργούνται δυναμικά (dynamic web pages) τη στιγμή τής πρόσβασης σε αυτές ή τη στιγμή που ο χρήστης αλληλεπιδρά με τον εξυπηρετητή ιστοσελίδων (web server). Θεωρούνται δομικό στοιχείο τής νέας γενιάς του Παγκόσμιου Ιστού, όπου η πληροφορία διαμοιράζεται σε πολλαπλές ιστοσελίδες. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη εφαρμογή με πολλαπλές δυνατότητες, η οποία ενδείκνυται για ιστοσελίδες με μεγάλο και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιεχόμενο.

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

To microsite είναι ένα μικρού μεγέθους website το οποίο δημιουργείται για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών μιας επιχείρησης στο Διαδίκτυο και προϋποθέτει συνήθως την ύπαρξη κεντρικού site, εντός τού οποίου τοποθετείται. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και αυτοτελώς, ως landing page. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να «προσγειωθεί» κατευθείαν στο microsite, χωρίς να επισκεφθεί προηγουμένως το κυρίως site.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Η υπηρεσία αυτή, απευθύνεται σε επαγγελματίες και εταιρίες που έχουν ήδη μια στατική ιστοσελίδα (HTML) και επιθυμούν τη δυνατότητα να προσθέτουν ή/και να αφαιρούν κείμενα και φωτογραφίες μόνοι τους.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Σε περίπτωση που έχετε δυναμική ή στατική ιστοσελίδα, αλλά δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας τις αλλαγές, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητές συσκευές (mobile phones, tablets κ.λπ.) για την πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο. Η χρήση τού Internet γίνεται πλέον σε μεγάλο βαθμό μέσω αυτών των συσκευών. Η Google ανακοίνωσε ότι η αξιολόγηση για την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης θα γίνεται πλέον και με βάση τη συμβατότητά της με τις κινητές συσκευές. Είναι συνεπώς απαραίτητο οι χρήστες να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα από τις κινητές συσκευές τους στην ιστοσελίδα σας.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Η Κοινοπραξία για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C) προσδιορίζει τη συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου στον Παγκόσμιο Ιστό σε τρία επίπεδα: Α, ΑΑ και ΑΑΑ, ανάλογα με το ποιοι ορισμοί ελέγχου ικανοποιούνται και την προτεραιότητα αυτών.

Το πρότυπο WCAG 2.0 είναι το πρότυπο εκείνο το οποίο θα κάνει την ιστοσελίδα σας προσβάσιμη από ΑΜΕΑ, και το οποίο επιδοτείται από διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, η οποία έχει οργανωθεί σε πακέτα προσφορών για να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τής επιχείρησής σας. Σε περίπτωση που έχετε ειδικές απαιτήσεις, οι οποίες δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πακέτα προσφορών μας, μπορούμε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την προβολή τής επιχείρησής σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα με την Εταιρία μας και να λάβετε μια ειδική προσφορά.

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου και αφορά στη χονδρική ή/και λιανική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων μέσω Διαδικτύου.

Η Aboutnet σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδας (website) σε γλώσσα προγραμματισμού PHP, με κείμενα, φωτογραφίες, καλάθι αγορών και λειτουργία σύνδεσης με πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά portals αποτελούν σήμερα ένα βασικό μέσο για την ενημέρωση του κοινού. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή επειδή προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες ειδήσεις και παρέχουν πλήρη ενημέρωση, όλο το εικοσιτετράωρο. Ανεξάρτητα από τα θέματα που καλύπτουν, τα portals σήμερα αντιμετωπίζουν την τεράστια πρόκληση της ενσωμάτωσης ενός μεγάλου όγκου πληροφοριών, ποικίλων θεμάτων, από διάφορα μέρη του κόσμου, που απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές ομάδες αναγνωστών.

Η Aboutnet είναι σε θέση να ανταπεξέλθει άριστα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς προσφέροντάς σας εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες ενημερωτικών portals, ειδησεογραφικών sites και ηλεκτρονικών περιοδικών.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Τα deal sites αφορούν την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών με τη μορφή προσφορών.

Η νέα οικονομική πραγματικότητα συνέβαλε στη δημιουργία ενός σύγχρονου μοντέλου marketing το οποίο βοηθά τους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση σε όλες τις νέες προσφορές της αγοράς, αλλά και τις επιχειρήσεις να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας προσφορών αποτελεί μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση καθώς ο χρόνος απόσβεσης της δαπάνης για τη δημιουργία της είναι ελάχιστος.

Η ABOUTNET είναι η μοναδική εταιρία υπηρεσιών Internet που διαθέτει τόσο μεγάλη πείρα στην κατασκευή ιστοσελίδων καθημερινών προσφορών. Έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από 30 deal sites στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων καθημερινών προσφορών.

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Οι Deal aggregators, είναι sites τα οποία συγκεντρώνουν τις προσφορές από όλα τα deal sites καθημερινά και στέλνουν e-mails με τις κορυφαίες προσφορές.

Η δημιουργία Deal aggregator ιστοσελίδας αποτελεί μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση καθώς ο χρόνος απόσβεσης της δαπάνης για τη δημιουργία της είναι ελάχιστος.

Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής deal aggregator websites με προγραμματισμό PHP, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, με δυνατότητα διαχείρισης από εσάς τους ίδιους. Δημιουργούμε εύχρηστες ιστοσελίδες που ταξινομούν όλες τις προσφορές ανά κατηγορίες, ώστε ο χρήστης να αποκτά εύκολη πρόσβαση στις προσφορές που τον ενδιαφέρουν.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Η Aboutnet δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των website online αγγελιών. Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες καταχώρησης και προβολής αγγελιών που περιλαμβάνουν πλήθος κατηγοριών προϊόντων και υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να καταχωρούν οι ίδιοι τις αγγελίες τους ή να αναζητούν τις αγγελίες που τους ενδιαφέρουν μέσα από το site online αγγελιών.

Εφαρμόζουμε διαρκώς λειτουργικές επεκτάσεις και mobile apps ώστε το website σας είναι προσβάσιμο από όλες τις κινητές συσκευές, αλλά και να βρίσκεστε πάντοτε στο κέντρο της τεχνολογικής επικαιρότητας.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Τα websites δημοπρασιών προσφέρουν την δυνατότητα στους χρήστες να αγοράσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν κάθε λογής προϊόντα μέσω δημοπρασίας, σε περιβάλλον διαδικτύου.

Η Aboutnet σας παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τη δική σας ιστοσελίδα δημοπρασιών. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με μοναδικά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας μέσω της χρήσης ευρέος φάσματος υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων δημοπρασιών. Χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους όπως για παράδειγμα το αντίστροφο μοντέλο δημοπρασίας το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο προϊόν ή την υπηρεσία ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες σας να μειώσουν την τιμή της επιθυμητής υπηρεσίας ή προϊόντος.

4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Η Aboutnet παρέχει υπηρεσίες e-learning προσφέροντας τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον, όπου ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί, να μελετήσει ή να εξασκηθεί, από όπου και αν βρίσκεται.

H Aboutnet αναλαμβάνει τη μετατροπή δικού σας εκπαιδευτικού υλικού σε ηλεκτρονική μορφή και φροντίζει για την ορθή παραμετροποίησή του, ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Η Aboutnet δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιριών παρέχοντας υπηρεσίες δημοσίευσης ισολογισμών για Α.Ε και ΕΠΕ. Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες. Έτσι, μπορείτε πλέον να δημοσιεύετε τους ισολογισμούς σας στο Internet.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

Κατασκευή ιστοσελίδων - Δημιουργία eshop - Κατασκευή site - Σχεδιασμός website - Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων - Κατασκευή webapp - Δημιουργία blog - Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Δημιουργία σελίδας facebook - εταιρεία για adwords - Κατασκευαστής site με joomla - Προσφορά δημιουργίας ιστοσελίδας - Site για μικρές επιχειρήσεις Αθήνα - προσφορές seo - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Ιστοσελίδα με wordpress - Site με drupal - Κόστος ιστοσελίδας - Κατασκευή eshop Προώθηση eshop σε Ελλάδα και Εξωτερικό - Webdesign Athens - Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας - Δημιουργία λογαριασμού σε social web media - Τιμές για κατασκευή eshop - Ιστοσελίδες μεγάλων επιχειρήσεων - Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος - Κόστος site - Δημιουργία site τιμές - κατασκευή eshop video - Σχεδιασμός site Αθήνα - Δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα - κατασκευή ιστοσελίδων με προϊόντα - σχεδίαση και φιλοξενία website - Κατασκευή ιστοσελίδας